Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Büyük patlama"ya geri sayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Apache said:
adamın ne dedigini anlamıyorum ben

insan antimadde ama bi araya gelmemiz tehlikeli enerji oluruz dedi noldu bu antimadde nereye kayboldu

Maddeler antimaddeden daha fazlaymis zamaninda. Antimaddelerle maddeler bir araya gelip birbirlerini yok etmisler. Geriye fazla olan madde kalmis.

Bu sekilde oldugu varsayiliyor.
Mesaj tarihi:
bu sabah soğutma şeysini yapan aletlerden birinde problem olmuş, cnntürkteki bağlantıda cerdeki türklerden biri söyledi "çok küçük" bi problemmiş fixlemişler ehe
Mesaj tarihi:
Patliozmu yaşıozmu ya ona göre okula gidip kayıt yenilicem boşuna harç parası vermim yaw :D. Şaka bi yana ekimde falan diyolar big bang olayı nedir durum?.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:
http://webcast.cern.ch/
burdan canlı yayın olacakmış sanırım ama ses yok şimdilik..

ayrıca araştırmacı kişiliğimle çok büyük bilimsel çalışmaları ortaya çıkardım. çok bilimsel ama size ağır gelebilir:
said:
deneydeki bir hata sonucunda oluşabilecek bir kara deliğin, dünyayı ele geçirme süresi olarak 50 ay verilen deneydir. sorun ise burada başlıyor çünkü mayalılarda dünyanın son tarihi olarak 21 aralık 2012 tarihini göstermişlerdi; 10 eylül 2008 + 4 yıl= 10 eylül 2012 + 2 ay = 10 kasım 2012. cern'deki bilim adamları atatürk'ün öldüğü gün dünyanın sonu gelsin diye bir fikir kapılmamışlardır ama milattan binlerce sene önce ölen mayalıların bu kadar yakın tarih vermeleri biraz ürkütücü.

yeni marduk bu..
ü

Arada geçen 4 yıl var +1 ekleyin 365 gün 6 saatin 6 saatiyle tutmuyo yani o hesap :D
Mesaj tarihi:
patlayınca duyacaksın evladım..

patlamadan önce parçacıklar boru içinde hızlanırkene
VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

diye bi ses çıakrıcaklar. biz bu uzun ve ses çıkartan boruya SÛR diyoruz. ses çıktıktan sonra zaten zamanının geldiğini anlayacaksın..

REPENT! REPENT BEFORE ITS TO LATE!!
  • Yeni Oluştur...