Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 E! vercek blackhole scientists' real life adlı bir reality show halinde bilim adamlarının gün içinde neler yaptıkları vs. bu daha kötüydü..
White Wolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Fallout olursa dünya ilginç olur ,Advanced Power Armor'umla gızlara hava yapcem...
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 uçan spagetti canavaları adına! yayın gidip gidip geliyo.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 halflife3 the hadron carpıstırıcısı olacak allam cok heyecanlı gman cnndeki kızın dili supermis prosesi nsı olcak kim ansı dugmeye basacak heuhe
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kara deliğe karşı dağlara kaçıyorlarmış , o da güzel. Radyasyondan koşarak kaçmak gibi :).
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 millet kitlendi ekrana yazan yok :D
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hakkaten ya. şimdi dünyanın sonu gelecekse, benim insanlara söyleyeceğim şeyler var. söylemeden ölmek istemem
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 adamın ne dedigini anlamıyorum ben insan antimadde ama bi araya gelmemiz tehlikeli enerji oluruz dedi noldu bu antimadde nereye kayboldu
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya ne oldu deney biri bişey yazsın ölüyoz mu :S Netten izlenmiyor en azından ben izleyemiyorum :) Biri bişey yazsın ya X(
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cnn türk'ü aç ölmüyomuşuz bugün daha sonra inş.
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Apache said: adamın ne dedigini anlamıyorum ben insan antimadde ama bi araya gelmemiz tehlikeli enerji oluruz dedi noldu bu antimadde nereye kayboldu Maddeler antimaddeden daha fazlaymis zamaninda. Antimaddelerle maddeler bir araya gelip birbirlerini yok etmisler. Geriye fazla olan madde kalmis. Bu sekilde oldugu varsayiliyor.
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hey allahım ya firefox'ta çalışmıyomuş, explorer'la deniyim dedim direk açtı ama bu seferde reklam girdi :X
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu sabah soğutma şeysini yapan aletlerden birinde problem olmuş, cnntürkteki bağlantıda cerdeki türklerden biri söyledi "çok küçük" bi problemmiş fixlemişler ehe
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben yatar oruç kafa sabahladım bu ossuruk şey için.patlama olmıcanı bilsem hiç sallamazdım x maddesi girsin hepsine. hadii ii uykular bana
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu komikti. aslında şimdi olay yerinde elinde bi örümcekle bulunacaksın. bi de dürtükleyip durucan örümceği ki ısırsın. belli mi olur.. bi ihtimal ATOM FİZİĞİNE DE PROFESÖRLÜĞE DE LANET OLSUN! KUMARBAZLIĞI İTLİĞİ HERGELELİĞİ ÖĞRENİCİİİM!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tamam o zaman, ben de yeşil boya kazanına atliim.
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Patliozmu yaşıozmu ya ona göre okula gidip kayıt yenilicem boşuna harç parası vermim yaw :D. Şaka bi yana ekimde falan diyolar big bang olayı nedir durum?.
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ractamainus said: http://webcast.cern.ch/ burdan canlı yayın olacakmış sanırım ama ses yok şimdilik.. ayrıca araştırmacı kişiliğimle çok büyük bilimsel çalışmaları ortaya çıkardım. çok bilimsel ama size ağır gelebilir: said: deneydeki bir hata sonucunda oluşabilecek bir kara deliğin, dünyayı ele geçirme süresi olarak 50 ay verilen deneydir. sorun ise burada başlıyor çünkü mayalılarda dünyanın son tarihi olarak 21 aralık 2012 tarihini göstermişlerdi; 10 eylül 2008 + 4 yıl= 10 eylül 2012 + 2 ay = 10 kasım 2012. cern'deki bilim adamları atatürk'ün öldüğü gün dünyanın sonu gelsin diye bir fikir kapılmamışlardır ama milattan binlerce sene önce ölen mayalıların bu kadar yakın tarih vermeleri biraz ürkütücü. yeni marduk bu..ü Arada geçen 4 yıl var +1 ekleyin 365 gün 6 saatin 6 saatiyle tutmuyo yani o hesap :D
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 patlayınca duyacaksın evladım.. patlamadan önce parçacıklar boru içinde hızlanırkene VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye bi ses çıakrıcaklar. biz bu uzun ve ses çıkartan boruya SÛR diyoruz. ses çıktıktan sonra zaten zamanının geldiğini anlayacaksın.. REPENT! REPENT BEFORE ITS TO LATE!!
Öne çıkan mesajlar