fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 büyük konuşmamak lazımmış sen böyle topik aç sonra staj için git kendine kundura gömlek al tek başına. daral geldi. o zafer çarşısı dungeon gibi geldi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ne iğrençtir bide böle gittiğim yer kalabalıksa faln hiç çekemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bugün ablamla cıktık dışarı. allahım kabus gibiydi.kızılaydan tunalıya yürüdük bu sıcakta,optike girdik. benim gözlük almam 5 dakka sürerken onunki tam 1.5 saat sürdü. nine westte yaklasık yarım saat, derimodda 40-45 dakka dolandık. bir ayakkabıyı zor beğendi. ( ben 5 dakkada seçtim ayakkabıyı) kotona ve levisa ugradık yolda, iflagim kaydı resmen. 2 den 3.5 a kadar elbise seçti, ben çıkarken ilk gördüğümü aldım abi ne var bu kadar seçmeye. kaybolan küpesini azimle 15 dakka koca mağazada aradı ve buldu. şaştım kaldım huuhaha ayaklarım şişti lan,nasıl sabır var bunlarda. bakarsın , seçersin alırsın abi. tüm mağazayı denemeye ne gerek var! ha birde dilenciler yine bizi sevgili zannedip, Allah devamını erdirsin abi dedi. bariz çocuğu gibi duruyorum yanında, hayvan herifler ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Alışveriş en güzel bişey be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 olum ben bugün koçtaşa gittim. hem de lale soğanı bakmaya. /summon emekeli süeteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o zaman benden sana /summon cepli yakalı tişört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 saol canım arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ya abi hayal kurmayı öğreneceksiniz. Ben her an hayal kurabilirim mesela. Kızlarla accesorize'a giriyorum. 50 dakka takılıyolar. -Güzel miyim? -Tabii ki (acaba bu hafta maç noolucak?) -bu iyi durdu mu? -evet canım (lan futbolcu olsam ne süper olurdu) -bu nasıl? -harikasın bebeğim (Jessica Alba'yla...) Bu şekilde arkadaşlar. Çok da zor değil. geçiyo zaman hemencecik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Dynun said: saol canım arkadaşım ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Dynun said: saol canım arkadaşım İlahi dynun... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ilahi nilep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Benim de koçtaşa gitmem lazım okul açılmadan. Halı malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Dynun said: ilahi nilep :D Layn! Ayıp ettin dinan :( SS alcaktım aaah ah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Sizden korkulur her an arkadan vurmaya hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Ya abi hayal kurmayı öğreneceksiniz. Ben her an hayal kurabilirim mesela. Kızlarla accesorize'a giriyorum. 50 dakka takılıyolar. -Güzel miyim? -Tabii ki (acaba bu hafta maç noolucak?) -bu iyi durdu mu? -evet canım (lan futbolcu olsam ne süper olurdu) -bu nasıl? -harikasın bebeğim (Jessica Alba'yla...) Bu şekilde arkadaşlar. Çok da zor değil. geçiyo zaman hemencecik :D Bu nasıl bir posttur aman allahım.Abi senin futbolcu olmana gerek yok ki baksana çözmüşsün herşeyi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 @dinan: Estafurullah canım hiç yapar mıyız öyle şeyleer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi huyuna gideceksin. Geçen msnde yaşadım aynısını. Fotoğraflarını gösteriyo. -bu nasıl? -güzel -bu? -güzel -peki bu? -hep güzelsin canım -cidden güzel miyim? -evet Böyle gidiyo muhabbetler. Napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dürüst olcaksın. olmuyosa olmuyo. bir ömür yalan söylenir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dinan i love u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Abi huyuna gideceksin. Geçen msnde yaşadım aynısını. Fotoğraflarını gösteriyo. -bu nasıl? -güzel -bu? -güzel -peki bu? -hep güzelsin canım -cidden güzel miyim? -evet Böyle gidiyo muhabbetler. Napalım :D İmaj danışmanlığı yapacağına biraz atılım yap ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 O kardeşimdir ama ona yapmam öyle şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Of penth gibi, bütün kızları yanlışlıkla kankaya bağlama olayı. Gelse de anlatsa how i failed hikayesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Penth gibi evim olacaksa razıyım kaderime. O evle kanka falan kalmaz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 How i failed to be your father Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar