Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ne gerekli tam olarak ? warcraft 3 + FT kuruyoruz, sonra ? Ayrıca dota noobu bir kişiyim. SC, AoE, RA gibi RTS oynamış olsam da DOTA'ya bulaşmamış bir kişiyim. Scenario kısmını bitirip bıraktım yani WC'yi. HALP PL0X!1!
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nerden dl edebilirim onları lex ?
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Az önce Ekmek'i üzdüm. Oyundan çıktı kasamayıp.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Lexius said: güç özveri tecrübe ister tereddütsüz inancı unutmussun:)
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ZaugnaKhaldun said: 2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum. Öncelikle indirilecekler Patch dosyası Paticik Reg Dosyası Şimdi sırasıyla, 1-) Warcraftı yüklüyorsunuz, sonra yüklediğiniz cddeki crack dosyasını oyunun klasörüne atıyorsunuz. 2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz. Ondaki crack'i de atın oyunun klasörüne, işiniz sağlam olsun. 3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin. 4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin. 5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Üstteki olay hala geçerli mi ? Baya eski tarihli bir mesaj da..
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben girdim simdi lol kimse yok ama galiba
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu dota itemları hangi herolarda,kimlere karşı kullanılır sitesi varmı thottbot gibi
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tecrübe kısmı orda giriyo tarkan .) taktik istersen pm at .P
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben actim galiba host ama oynamayi pek bilmiyorum ehe
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Herkes aynı soruyu soruyo, Warcraft bölümüne bakan bile yok.Dota için napcam diye topic açan banlensin. sdf.
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Barbekü said: kıreplere skill atma yok artık
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 cok gereksız ve dengesız bır oyun su dota hangı takımdan olsam yenılıyoo
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 karpuzseven said: Barbekü said: kıreplere skill atma yok artık DEDEYSEN AT ACIMA AT AMA
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Barbekü said: kıreplere skill atma harbi yok artık :D Creeplere skill at ama direkt atma oyunun başlarında canı az olan creeplere at ki sen öldür para gelsin ama gidipdde 1"923019309103 mana isteyen 3240294092 cooldown i olan büyünü boşuna harcama :D
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lich al ultiyi sadece creeplere yada tek gördün kişilere at :) şaka tabii eğer omni isen heallemek için aralarına dal creeplerin :D işlevsel olsun :D
Öne çıkan mesajlar