Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 X taktiğini kullanmanız lazım orda, X taktiğinde 3 sıra dizdiğiniz için adam sonuç olarak üçüne birden yetişemiyor ve kazanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahh bunalttı resmen bu oyun, bitiremicem sanırım ilerle ilerle bitmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi çok hoş oyunmuş yahu. Çok özlemiştim böyle bir tür oyun oynamayı. Tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Riddler said: ahh bunalttı resmen bu oyun, bitiremicem sanırım ilerle ilerle bitmiyor.. oyun resmen kısa ya bir bulmacada takılmasıysan cod ile kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 neyse hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dün keşfettim mükemmel oyun ya deli manyak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mukemmel oyun.. ve muhtesem muzigi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 keşke biraz daha uzun olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 machinarium'un yapımcısının yeni yapımlarından biri. kafalar baya baya iyi yalnız, öyle böyle değil. şuursuzca bitirdim. http://amanita-design.net/osada/ an interactive music video with “Czech psychedelic country music” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar