Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Şimdi ramazan felan ya nası olur acaba oruç tutmayan insanlar olarak falan mı buluşulur yoksa iftara mı gidilir ya da daha değişik bi' şey mi yapılır? Bu hafta içinde olsa güzel olur sanki? En son buluşmaya 3 yıl önce falan gitmiştim galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 olur bence. neden olmasın. içki konusunda da bişeyler düşünülür ona göre biyerlere gidilir. herşeyin çözümü mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yapılsın yav yapalım yapılır yani... Hatta 3 eylül çarşamba iyi gibi sanki..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3 eylül çarşamba gece 12 de ankarada olacam ben. ondan sonra katılırım size. sahura kadar dens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 4 eylül olsun o zaman fedesiz bi buluşma hayal etmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nasip kısmet bu işler. her türlü gelirim ben (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3 eylul carsamba gidiorm bende...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 18 eylülde okulum açılıo 17 si ankaradayim, üztüne 1 ay koy insanlar gelsin ankaraya yaparız lex e söleriz hatta paintball yaparz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evet biraz daha geç yapsak daha çok insan gelebilir ama sen gideceksin muhtemelen o yüzden mini bi buluşma yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ben de 19unda İstanbul'a gidiyorum yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 geliriz bizde . larak,serçe,balu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 laraken geliosa siyah giyinin benden söölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 rakıda götürün adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o cebinde taşıyo zaten ya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 laraken siyah gıymıyor artık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Olm laraken siyahı bırakmadı da, adam deli değil bu sıcakta öyle takılacak kadar. Neyse, ne zaman yapcağınıza göre değişir benim gelmem, o kadar emin gazlamayın pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bende gelirim ne zaman olursa farketmez yalnız söyleyim %95 yanımda bir rus ile katılım gece olayı yaparsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 13 eylül de ankarada olucam ondan sonra bulusursanız bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok lan kışlık cıvıl cıvıl itemlar alacam annemi persuade skillimle kandırabilirsem. ankara'da olursam gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yav bi tarih felan diyelim o zaman çok pis yalan olacak gibi geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 önce gaza getiriolar bööle bi heveslendiriolar altyapı hazırlıyolar.. laraken renkli giyincekse ben de pembe turuncu yeşil artık ne renk bulursam gökkuşağı şeklinde ona eşlik etmek istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 5 ağustos cuma 14:00 diyorum o zaman gelenler yardırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla 5 ağustosta burda olmayabilirim, kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar