Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Büyük patlama"ya geri sayım

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Bütün mesajları okuduğum çok nadir konulardan biri oldu buda :) Ben o zaman 10 eylül hazırlıklarına öncelikle bi usul abdesti alarak başliyim :) nolur nolmaz işi garantiye alalım. Mardukla ilgili hiç bi şey bilmiyodum bu posta kadar(iyi oldu araştırcam şimdi). Ayrıca bu deneyin sonunda iyi bi sonuç oluştuğunda dünyadaki güç hangi ülke olucak?. Yoksa biz çarşıyı salıp alalım öle bi durum varsa.Bide şimdi karadelik açılınca bizi emcek diğer tarafta nası olcaz emilmiş haldemi yoksa olduğumuz gibimi :) (la bu konuya çok dini yaklaştım tırsmışım demekki :) )
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
bir kere dunyaya carpmasi muhtemel bir cismi bir haftadan once goremiyoruz

onun disinda patlatiriz ucururuz denmis yavas ucurun diyorum. Bilim adamlarinin tek derdi ucurmak degil, mumkunse gunes enerjisiyle yonunu degistirebilmek.

80 sene sonra çarpma olasılığı olan meteorlar fişlendi yörüngeleri dikkatle takip ediliyor koca Marduk'u mu bulamayacaklar 4 senesi kalmış lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
matama said:
bir kere dunyaya carpmasi muhtemel bir cismi bir haftadan once goremiyoruz

onun disinda patlatiriz ucururuz denmis yavas ucurun diyorum. Bilim adamlarinin tek derdi ucurmak degil, mumkunse gunes enerjisiyle yonunu degistirebilmek.

80 sene sonra çarpma olasılığı olan meteorlar fişlendi yörüngeleri dikkatle takip ediliyor koca Marduk'u mu bulamayacaklar 4 senesi kalmış lol :D

Bu mayalar garip adamlar, onların işaretlediği "son gün" ve Marduk ta garip bişey çıkacaktır. Belki de o gün Yehova Şahitleri için 2000 yılında Kıyamet'in kopması gibi olacaktır. Bir uyanma zamanı - manevi olarak insanın değişeceği yönünde olabilir. Her şeyi uzaydan beklememek lazım. Bu arada Kıyam et - uyan uyandır manasında algılanınca Uyanma ve Uyandırma Günü olarak Kıyamet Günü'nü idrak edebiliriz ki bu da çok farklı anlamlara geçer gider...

Edit: Marduk'u mardık yazmışız :D
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
basit bi düz mantıkla marduktan sora dünyada türkler kalıcak.

amerika suya gömülse, japonlar zaten gidici, rusya da kutuplar eriyince gg olur, türkiyeye bişey olmaz.

[Broken I.W.I.N Button]

Aha doru tespit ama ya bizdede volkanlar ve tektoniktiktikmiktik şeyler harekete geçerse? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:
Khelben said:
basit bi düz mantıkla marduktan sora dünyada türkler kalıcak.

amerika suya gömülse, japonlar zaten gidici, rusya da kutuplar eriyince gg olur, türkiyeye bişey olmaz.

[Broken I.W.I.N Button]

Aha doru tespit ama ya bizdede volkanlar ve tektoniktiktikmiktik şeyler harekete geçerse? :D

teknotiktikmiktik olursa güme gider istanbul, dağlar patlarsa pkk lılar ölür, np.
deprem atlatılırsa başka hiç bişey problem çıkarmaz türkiyede bence afet olarak.

[Fixing the I.W.I.N Button]
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
penth +1

ayriyeten hakkaten marduk çarpacak olsa 2 hidrojen bombası sallar NASA olur biter:) tabi sonra o bombaların parasını nasıl çıkarır amerika dünyadan ayrı konu.

Yapamazlar öyle bişey.

Discovery channelde vardı bununla ilgili bişey.

Dünyaya çarpmak üzere hızla gelen meteora nükleer füze atarsan bu sefer dünya üstüne 1 tane değil yüzlerce radyoaktif meteorit düşermiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyetin okuyucu yorumlarından daha komik şeyler çıkmış burda,sözde kendimizi oradaki dalga geçtiğiniz insanlardan daha bilgili,okumuş,kültürlü falan sanıyoruz ya işte buna gülüyorum ben.
Birisi demiş yok marduk gelse fark etmicekler mi falan diye.
Geliyor olsa fark etmiş olsalar sana telefon açıp söylicekler mi kardeşim?
2012 yılına kadar bütün dünyada bir kaos ortamı oluşacağını düşünemiyor kadar zekadan yoksun musunuz anlamıyorum bazen.

Bu deneyle ilgili bazı şeyleri de tam okumamışsınız sanırsam,10 eylülde yapılacak olan şey;
Protonların 27 kilometrelik ana halkada dönmesidir ve esas çarpıştırma deneyi(BIG BANG) 2009 un yaz aylarında yapılacak olduğu yazıyor her yerde.

Marduk gelse oturur kenetleriz yapıcak bişi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...