MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ooffff toplumun eline geçtiğini düşünsenize. millet birbirini emiyo. sakat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bizim gençlik karadelik silahiyla kendi boynunu emer morartır yengeniniz eseri diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sakata gelmeyelim lan. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 veyr10 said: bizim gençlik karadelik silahiyla kendi boynunu emer morartır yengeniniz eseri diye ben yaparım,şimdi bile düşündüm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aquila said: armageddon, deep impact. fifth element var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 veyr10 said: bizim gençlik karadelik silahiyla kendi boynunu emer morartır yengeniniz eseri diye biri bulsada şu umut sarıkaya karikatürünü koysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bütün mesajları okuduğum çok nadir konulardan biri oldu buda :) Ben o zaman 10 eylül hazırlıklarına öncelikle bi usul abdesti alarak başliyim :) nolur nolmaz işi garantiye alalım. Mardukla ilgili hiç bi şey bilmiyodum bu posta kadar(iyi oldu araştırcam şimdi). Ayrıca bu deneyin sonunda iyi bi sonuç oluştuğunda dünyadaki güç hangi ülke olucak?. Yoksa biz çarşıyı salıp alalım öle bi durum varsa.Bide şimdi karadelik açılınca bizi emcek diğer tarafta nası olcaz emilmiş haldemi yoksa olduğumuz gibimi :) (la bu konuya çok dini yaklaştım tırsmışım demekki :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Öldükten sonra ha emilmişsin ha emilmemişsin ne farkedecek :) Mekan cennetse Huriler, cehennemse Nuriler olcak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 matama said: bir kere dunyaya carpmasi muhtemel bir cismi bir haftadan once goremiyoruz onun disinda patlatiriz ucururuz denmis yavas ucurun diyorum. Bilim adamlarinin tek derdi ucurmak degil, mumkunse gunes enerjisiyle yonunu degistirebilmek. 80 sene sonra çarpma olasılığı olan meteorlar fişlendi yörüngeleri dikkatle takip ediliyor koca Marduk'u mu bulamayacaklar 4 senesi kalmış lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eheuehuheu son posta bittim bizimkiler onuda fişlemiştir ha geldi geliyo diye bakıyolardır ehehuehuehuehue.Marduk bi gelsinde türk misafir perverlini gösterelim ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nileppezdel said: matama said: bir kere dunyaya carpmasi muhtemel bir cismi bir haftadan once goremiyoruz onun disinda patlatiriz ucururuz denmis yavas ucurun diyorum. Bilim adamlarinin tek derdi ucurmak degil, mumkunse gunes enerjisiyle yonunu degistirebilmek. 80 sene sonra çarpma olasılığı olan meteorlar fişlendi yörüngeleri dikkatle takip ediliyor koca Marduk'u mu bulamayacaklar 4 senesi kalmış lol :D Bu mayalar garip adamlar, onların işaretlediği "son gün" ve Marduk ta garip bişey çıkacaktır. Belki de o gün Yehova Şahitleri için 2000 yılında Kıyamet'in kopması gibi olacaktır. Bir uyanma zamanı - manevi olarak insanın değişeceği yönünde olabilir. Her şeyi uzaydan beklememek lazım. Bu arada Kıyam et - uyan uyandır manasında algılanınca Uyanma ve Uyandırma Günü olarak Kıyamet Günü'nü idrak edebiliriz ki bu da çok farklı anlamlara geçer gider... Edit: Marduk'u mardık yazmışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi o zaman PC bile yok yani ben olsam sıkılırım yazmaktan. Bence yazan adamlar tamam o kadar yaşamayız zaten, ilerde lazım olursa başkası devam ettirir takvimi deyip bıraktılar takvimi. Biz de saf saf "anaaam 2012'de biteyor kıyamet kopacaah mı şincik?" diye korkuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yaw tırs tırs walla 10 eylülde masaüstümü bile yeşil yapcam :). Bu adamların amacı maddeyi keşfetmekte işallah bi ... olmaz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 basit bi düz mantıkla marduktan sora dünyada türkler kalıcak. amerika suya gömülse, japonlar zaten gidici, rusya da kutuplar eriyince gg olur, türkiyeye bişey olmaz. [Broken I.W.I.N Button] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kıbrısa kaçıyorum ben 8 eylülde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Khelben said: basit bi düz mantıkla marduktan sora dünyada türkler kalıcak. amerika suya gömülse, japonlar zaten gidici, rusya da kutuplar eriyince gg olur, türkiyeye bişey olmaz. [Broken I.W.I.N Button] Aha doru tespit ama ya bizdede volkanlar ve tektoniktiktikmiktik şeyler harekete geçerse? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2012 olsun o zaman düşünürüz. Zaten biz bişi yapamıcaz büyüklerimiz yapıcak o yüzden kasmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 her türlü güme giden biz olcaz diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dolis said: Khelben said: basit bi düz mantıkla marduktan sora dünyada türkler kalıcak. amerika suya gömülse, japonlar zaten gidici, rusya da kutuplar eriyince gg olur, türkiyeye bişey olmaz. [Broken I.W.I.N Button] Aha doru tespit ama ya bizdede volkanlar ve tektoniktiktikmiktik şeyler harekete geçerse? :D teknotiktikmiktik olursa güme gider istanbul, dağlar patlarsa pkk lılar ölür, np. deprem atlatılırsa başka hiç bişey problem çıkarmaz türkiyede bence afet olarak. [Fixing the I.W.I.N Button] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 MrLevie said: penth +1 ayriyeten hakkaten marduk çarpacak olsa 2 hidrojen bombası sallar NASA olur biter:) tabi sonra o bombaların parasını nasıl çıkarır amerika dünyadan ayrı konu. Yapamazlar öyle bişey. Discovery channelde vardı bununla ilgili bişey. Dünyaya çarpmak üzere hızla gelen meteora nükleer füze atarsan bu sefer dünya üstüne 1 tane değil yüzlerce radyoaktif meteorit düşermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karadelik hayatını görürüz negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 @MrMarvelous MrLevie said: ohooo kim uğraşacak hoca ya güneş enerjisi falan. koy bombayı gitsin. göktaşı yağmuru izleyelim:) hoca dalga geçiyoruz hemen galeyana gelmeyin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Hürriyetin okuyucu yorumlarından daha komik şeyler çıkmış burda,sözde kendimizi oradaki dalga geçtiğiniz insanlardan daha bilgili,okumuş,kültürlü falan sanıyoruz ya işte buna gülüyorum ben. Birisi demiş yok marduk gelse fark etmicekler mi falan diye. Geliyor olsa fark etmiş olsalar sana telefon açıp söylicekler mi kardeşim? 2012 yılına kadar bütün dünyada bir kaos ortamı oluşacağını düşünemiyor kadar zekadan yoksun musunuz anlamıyorum bazen. Bu deneyle ilgili bazı şeyleri de tam okumamışsınız sanırsam,10 eylülde yapılacak olan şey; Protonların 27 kilometrelik ana halkada dönmesidir ve esas çarpıştırma deneyi(BIG BANG) 2009 un yaz aylarında yapılacak olduğu yazıyor her yerde. Marduk gelse oturur kenetleriz yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karadelik yapıcaz, onu kontrol altına alıcaz, sora onla marduku yok etcez, karadelike de bi tıpa takcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 deney yarın sabah 10:30'da başlıyor. Türkiye'den 3 ekip varmış çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar