Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 - lütfen tartışmaya falan girmeyelim, toplanma topiki bu dünyayı kurtarma topiki diil- Bu geceden itibaren başlıyor, güzel huzur dolu keyifli bir ay geçiririz umarım =) Sahur zamanı muabbet ederiz niyetine açtım bu başlığı, olursa güzel olur. Hayırlı mı olsun denir ne denir bilemedimde bizim için en iyisi ne ise paticik içinde o olsun efendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Herkesin güzel bir Ramazan ayı geçirmesini dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 iftarı abartmayın,mideye zarar,kaloriyi yakamaz yag yaparsınız edit/dasaaa: allah aşkına bi konuyu garbage'a çevirmeyin be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Herkese hayırlı ramazanlar. Konuyu çöpe çevirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Süper bi heyecanla gidip ezine peyniri aldım bugun, pek severim. Yalnız anlayan varsa bi cevaplasın, ben sahurda yumurta yıyınce ertesı sabah fena oluyor midem. Sebep ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 -SAÇAMALAMAMALI -gereksiz şeyler yazmamalı -konuyu çöpe çevirmemeli edit/dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Suark said: Süper bi heyecanla gidip ezine peyniri aldım bugun, pek severim. Yalnız anlayan varsa bi cevaplasın, ben sahurda yumurta yıyınce ertesı sabah fena oluyor midem. Sebep ne ki? Miden hassas demek ki. Benden sana bir tavsiye sahur öğününe bal, üzüm hoşafı gibi şeyler de kat. Güçten düşmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hayırlı bir ramazan olur umarım herkes için. bu sıcaklarda zorlanmayız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 1 aylık sticky sahur topiği açılırsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hayırlı ramazanlar efenim.. sıcacık pide kokularıı mis miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 umarım barış içinde geçer sokaklar terörize olmaz bu ramazanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oper said: hayırlı bir ramazan olur umarım herkes için. bu sıcaklarda zorlanmayız umarım. dünkü fırtınadan sonra su anda tsortle oturuom ve usuorm, cam felan acık. Demin dısarı cktım dondum yahu. Erken bahar mı bu?:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 İnanan herkesin ramazan ayı hayırlara vesile olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ne güzel ramazan.İyi ki gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sahurda açığız;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Sahura kadar yatmayanlar birleşsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 o zaman topagı garbıça taşıyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Hayırlı ramazanlar efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 shuTdoWnX said: İnanan herkesin ramazan ayı hayırlara vesile olur inş. İnanmayanınki cehenneme mi dönsün? :) Neyse umarım inananlara gösterildiği kadar inanmayanlarada saygı gösterilen, öğlen yemek yenebilecek mekanların kapatılmadığı bir ramazan geçiririz. Tabi pek umutlu değilim bende I have a dream diyeyim 45 yıl sonra belki o da gerçekleşir. Oruç tutmayacağım ama iftarlara gideceğim ramazan'ın farklı bir keyifi oluyor gerçekten seviyorum. Sıcak ramazan pidesi içine karper peynir ve salam dilimleri favorilerimdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu sene çok zor olcak allah oruç tutanlara yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 internet cafeler sahura kadar açık :) süfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 herkese hayirli olsun, oruc tutanlara kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Tüm müslüman alemine hayırlı olsun.Ülkemiz içinde çok güzel bir test olacak bu ramazan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Hayırlı olsun tüm paticik alemine. O pide var yaa off şimdiden canım çekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 şimdiden allah kabul etsin . 1 ay boyunca patlayan tek şey iftar topu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar