Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 endless_night said: Masquerade said: T6 gearlı Feral druid kesilmez de diğerleri gayet öldürülebilir Rogue ile. seni seviyorum yalan mı la, kaç tane s4 gearlı resto druid ağlattım arenada yanında. :P ama pve feral kaka, öcü. sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya ben roguelara hep kesiliorum gerçi pvp gear da 309 resi var anca pve gearda da t4 tank ım ondan mı ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok gear bi yana bazen skill lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi ben 292 resili mageimle rogue kesiyorum sen druidsin resinde az birazda olsa daha fazla kesebilmen lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 tamam resto kesilmek zor rogue sınıfına ama feral kesilmek daha da zor.. hani desen resto kesiliyorum anlicam ama feral olup dengin gear da bi rogue 'a kesilmen garip yani cons desen tamam alayıni keser :D ( Şiiit sataşmıorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Pvpdeyiz bir gün bi baktim druid atiyla geliyor bende invis invis bekliyorum sen buna atarin bi sapi 2combopoynt cheap şat şiv bi baktim ucuyorum havada 1 druid daha gelmiş birbirlerini heallediler bunlar root felan attilar bana moonfire spamliyorlar birine bi atarsin blindi ötekinin yanin şadowstep böbrek şat (5 combo var zaten) bunu kesersin öteki başlar kaşmaya travel formla kendi adamlarina doğru hemen vaniş sprint yanindaki bütün adamlari sirayla sap kestim tek tek 5-6 kişiyi ama improve gouge cok önemli sap bozulduktan sonra hemen gouge atmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 helal aga sen kapmışsın bu ruj işini. sana diğer bir taktikte vereyim, imporov gouge harici birde birde mürder al. cinayet çünkü cinaytet işliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hakkaten feralde rogue a kaybetmez yani, benim dediklerim resto ve oomkin içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bide anestetik losyon kullanın çok süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şaka maka triple mesaj atmışım hiç uyarmıyosunuz, oldu quadruple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 senin 5 mesajını toplayıp 1 anlam çıkarıyoruz zaten :) biz anladık seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ohaa cons post kasmaninda bi adabi olur. ayiptir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 FreEmoon said: Yanlış okumuyorsunda sebebi basit bence. Son sayfaya gelip son sayfanın ilk mesajını görünce, altında gülmüşler demekki dalge geçmiş herkez :D. Dur bende cevap yazayımdan ibaret biraz. Tüm mesajları sırayla okuyunca imkansız yani ciddiye almak. Yok direk o yazıyı gördüm cons eşek kadar alıntı yapmış, ciddiye aldım. Olsun benim de nur topu gibi bir fail'im oldu asdassafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 rahat olun gencos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Çons yaktın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 feral gorunce kac resto gorunce baska acc'dan lvl 1 ac kufur et cik ben boyle yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mew Mew Squad said: feral gorunce kac resto gorunce baska acc'dan lvl 1 ac kufur et cik ben boyle yapiyorum balance'lar nüüb oluyor zaten kesebiliyorsun genelde aha polemik başlattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abı bgde falan ayı goruosan nıe vuruosun kı, bırak takılsın o bısı yapamaz anca casterlara charge atar ıntterupt eder. Ignore edıcen ayıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 anca pve itemları bol olan rogue, resto druid kesebiliyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Suark said: Abı bgde falan ayı goruosan nıe vuruosun kı, bırak takılsın o bısı yapamaz anca casterlara charge atar ıntterupt eder. Ignore edıcen ayıyı oha oha ohaoha banlayın sunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Resto druid i arena da kesmek icin oncelıkle Prowl form da yakalamaya calısın bu modda ıken cheap le gırersınız genelde bır cok druıd cheap e trınket acmaz 4 veya 5 snlık kıdneyınız geldıgı anda trınketı kullanır combonuz olmadıgından heal atar bear form a gecerler arkasından nature grasp ıle sızı entagle e alabılırse beardan cıkmadan form degıstırıp bıraz mesafe acarak cyclone dener cyclone a gırersenız kendını heallayıp cyclone bıtımıne 4 sn lık entagle ı atar ve uzaklasır. Böle olmaması ıcın ılk entagleden sonra cast e basladıgında shadow step atarak trınketı korur ılk cyclone u gouge keser ıkıncısınden trınketla cıkarsınız.Cyclone da oldugunuz ıcın caster formda olur genelde druıd o sırada 5 snlık bır kıdney daha atarak oldurme sansınız var. 1v1 de dıs etkenler olmadan rogue nın druid kesmesi caster formda yakalama sansıyla ıle dogru orantılıdır.Heal reduce atmazsanız ımkansız gıbı bırsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sir Clexcier said: Mew Mew Squad said: feral gorunce kac resto gorunce baska acc'dan lvl 1 ac kufur et cik ben boyle yapiyorum balance'lar nüüb oluyor zaten kesebiliyorsun genelde aha polemik başlattim yani. bahsetmeye bile gerek duymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Olay Druid'i kesmek değil manasi bitirip doldurmamasini sağlamak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Darti demis zaten.Cok fazla konsantrasyon,biraz da sans gerekiyo resto kesmek icin(gearlar esit seviyede olcak tabi) Bi de bunu arena'da kicinda hammstring spamleyen warrior'la ugrasirken yapmak sac yoldurtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genelde ben arenada icinde rogue olan setupları sevmem.Roguelerın cok fazla secenegı var her an bır sey yapma sansları var.Cos acıp cc lerı resistler, evasion acar, entagle e alırsın shadow step atar,warrior u poisonlar %70 yavaslatır warrior onu %50 anca yavaslatır,vanish atar cıkar bir daha cheapten stunlock a baslar,blind atar,gouge atar,kidney atar,kick atar 3 sn cast yapamazsın v.s. Rogue harıcı benı shamanlar zorlar(purge) warlockun pet i sorun olur silencedan dolayı mesafenı korursan fear yemezsın,priest yazık : ) ,mage line of sight ,paladin 3 tustan olusan sınırlı pvp secenegı ıle manası bıtene kadar vurulması gerek bı class ,warrior ms degılse pek sansı yok retri pala ciddi bir sorun ama druid ler icin slow efecti kalkmıyo iyi vuruyolar entagle yemıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar