Julifton Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Evet arkadaşlar daha önce verilip verilmediğini bilmiyorum ama şöyle bir durum söz konusu google sayfaları index'lerken içerisinde bulunan mp3, mp4 ve buna benzer formatlardaki dosyaları da index'liyor =) How to: Google arama çubuğuna intitle:"index.of" (mp3|mp4) %s -html -htm -php -asp -cf -jsp yazıyorsunuz örneğide vereyim intitle:"index.of" (mp3|mp4) %s -html -htm -php -asp -cf -jsp sentenced veya özel bir mp3 dosyası arıyorsanız direk adını yazarak dosyayı internet üzerinden google'a buldurtabilirsiniz =) Gezinirken karşılaştığım bir şeyde rapidshare linkleri oldu içeriğini çok fazla araştırmadım ama aşağıdaki link devamına ddl1 - ddl2 gibi eklerle devam ettiğinizde önünüze bir database çıkıyor. Ha rapidshare bu kadar kerizmi tabiki değil =) rapidshare search olayına girmiş bir sayfanın indexlediği sayfalara ulaşmış oluyoruz. Elimize ne geçiyor işte orası da biraz garip hiç bir şey... http://www.rapidshare1.com/ddl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 repine abandım dsfsa iyiymiş son link edit: bi de şöyle bir site var: buradalinkvardı burdan da şarkı bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha verned süpermiş ya direk çötönök diye dl ediyorsun hobarey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hırsız mısınız kardesim gidin orjinalini alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 puhaha nasıl iş ya ablam diye klasör var içinde resimler.rar var çok sakat bi iş edit: Belki yüz tane Atatürk resmi çıktı çok güzel bir arşiv tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ohaa verned rep wallahi billahi rep lol harika site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 verned demolarımı indiriyor? 3 şarkı çektim 3 ü de 1.30dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 opera kullanıyorsanız bu widget, her turlusunu otomatik yapıyor, sadece alttan music, video, books falan secip ismini yazıyorsunuz... http://widgets.opera.com/widget/9062/ edit: normal program hali de varmıs sanırım burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Çok güzel numara =D Baya faydalı sağol... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar