RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 2. yarı bjk daha iyi galiba(radyodan dinliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 cisse nobre değişikliği gelmezse acilen gol atmamız çok zor. delgado fırtına gibi maçta. basıyor top kapıyor pas atıyor orta yapıyor şut çekiyor ve bunları yavaş hareket ederek yapmıyor. kaptanlık cidden yaramış adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 delgado nun pas mükemmel ramazan diye gitmedik maça =) pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 penaltı yüzde yüz seksen diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bobo nası atamadı yaaa(PENALTI OLDU LAN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 lol delgado penaltı kaçırdı seken topa kafa attı direkte patladı pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ohh ohh geliyor geliyor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ohaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 holosko 2-0 muhteşem geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 goooool holosko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 girmeyen top girmiyor sonunda holosko attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gooooooooooooooollllllllllllllll beeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Holoskodan gol şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 cihan haspolatlı kırmızı kart dakika 76 ikinci sarıdan atılması çok sçama direk kırmızı gerekiyordu yuh be selçuk dereli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bir selçuk dereli klasiği daha.. bu adamın iyi maç yönettiğini göremiycem herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 özeti kim vericek kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ntvspor verebilir diye düşünüyorum rüştü çıktı hakan arıkan girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Penaltı pozisyonu çok gülünçtü atamadıgı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 maçın yıldızı her zaman olduğu gibi selçuk dereli. 2 taraf adına da enteresan kararlar verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hakemler gerçekten iyi hazırlanmışlar lige sağolsunlar. bizim hakemlerimizden hiç bişey olmaz fırat aydınus dışında hepsi başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Selçuk Dereli şov tam gaz. sarı kart gösterecem gibi oyunu kesti vazgeçti sonra sdsadsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bizim penalti biraz çakma oldu gercekten, yalnız mükemmel kaçırdı delgado tebrik ediyorum. Selcuk dereli konyali topcu, topu elledi diye oyunu durdurup serbest vurusla devam ettirdi oyunu. Kafasi mi güzeldir nedir adamin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 beşiktaş'ı beğendim genel hatlarıyla. zapotocny toraman ikilisi muhtemelen savunmanın vazgeçilmezleri olacaklar. sol beki nasıl çözeriz bilemiyorum tello iyiydi bu maç ama her maç böyle iyi olmuyor bildiğimiz gibi. defansif yönleri çok gelişmiş değil zira. sivok cisse'nin yerine oynasa da bi görebilsek. çünkü cisse maldonado gibi oynuyor. ya fizik olarak hazır değil kaçıyor mücadeleden ya da futbolculuk adına bişeyleri kaybetmiş geçen 3 ayda. ilki daha muhtemel gözüküyor. sivok ile cisse değişe değişe oynarlar. uğur inceman göze batmadan oynuyor. hareketli oyununu çok sevdim. zaten beğendiğim bir oyuncuydu önceden şu anda kadromuzda olmasından çok mutluyum. holosko sağ kanatta oynayamıyor. bobo ile yanyana oynamaları da bu düzende mümkün değil. yapılacak tek şey cisse tek ön libero ileri uçta holosko ve bobo yanyana oynar. serdar özkan sağa çekilir ve aydın karabulut da sol kanata konulur. ya da tello ön tarafa çekilerek arka tarafa üzülerek söylüyorum ki ibrahim üzülmez geçer. çünkü 6 yabancı şeyi var. bu paragraf sadece delgado için. geçen sezon bir önceki sezona göre çok daha iyiydi, bu sezon geçtiğimiz 2 sezona göre kat be kat daha iyi. her geçen gün kendine güveni artıyor ve rahat hareket ettiği gibi kaptanlığın getirdiği sorumlulukla da takımı sırtlamaya oynuyor. bunu da başarıyor açıkcası. merakım fenerbahçe galatasaray ve trabzon maçlarında ne yapacağı. çünkü küçük takımlarla oynanan maçlarda 2 kişi tarafından sürekli marke ediliyor yine de bir yolunu bulup pozisyon yaratmayı başarıyor. konya'nın kilidini yine delgado açtı. favori yabancım oldu çoktan bobo ile birlikte. holosko da aralarında. yıldırım demirören bu sezon geçtiğimiz bütün sezonlara göre çok daha iyi işler başarmış transfer adına. bu takımın yıldız oyuncuya ihtiyacı yoktu defansta görev adamlarına ihtiyacımız vardı ve tam isabete ulaşmış transferde beşiktaş. zapotocny zago-ronaldo ikilisinden beri en iyi stoperimiz. sivoktan daha çok beğeniyorum kesinlikle. duracağı yeri ve nasıl top kesip, kestiği topu nasıl dağıtacağını biliyor adam. gordon ve diatta facialarından sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 zapo süperdi bu maç, tello'nun kanadı korkutuyo ama bek oynayınca 2 net açık werdik 0-0 ken maç. Holosko'yu da sağ kanatta heba etmek üzücü. Delgado Cisse'nin yerine koymuyosan Holoskoyu da sağa koymucaksın bi yolunu bulup. Adam ceza sahasına girdi mi atıyo. Sivok u merak ediyorum ben de, bi de seric oynuycak mı yoksa bomba mı çıktı bakalım bugün sözleşmesini aktive etmişler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar