Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aç =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bismillah daha ama ben susadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben bi yemişim sorma birazdan bi daha yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bende şimdi bi kavaltı edicem sonra gele sanada ısmarlıyayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o nickle hep acıkırsın sen. ohhhş şimdi burger'da olmak vardı , patateslerimi barbekü ve köri soslarına batırmak vardı ıkşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yaaa =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ohhh yeni kalktım sucuklu kaşarlı tostumu yaptım mevye suyumuda koydum çatur çutur yiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 öbür tarafta da biz seni kaşarlı sucuklu tost yapıp bi güzel yiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ne susadım ne de acıktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oper said: öbür tarafta da biz seni kaşarlı sucuklu tost yapıp bi güzel yiycez. löl:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oper said: öbür tarafta da biz seni kaşarlı sucuklu tost yapıp bi güzel yiycez. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oper said: öbür tarafta da biz seni kaşarlı sucuklu tost yapıp bi güzel yiycez. bizler olmasak onlarıda yiyemiceksiniz diğer tarafta bize dua edin gene siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok ben ara sıcak babında şeyettim sizi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 suan cok iyiym bakılım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu sıcakta bankalarda, adliyede koşturucam bir de ben brrr (td) hrrr (tu) akşam dolaba su koyayım buz gibi olsun oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 JD said: Ohhh yeni kalktım sucuklu kaşarlı tostumu yaptım mevye suyumuda koydum çatur çutur yiorm ben de aynen selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben öğle yemeğimi yicem birazdan annem fırında köfte yapıyo onu yicem oh... B)- çok kötüyümB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fırında köfte nası oluo ya ilk defa duyuyorum nese çok açım anlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 köfteleri + patates dilimlerini + biber+ domates i tepsiye bir güzel diziyorsun isteğe göre eklemeler yapiyorsun, baharet falan filan da koyabilirsin. Sanırım çok az da yağ koyuyorsun fırına sürüyorsun 10 numero oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fırında köfte güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 KOYMAYIN LAN ŞÖLE FOTO KODURTMAYIN Bİ TARAFINIZA İNANMAZSANIZ BARİ SAYGI DUYUN HAYVAN HERİFLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dostum cennete giden yollar güllerle değil dikenlerle kaplıdır ben de oruçum dayanmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 MADEM ORUÇSUN ÖYLE FOTO KOYMICAKSIN O ZMAN NE SENİN TUTTUGUN ORUÇ Bİ BOKA YARAR NEDE İNANCIN ORUCU NİYE TUTTUGUNU BİL İLK ÖNCE NEFSİNE HAKİM OLMAK AMA ORUCUM DİYOSN BİLMEM NE YEMEĞİNİN FOTOSUNU KOYUYOSUN GÜNAHTIR AYIPTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kuran da mı yazıyo günah diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar