Darkthrone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 jonywayt said: alper ben sormaya tırsıyorum. tolga legendary alabıldımı ? Sadece 2 tane off-hand düştü. Tolga alamadı malesef.Yeni exp geliyor çokta önemi kalmadı artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu arada evet artik wargalive gibi cok olan bi iteda yapmak bunu zor ama mesela deathcharger yapilabilir ki onun goruntusu undead mountuyloa ayni deilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Baggio said: Ya yeterli bilginiz olmadan MÜMKÜN DEĞİL YAWWS diye bağırıp çağırmayın millete lütfen. İtem linklerken client/addon direk birsürü link ve stat göndermiyor yazının içinde, itemin ID'si gibi birşey gönderiyor sadece. O ID'yi link haline getiren de muhtemelen serverın kendisi. Serveri tarama işini yapan ve linki gösterip göstermeme kararını veren de dolayısıyla serverın kendisi oluyor, OHA HAX ÖYLE ADDON MU OLUR bir durum da kalmıyor ortada. Mantık payı var yani ama muhtemelen fixlenmiştir. olay aynen boyle isliyor. oyunda her ıtemın bir guid'i var. hatta her goldun bıle. bu sayede track edebılıyorlar herseyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 boss un loot tableının kontrol edilmesinden bahsediliyor ilk mesajda, inanması güç olan kısım bu. zaten eğer atlasloot böyle birşey yapabiliyor olsaydı yıl öncesinden bunun addonları çıkar blizzard önlemini alırdı. benim bildiğim boss ölür ölmez belirlenen yüzdelik şans dilimleriyle o anda oluşuyor loot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yok o konuda mavi var. Loot Mob spawn olduğu anda oluşuyor. Bu da BT Raid'i instance'a girdiği anda bütün moblar spawn olduğu için loot o anda oluşturuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Loot table raid instance a girdiğinde oluşur. raid id falan belirlenir işte. sen bozup tekrar kurarsan raid id değişir sanırım daha saved olmadığın için, dolayısıyla loot table da değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hala aynı şeyi iddaa edenler nihilum illidanı kestiğinde warglaive lerin nasıl linklendiğini söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Loot table boss spawn olduğu anda oluşur doğru. Ancak aynı zamanda o boss combata girdiği anda bossun tüm loot table'ındaki itemlerde linklenebilir olur. Nerdeyse her boss için bu olayı MMO-Championu takip edenler görür. Thoridal'da, warglaive'lerde daha düşmeden mmo-champion tarafından linklenmesinin arkasında da bu yatar. Hatta bu linkleri deneyen eleman her seferinde uzun uzun yazar şunlar loot table'da var bunlar yok vs vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ona bakarsanız Thor'i dal düsmedi bizim serverda ama ben dahil gördüğüm çoğu kişi linkliyebilir atlas loottan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Battlegorupla'da alakalı olabilir belki, öyle birşey duymuştum snaki ben. BG'de birine düşerse atlaslootta açılıyor diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 blackwing lair zamanindada boyle deniyordu =) woltk da da bu gene cikicaktir ortaya slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 60 illidan kill yaptık 1 kere warglave yüzü görmedik :) ben master loot ile raid master ile alakalı oldugunu düşünüyorum sürekli aynı itemler düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Atlas Lootun son güncellemiş halinde bütün lootları görürsünüz. Sizin serverda henüz düşmemiş olsa bile . O neden Atlas Lootla hiçbir alakası yok. Sen eski sürümünü kullan , sonra oyundan düşünce "ANAAA %100 drop de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 4Ever said: 60 illidan kill yaptık 1 kere warglave yüzü görmedik :) ben master loot ile raid master ile alakalı oldugunu düşünüyorum sürekli aynı itemler düşüyor bunu blizz yalanlıo ama randomization da bu etken olabilir mi die düşünmeden duramıyorum bize de öyle oluo genelde çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 biri de %100 bow exploti mi buluyor ne yapiyorsa yapsin, yeter artik ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 janis said: Atlas Lootun son güncellemiş halinde bütün lootları görürsünüz. Sizin serverda henüz düşmemiş olsa bile . O neden Atlas Lootla hiçbir alakası yok. Sen eski sürümünü kullan , sonra oyundan düşünce "ANAAA %100 drop de" aynı battlegroupta o item düşmedikçe linkleyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben efsanelere inanırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Baalzebub said: biri de %100 bow exploti mi buluyor ne yapiyorsa yapsin, yeter artik ulan. asdoasjfıs hala düşmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Cons said: janis said: Atlas Lootun son güncellemiş halinde bütün lootları görürsünüz. Sizin serverda henüz düşmemiş olsa bile . O neden Atlas Lootla hiçbir alakası yok. Sen eski sürümünü kullan , sonra oyundan düşünce "ANAAA %100 drop de" aynı battlegroupta o item düşmedikçe linkleyemiyorsun. cons dogru soyluyor. o battlegroupta dusmeyen itemi linklediginde disconnect oluyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Olay direk atlas loota bakmak değil zaten, önce item cache'yi siliyorsunuz atlasın daha önce tanıdığı herşey kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar