Darti Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sir Clexcier said: Olay Druid'i kesmek değil manasi bitirip doldurmamasini sağlamak! Resto druid manası bıtene kadar o rogue i keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sir Clexcier said: Olay Druid'i kesmek değil manasi bitirip doldurmamasini sağlamak! resto druidin manasını bitir ayakta alkışlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi ara anlatirim bu olayi ayrintili bir sekilde iki povdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 scorch said: Sir Clexcier said: Olay Druid'i kesmek değil manasi bitirip doldurmamasini sağlamak! resto druidin manasını bitir ayakta alkışlarım :D mana burn ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yemez ki *iyi* druid mana burn. Ama çok nadir birşey iyi druid. Fırtına gibi esicem, yakıcam dökücem pvp yapıcam diyen adam druid açmaz bir kere. Yavaş class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben çok eziim rogue alamıorum pvp de. feral t4 equivalent tank dps ve pvp gear var demiştim diğ mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Darti said: Resto druid i arena da kesmek icin oncelıkle Prowl form da yakalamaya calısın bu modda ıken cheap le gırersınız genelde bır cok druıd cheap e trınket acmaz 4 veya 5 snlık kıdneyınız geldıgı anda trınketı kullanır combonuz olmadıgından heal atar bear form a gecerler arkasından nature grasp ıle sızı entagle e alabılırse beardan cıkmadan form degıstırıp bıraz mesafe acarak cyclone dener cyclone a gırersenız kendını heallayıp cyclone bıtımıne 4 sn lık entagle ı atar ve uzaklasır. Böle olmaması ıcın ılk entagleden sonra cast e basladıgında shadow step atarak trınketı korur ılk cyclone u gouge keser ıkıncısınden trınketla cıkarsınız.Cyclone da oldugunuz ıcın caster formda olur genelde druıd o sırada 5 snlık bır kıdney daha atarak oldurme sansınız var. 1v1 de dıs etkenler olmadan rogue nın druid kesmesi caster formda yakalama sansıyla ıle dogru orantılıdır.Heal reduce atmazsanız ımkansız gıbı bırsey. PvP trinketi Cyclonedan cıkarıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 işin komii ne biliomusn resto druid fii tarihinden beri boleydi, ne zmana bir kac adam cıktı AMAGAD resto+warrior kombosunu keşfetti blizzde saolsun ağlamalara sonunda bir iki şeyler karşılık verdi çostu mıllet halbukı en basından berı bole,ab de 5vs2 aldıgımızı bılıorm ben druıd ıken arkadasla - pre pre tbc -. Ayağa dustu druıd,herkes druıd acmaya basladı aynı lock gıbı. Sırf bu yuzden mage actım kı baya az vardı bı ara. Fazla takılıo ınsanlar aglamalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Suark haklısın ben druid i twink olarak kasmıştım lvl 39 yapıp bg yapıyordum sonra kastım 70 ledim iyi hoş geldi.. ama baktım etrafıma ne kadar arkadaş varsa cogu druid kasmaya başlamış gün geldi karazhan a 6 Druid gerisi farklı class ile girer olduk.. resto 3 2 tank 1 boomkin derken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 The_Delucian said: PvP trinketi Cyclonedan cıkarıyormu ? yok artik hic cikarirmi? olurmu oyle sacma sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 pretbcde boyle degildi. lifebloom ve cyclonedur su an druidin olayi, kontrolden cikaran sey ise shapeshift buffi. diger yandan rogue vs druid duel yapiyorsa[druid restokin oldugunu varsayiyorum.] rogue 4/4+glaives degilse druid kazanir. rogueun yapacagi herhangi bir sey bunu degistirmez. kaybediyorsa druid, kotudur. feralcharge/swiftmend druid ise manasi bitene kadar olmez ama insect swarmi yoksa[warriorla oynayanlar ya da 3sculer 8/11/42 kullaniyor swarm almadan genelde] buyuk ihtimalle kesemez rogueu su icmeden. dr/trinket sonrasi bir full cyclone+travel escape drink olayina girmesi lazim taze ffle birlikte. arenada ise is tamamen farkli. arena 1 v 1 degildir. 2 v 2'de bir rogue ve bir restokin druid rakip druidi 20-25k dmg civari bir rakamla kesebilir. bu damagein 12-15ksi roguedan 8-10ksi da restokinden gelir. druidin manasi biter, lakin diger healerlardan sonra biter arena oyunlarinda. druidin mana burn yemesi icin takim arkadasinin buyuk hatalar yapmasi gerekir[iyi bir druidden bahsediyorum.]. yine de druidi mana acisindan diger classlara gore daha kullanisli bir 2s healeri yapan sey `mana recovery` konusundaki avantajlari ve crowd control ozellikleridir. druidin takim arkadasi cok hasar almaz cunku karsidaki dps drlar disinda surekli control altindadir. arena icin dahi druid tek 1 kisinin focusuyla olmez, olduyse kotu druiddir. druidi kesmenin yolu 2 v 2'nin 2 kisi oynandigini farketmektir. ya takim arkadasinizdan direk destek alirsiniz ya da onun takim arkadasini zor duruma sokacak isler yapmasini saglarsiniz ve hataya/riskli pozisyon almaya itersiniz. her ne kadar broken class olsa da[2s ve 3s icin] druid oynamak cok kolay degildir. `iyi druid` diye bir kavram vardir. zaten ladderin tamami druidlerden olusan 2s'de bazi druidler 1500 bazilari 1800 bazilari 2000 bazilari 2200 bazisi 2400 oynuyorsa bunun bir nedeni vardir ve dusundugunuzun aksine bu gear degildir. druid gear dependant bir class degildir[bir yere kadar tabii..]. feral druide gelince oynamayi bilen, cdlerini duzgun kullanan, en azindan pvp geari tam olan vb. bir mutilate rogue feral druidi gayet de kesebilir. `bizim realmde bir x var yukarda dediklerin olmadan da restokini keser[4/4 glaives].` diyenleri, feral druid-rogue yumurtasi tokusturmak isteyenleri, `druidin iyisi kotusu olmaz.` iddiasi olanlari da tournament realme beklerim. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İyi druid çekilecek zulüm değil. Zaten PvP'de birşey counterlanamadığı zaman QQlar uçuşmaya başlar. Eğer kazanıp kaybetme sadece bir tarafın insiyatifindeyse diğer taraf QQ yapar. Diğer taraf non-druidler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Exactleh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Lorrotar said: allah aşkına. mazrigos serverındayım.istedigin druidle gel. istediğin yere gelem. sarı şahinle geliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Taktikleri bosskillers.com'a gönderin birinci taktiğe 100 euro veriyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 valla hacı sen bizim Neilyo'yu biliyon mu onun gibi yab cyclonedayken kidney shot bascan adam heal cast ederken blind at sonra adamın warrior partneri bladestorm açınca hemen dismantle yap arena sözlüğüne "to neilyo" diye geçmiş bişi bu. adam öyle fena. bilmiyorsan neilyo kim ya da bütün bu ironik mesaj ne demektir o zaman oyunu birak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bladestorm atmadan önce tahmin etmen lazım dismantle'ı yoksa bladestorm açınca immune oluyor babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ironi dedik neilyo dedik sen olayın özünü kavramamışsın canparem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 lold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Şimdi fark ettim gece 5te ciddiye alıp mesaj atmışın. Bu durumdan yola çıkarak beynin düzgün çalışması için uyuyun diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben de gece 4de ciddiye alıp mesaj attığında aynı şeyi düşündüm yok düşünmedim öyle, iyi niyetli adam ama anlamadı herhalde dedim. bu arada rogue hakkında bilmek istediğiniz her şey için http://wowriot.gameriot.com/blogs/Fivezorz-Blogzorz-Blogorama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar