explus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 arkadaşlar dragonball ı sevenler olarak bu güzel anime hakkında konuşalım tartışalım izleyelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://forum.paticik.com/list.php?10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ORDAKİ KIZ VAR YA BEN ONU İSTİYORUM AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ShadowFury said: http://forum.paticik.com/list.php?10 Ukela şey seni:) Bu anime de tartışmak için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 explus said: ShadowFury said: http://forum.paticik.com/list.php?10 Ukela şey seni:) Bu anime de tartışmak için değil http://forum.paticik.com/index.php Konu Dışı: diğer konulara girmeyen, kısaca herşey ;) Çizgi Dünyası: anime, manga, çizgi film, dizi vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ShadowFury said: explus said: ShadowFury said: http://forum.paticik.com/list.php?10 Ukela şey seni:) Bu anime de tartışmak için değil http://forum.paticik.com/index.php Konu Dışı: diğer konulara girmeyen, kısaca herşey ;) Çizgi Dünyası: anime, manga, çizgi film, dizi vb. Amacım(ız) anime'de tartışmak değil:) harbiden hem bilmiş hem (ş)ukelasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ayar verme mücadelesini kim göğüsledi, ben onu kaçırdım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bir animeyi, anime başlığında tartışmak değil de konu dışında tartışmak nedir ya? amaç? burdaki ortamı daha bi seviyorum, burda daha iyi muhabbet var falan mı? yoksa konu dışı liboşlarıyla dragonball tartışasın mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Earenwen said: bir animeyi, anime başlığında tartışmak değil de konu dışında tartışmak nedir ya? amaç? burdaki ortamı daha bi seviyorum, burda daha iyi muhabbet var falan mı? yoksa konu dışı liboşlarıyla dragonball tartışasın mı geldi? Oha artık akp bilmem ne muhabbetini de buraya taşıyın :D anime bölümü ölü de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Anime bölümü ölü ne demek ya? Anime ile ilgili olanlar orayı zaten canlı tutuyor. Burda popülasyon fazla diye dragonball'u duymayan adamlarla ne muhabbeti yapmayı planlıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Öyle bir bahane yok maalesef. Yani konuyla ilgili bir bölüm varsa orada açman lazım, çeşit olsun diye açmıyolar onları. İlle o bölümde açmıycam aktif bir bölümde açıcam dersen, içerik kısıtlaması olmadığı için tek alternatifin garbage. Orayı da bi dene istersen, konu dışından daha aktiftir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kücükken izlerdim star'da vardı sora yayından mi kaldirdilar okul saatimi cakişti izliyemedim olsada izlesek laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yürü be kim tutar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oha legendry thread de benim de bir mesajım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 @explus, baybay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Cafedeki naytçı veletlerden herhalde. Yörüngeye yallah. edit: veyr10 said: oha legendry thread de benim de bir mesajım olsun değil anacım. ezik thread bu. her zaman olmaz o dediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 beyler daha fazla bişey yazmayın boşverin, adam hala surda tartiscaktik felan diyor millete laf atiyor bide, daha neyin nereye acilacagini bilmeden ya da daha öküzce olarak(ki yaptığı bu) bildiği halde buraya acip daha fazla ilgi cekecegini zanneden forum özürlüsü bir tip işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 I FEEEEEEEELLLLLL YOUUUUUU JOHANNAAAAAA LAN SEN KİMİ HİSSEDİYON LAN INIMININIMINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oha sataştı diyo bi de konuşmayı, paylaşmayı, tartışmayı, forum adabını öğren öyle gel bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Forumda küfür yasak. Kendi seviyendeki forumlarda sürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Komiksin, böyle tepki vermeni izlemekte eğlenceli. Makine başında da çatla istediğin kadar :) Büyüyünce girersin buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yaş da yazılsa keşke profil bilgilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kavga var koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar