Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 warglaive drop!

Argue

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
Ya yeterli bilginiz olmadan MÜMKÜN DEĞİL YAWWS diye bağırıp çağırmayın millete lütfen.

İtem linklerken client/addon direk birsürü link ve stat göndermiyor yazının içinde, itemin ID'si gibi birşey gönderiyor sadece. O ID'yi link haline getiren de muhtemelen serverın kendisi. Serveri tarama işini yapan ve linki gösterip göstermeme kararını veren de dolayısıyla serverın kendisi oluyor, OHA HAX ÖYLE ADDON MU OLUR bir durum da kalmıyor ortada.

Mantık payı var yani ama muhtemelen fixlenmiştir.

olay aynen boyle isliyor. oyunda her ıtemın bir guid'i var. hatta her goldun bıle. bu sayede track edebılıyorlar herseyi..
Sosyal ağlarda paylaş

boss un loot tableının kontrol edilmesinden bahsediliyor ilk mesajda, inanması güç olan kısım bu. zaten eğer atlasloot böyle birşey yapabiliyor olsaydı yıl öncesinden bunun addonları çıkar blizzard önlemini alırdı. benim bildiğim boss ölür ölmez belirlenen yüzdelik şans dilimleriyle o anda oluşuyor loot.
Sosyal ağlarda paylaş

Loot table boss spawn olduğu anda oluşur doğru. Ancak aynı zamanda o boss combata girdiği anda bossun tüm loot table'ındaki itemlerde linklenebilir olur. Nerdeyse her boss için bu olayı MMO-Championu takip edenler görür.

Thoridal'da, warglaive'lerde daha düşmeden mmo-champion tarafından linklenmesinin arkasında da bu yatar. Hatta bu linkleri deneyen eleman her seferinde uzun uzun yazar şunlar loot table'da var bunlar yok vs vs diye.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
60 illidan kill yaptık 1 kere warglave yüzü görmedik :) ben master loot ile raid master ile alakalı oldugunu düşünüyorum sürekli aynı itemler düşüyor

bunu blizz yalanlıo ama randomization da bu etken olabilir mi die düşünmeden duramıyorum bize de öyle oluo genelde çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:
Atlas Lootun son güncellemiş halinde bütün lootları görürsünüz. Sizin serverda henüz düşmemiş olsa bile . O neden Atlas Lootla hiçbir alakası yok. Sen eski sürümünü kullan , sonra oyundan düşünce "ANAAA %100 drop de"

aynı battlegroupta o item düşmedikçe linkleyemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
janis said:
Atlas Lootun son güncellemiş halinde bütün lootları görürsünüz. Sizin serverda henüz düşmemiş olsa bile . O neden Atlas Lootla hiçbir alakası yok. Sen eski sürümünü kullan , sonra oyundan düşünce "ANAAA %100 drop de"

aynı battlegroupta o item düşmedikçe linkleyemiyorsun.

cons dogru soyluyor. o battlegroupta dusmeyen itemi linklediginde disconnect oluyodun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...