lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Arkadaşlar, oyundaki Turkish Coffee'de konuşmuştuk, forumlarda hiç Türkçe kaynak yok diye. Sonra bir kaç arkadaş "o zaman çeviri yapalım, hazırlayalım" önerisi sunmuştu. İşte benden bir tane: POS ve Moon Mining Rehberi - Türkçe! İçerikte bir hata veya yanlış bilgiye rastlarsanız lütfen oyun içerisinden bana mail gönderin. Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi uçuşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Wow ::o::o::o:D tek kelime ile super olmus ellerinize saglik bunu baska sitelerdede yaymamizin bi sakincasi warmidir sizin acinizdan. Gercekten super bir kaynek olmus. Tekrar tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Teşekkürler Dare =) Tabi ki başka yerlerde de yayınlayabilirsin. Yeter ki faydası dokunsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dakika bir gol bir.. İkinci versiyonu yayınladım.. Faydalı programlar bölümü ve versiyon bilgileri bölümünü ekledim.. Herkese iyi uçuşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Çok güzel olmuş elelrine kolalrına sağlık. Benzer amçlarla bende bir blog çalışmasına başlamıştım dün. Orada yayınlayabilir miyim yada alıntı olur mu? Adresi şu: http://eveturk.wordpress.com/ (birde wordpress hala yasaklımı ttnette?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya ben zaten sunu anamiyorum Bu kadar ciddi ciddi eve oynayan var ve kaynak yok turkce. Oturup pati icin bi site yapsaniza. Yane herkes bi site yazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sorun şu Pati göçüyo kapanıyo veritabanı siliniyo vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Zaten ben bu aralar bir web sitesi kurma asamasindayim ancak ayni anda baska bi projenin daha icindeyim eee bide 3 tane forumda moderatorum :) biraz zor oluyo zaman ayirmak. Beni taniyanlar bilir son 2 haftadir oyunu adam akilli acamiyorum bile anca skill basmaya yada slm werip cikmaya vaktim oluyo. Ama haftaya pazara dogru bi web sitesi acmis olacagim buyuk bi ihtimal eger herhangi bi sorunla karsilasmazsam. Buradanda duyuracagim zaten actigimda. Onun icin asassine sormustum baska yerde yayinlayabilirmiyim diye :D O da saolsun kabul etti. Bakalim guzel bisey olcak ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 jedi eyer web site falan accaksan sadece eve onlina a usgu olmasin battleclinic gibi diyer uzayli oyunlar icinde yeri falan olsun veya tum sci-fi'lerin :)(yapcaksan bare iyi yap battleclinic gibi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Öncelikle, üyesi olduğunuz herhangi bir forumda, sahip olduğunuz herhangi bir sitede, istediğiniz her yerde yayınlayabilirsiniz bu rehberi. İçerisinde de yazdım zaten, dağıtımı serbesttir diye. Zaten Türk arkadaşlar faydalansın diye hazırladım ben onu. Ne kadar çok yerde yer alırsa amacına o kadar ulaşmış olur. İnternet sitesi işine gelince: Benim de işim grafikerlik aslında. Avrupa 2. olmuşluğum falan var. (ehem =)) Dolayısıyla, benim de aklımda, eve-online'ın resmi sitesinde bile link verilebilecek nitelikte Türkçe Eve-Fan Club tadında bir site kurmak var. Sitenin iki amacı olmalı benim gözümde: 1- Türkiyeden oynayan arkadaşların "Türkçe" kaynaklara erişmesini sağlayabilmeli. Ortak bir kütüphane görevi görmeli.. 2- Eğer reklam alabilirse, bu reklam gelirleri, sitenin işletilmesinde ve siteye bilgi aktaran üyelerin oyundaki ISK ihtiyaçlarının karşılanmasında, veya Türk Corp/Alliance'ları için zaman zaman gerekli olan güzel hesapların satın alınmasında kullanılabilir... Bu hedefle çalışan / çalışmak isteyen herkese yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Varsa eğer bu tip fkirleriniz, PM atın, veya oyundan ulaşın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 battleclinic deki gibi deyil normal eve online fan sitesi gib bir sey yapcaksaniz bastan soyliym bosuna yapmayin burdakinden bile daha az seyler yazan olur sitenin forum una rehberdesen zaten diyer eve online turk fan sitelerinde var zaten soyle eve online star trek online kotor mmo frelancer di falan di filandi hepsi icin yapilacak tek site daha mantiklı siz bilirsiniz gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu post'un, sabit post olması için ne yapmak gerek? Hani, faydalı olur.. Aşağılara düştükçe gözden kaçmasın diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Valla onu behran yapabilir kanimca tezahurat yapmak lazim ; Behran Behran duy sesimizi iste bu gelen sabit topic olsun sesleri... Bende cok ugrasiom bolum yetkilisi olmaya ama baya bi zorluyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oohhooo darejedi sen daha kirmizi hapmi mavi hapmi kısmına gecememissin bence vazgec bu sevdadan site kur en azından ugrasi olur hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ahaha site yapiyorum zaten dedim ya :) bakalim bu hafta kismetse acmaya calisicam bilgi - envanter fln toplamaya calisiorum. Abi bu sevda deilki surekli bakan birinin burda olmasi lazim bence. Bu ben degil sende olabilirsin sonucta ilgi gosterilmesi topiclerin temizlenmesi toplanmasi fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bump =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır. hükümet EVE Online'a engel getirmiş, "bir tek allahın yarattığı evren vardır, başka evrenler günahtır" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar