Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yok böyle bi keyif uyandınmı kahve falan filan gerek yok direk açıcan bi efes kendine gelicen.. çakmışım 2 bira varya aa burdan şimdi yürüyerek fizana giderim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sen gidene kadar kafası düşer yarı yolda kalırsın. ama yolda da 4 tane çaksan yürüren sıcağın altında marsa bile gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ramazan öncesi ne içsem kardır mantığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nileppezdel said: Ramazan öncesi ne içsem kardır mantığı? çıh yok öyle mantık no probleme kadir gecesi bilem içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Helal o zaman online içelim kadir gecesi dsfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 olum agresif ateist misiniz lan?! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ateist olmadan önce de içiyodum ki ramazanda bana fark eden birşey yok yani. Alkol güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hayır özellikle kadir gecesi içelim huaa mantığına didim. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yok takıldım ya, içmeyelim. Zaten okul olcak içmesem daha iyi sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 : ) yaw içelim yaa onun yeri ayrı onun yeri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 okulda içelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Kadir gecesi okulda parti? (:P) Kadir gecesi ne zaman ki ben onu da bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2 efes yerine 2 kırmızı tuborg derim.alayına gidersiniz ahah.enteresan bi bira yani ben çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 efes extrayı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Laraken said: efes extrayı tek geçerim. alkollu pekmez gibi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sıcakken öledir yahu buz gibiyken valla efes ayyaşa bile değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Llama said: Laraken said: efes extrayı tek geçerim. alkollu pekmez gibi o +1 hiç sevmiyorum efes şişman şişe(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 fıçı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 fıçı iyidir evet. Extranın tadını sevmiyorum hiç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kırmızı tuborgun tadı çok kötü ama güzel kafa yapıyo efes premium hocam o hani ince şişede varya...offf canım çekti Greeny kalk la içmeye gidecez herif hala yatıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kırmızı en kolay içimlik bira yaa sert olanların arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Valla yeni kutusunda tuborg gold var uber olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Dragonutopia Allah cezanı vermesin emi.Heroes 3 geldi şimdi aklıma off.Canımda istiyo ya.Zorla indirttiricen 1.3gb şimdi. Off of nerden baktım ki sanki bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 heroes 3 le ne alaka yav ben kuramadım bi bağlantı :D gold edition mu ne vardı heroes'un o mu? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Dragon Utopia ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar