Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 2 Senedir anam ağladı bu 20lik diş yüzünden. Aldırmıyorum inat ettim diye başıma gelmedik kalmadı. Şimdi acısı/ağrısı damağıma kadar vuruyor artık. Bide kanamaya başladı. Sanırım bu sefer aldırıcam bu dişi. Yok dayanılmıyor kardeşim. Dişin yarısı çıktı yarısı hala et içinde. Bide o et hafiften parçalanmaya başladı, kanıyor arada sırada. Yemek yiyemiyorum yahu çiğneyemiyorum ağrıdan sızıdan. Yemin ederim yemek yemeyi özledim ya. Adam gibi yemek yiyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 4 tane yirmilik dişim cıktı mutluyum aman nazar değmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 işte barbar adam.. neanderthal!! biz homosapiens sapiens olarak tee ne zamandır kurtulmaya çalışıyoruz 20lik dişlerden. koca ayak, kar adam yeti 4 tane çıkarmış! Abi nası yaptın onu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Valla kaç yüz tane 20lik diş çıkıyor bilmiyorum. sol üst ve altta çıktı, üsttekinde sorun yok kardeş kardeş takılıyoruz. Ama altta ki inat etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 32 dişin varsa hepsi çıkmış demektir 20liklerin. benimkiler de çaktırmadan çıkmış keratalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dişleri kendi kendine saymak zor. illa biri gelecek sayacak.. biz bu işi yapanlara diş çobanı veya dişçi diyoruz. ayrıca diş çobanları ak dişi kara dişten ayırırlar ve dişlerimizin zamanla üzerinde biriken tabakaları kazırlar. diş çobanları dişlerimizden kazıdıkları bu tabakalardan yapılmış beyaz önlükler giyerler. dişlerimizin üzerinde biriken bu tabakaları toplatmak için 6ayda bir diş çobanımıza gideriz. bir diş çobanını, bir müşterinin en fazla 32 dişine çobanlık edebilir. müşteriler 20yaşından büyük dişlerini fazla verimli olmadığı için beslemek istemezlerse aldırtabilirler. sürü ile iyice kaynaşmış dişin sürüden ayrılması acı verici ve zor bir prosedürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hiç bişi yapmadım.alt taraftakilerin cıktıgından haberim bile yoktu :).yukardakiler cıkarken de çok az ve çok nadir acı hissettim. nolur nolmaz diye dişçiye gittim baktı.gayet normaller çektirmene falan gerek yok dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benim sol alt cikmamisti, sonra discim ve bir arkadasi cikarttilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benimde sol alt sorunlu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 16 yaşımdayken üsttekiler 18 inci yaşımn içindeyken de alttakiler sessizce usulca çıktılar 32 dişim var saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benim 31 disim var, 2si yarim, 1i 3/4, 12si dolgulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 N-c said: 16 yaşımdayken üsttekiler 18 inci yaşımn içindeyken de alttakiler sessizce usulca çıktılar 32 dişim var saygılar sizin bu kadar erken acısız ve ağrısız nasıl çıkıyor yahu? nedir bu işin sırrı? ablamında aynı şekilde o yaşlarda çıkmıştı. biz hala çekiyoruz azabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 onlar kadın..kayrılmış insan ırkı.. senin benim bi üst versiyonum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aquila said: benim 31 disim var, 2si yarim, 1i 3/4, 12si dolgulu. bu sayılar gerçekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dolgudan emin degilim, 9-10 olabilir, yarim dislerim kaplamasini saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bendede 4 kaplama 4 dolgu var 2 tane daha dolgu bekleyen diş var sayılar abartı olduğu için benden çok olan biri çıkmadan söylemiyim dedim :) . 4 dolgunun 4üde 10 yıllık falan daha ilkokuldan kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 disciye gitmiyorum gene doldurucak diye, cunku otekileri doldururken disim agriyo diye gitmemistim, hepsi de saglamdi, agri sizi yoktu, bi gittim adam bunlarin hepsi curumus dedi, vurdu aleti. disci koltugunda baya zaman gecirdim, disciden korkanlara guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 20 yaşındayım çıkmadı daha diş falan. sonra mı çıkacak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bazı insanlarin tam cıkmıyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 elesso said: bendede 4 kaplama 4 dolgu var 2 tane daha dolgu bekleyen diş var sayılar abartı olduğu için benden çok olan biri çıkmadan söylemiyim dedim :) . 4 dolgunun 4üde 10 yıllık falan daha ilkokuldan kalma. 9 dolgu, 4'ü kanal tedavisi olmak üzere. fırçalanmayan dişler, inanılmaz oranda tüketilen cola ve çikolatanın eseri bunlar. neyse ki bu sene aklım başına geldi ve dolgusuz geçen 1 yıl oldu benim için. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Biraz topic hijack olacak arkadaşlar, dün dişçiye 20 yaş için gittim ve bana kesmeden alınabileceğini, yeterince uzun olduklarını söyledi (4ününde), acı ve zorluk seviyesi nasıldır? Hiç dişçiyle işim olmamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Odinn said: Biraz topic hijack olacak arkadaşlar, dün dişçiye 20 yaş için gittim ve bana kesmeden alınabileceğini, yeterince uzun olduklarını söyledi (4ününde), acı ve zorluk seviyesi nasıldır? Hiç dişçiyle işim olmamıştı :D Normal çekim ise korkacak birşey yok.Düzgün anestezi yapılırsa çekimde ve takip eden 2-3 saatte ağrı namına hiçbirşey olmaz, sonra da bir ağrı kesici atarsın olur biter.. Tabii komplikasyon görülme olasılığı var ama onları düşünürsen de hayat yaşanmaz be..git çektir.. Bu arada herkes hasta açısından olaya bakarken 1 kişi bile hekimine empati yapmamış kınıyorum sizi.. En son yirmilik çektiğimde 2 gün sızlamıştı sağ ön kolum,sabah akşam bengaya bulamak zorunda kaldım,neise.. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi sağ ön kol nedir ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dirsekten sonrası, bilekten öncesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 radyasyonlu bölgede mi yetiştirdiler seni? kolundamı çıkıyor dişler senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar