kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Lan connection demiyorum.. aynı hat ama 2 farklı makina 2 farklı adsl modemle ?..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Qui Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Tek ADSL modem, 1 Router, 2 ethernet kartı ile yaparsın o işi[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 arkadas 2 farklı modem dıyor qalıbaa..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Evet 2 farklı modem diyor. Olacağını sanmıyorum. 1 hattı 2 ayrı modem kullanamaz kanımca.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hayır kesinlikle kullanamaz.. varmı öyle sömürme ya :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 öncelikle kullanılamaz.... nedeni ise karşidaki port ile telefon hattı üzerinden senin adsl Modemin [modem dememizde nekadar doğru ayri tartişma konusu keza aslinda bir modem değil daha çok bir dekoder ] arasinda direk bağlantı kurulur .... modeminin ip ayarlari dns ayarlari vs.. ile karşidaki aletin ayarlari senkronize olur [sanırım Adsil modemi değiştirdikten sonra 1-2 dk kadar bağlantı kurulma problemi de bu yüzden ]....2 farkli modemi ise doğal olarak taniyamaz... ayrica sömürme ile ilgili yoruma gelince , ne farkeder isterse 100 tane modem bağlasin , port'un çıkışında senin hattina 128 kbps akitildiktan sonra ha 1 ha 100 ne farkeder toplam hiz hep 128 kalıcaktır :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 1 telefon hattına iki ayrı numarayayı bağlayabilirsen olur. Ama bağlayamazsın o yüzden olmaz. Ama dersenki ben Absoyu ararım eve Fiber kablo çektirir ve gerekli aparatı bastırır alırım (~40k$) o zaman işler değişir sana kralını kurarız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 helalsin abso :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Öne çıkan mesajlar