Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

POS ve Moon Mining Rehberi - Türkçe

lo-noise

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, oyundaki Turkish Coffee'de konuşmuştuk, forumlarda hiç Türkçe kaynak yok diye. Sonra bir kaç arkadaş "o zaman çeviri yapalım, hazırlayalım" önerisi sunmuştu.

İşte benden bir tane: POS ve Moon Mining Rehberi - Türkçe!

İçerikte bir hata veya yanlış bilgiye rastlarsanız lütfen oyun içerisinden bana mail gönderin.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi uçuşlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben bu aralar bir web sitesi kurma asamasindayim ancak ayni anda baska bi projenin daha icindeyim eee bide 3 tane forumda moderatorum :) biraz zor oluyo zaman ayirmak. Beni taniyanlar bilir son 2 haftadir oyunu adam akilli acamiyorum bile anca skill basmaya yada slm werip cikmaya vaktim oluyo. Ama haftaya pazara dogru bi web sitesi acmis olacagim buyuk bi ihtimal eger herhangi bi sorunla karsilasmazsam. Buradanda duyuracagim zaten actigimda. Onun icin asassine sormustum baska yerde yayinlayabilirmiyim diye :D O da saolsun kabul etti. Bakalim guzel bisey olcak ins.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle, üyesi olduğunuz herhangi bir forumda, sahip olduğunuz herhangi bir sitede, istediğiniz her yerde yayınlayabilirsiniz bu rehberi. İçerisinde de yazdım zaten, dağıtımı serbesttir diye. Zaten Türk arkadaşlar faydalansın diye hazırladım ben onu. Ne kadar çok yerde yer alırsa amacına o kadar ulaşmış olur.

İnternet sitesi işine gelince: Benim de işim grafikerlik aslında. Avrupa 2. olmuşluğum falan var. (ehem =)) Dolayısıyla, benim de aklımda, eve-online'ın resmi sitesinde bile link verilebilecek nitelikte Türkçe Eve-Fan Club tadında bir site kurmak var. Sitenin iki amacı olmalı benim gözümde: 1- Türkiyeden oynayan arkadaşların "Türkçe" kaynaklara erişmesini sağlayabilmeli. Ortak bir kütüphane görevi görmeli.. 2- Eğer reklam alabilirse, bu reklam gelirleri, sitenin işletilmesinde ve siteye bilgi aktaran üyelerin oyundaki ISK ihtiyaçlarının karşılanmasında, veya Türk Corp/Alliance'ları için zaman zaman gerekli olan güzel hesapların satın alınmasında kullanılabilir...

Bu hedefle çalışan / çalışmak isteyen herkese yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Varsa eğer bu tip fkirleriniz, PM atın, veya oyundan ulaşın bana.
Sosyal ağlarda paylaş

battleclinic deki gibi deyil normal eve online fan sitesi gib bir sey yapcaksaniz bastan soyliym bosuna yapmayin burdakinden bile daha az seyler yazan olur sitenin forum una rehberdesen zaten diyer eve online turk fan sitelerinde var zaten
soyle eve online star trek online kotor mmo frelancer di falan di filandi hepsi icin yapilacak tek site daha mantiklı siz bilirsiniz gerci
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır.

hükümet EVE Online'a engel getirmiş, "bir tek allahın yarattığı evren vardır, başka evrenler günahtır" demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...