Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alışverişten Nefret Ediyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

fede said:
bu yaşıma geldim hala annem alır tişörtümü pantolonumu filan. hiç kendim heves edip beğenip almam bişey. bi tek ayakkabılarımı kendim beğenip aldım hep, bi de gocuğumu. cidden tek tişört kot filan aldığımı hatırlamıyorum. onları denerken çok sıkılıyorum. bunalıyorum. sevmiyorum yani. öyle

aynen benimde kız kardeşimle annem alır numarayı solerim bi de internetten gösteririm suna benzer bişi alın derim alırlar giyerim hep bole oldu
Sosyal ağlarda paylaş

hippy_tarkan said:
nasıl yapıyorsunuz abi?

ben eğer kendime bir şeyler alacaksam neredeyse tüm günümü ona ayırırım.yani mesela aklıma bir t-shirt modeli ve rengi koymuşsam gün boyu arar-dolaşır,giyip çıkartmaktan inanılmaz keyif alırım.böyle dakikalarca incelerim falan ayrı bir keyif hatta o akşamda böyle rahat yatarım =P

ayrıca bu pull and bear güzelmiş bi yarın bakiim.

akla model ve renk koymayı da ilk defa duyuyorum ha.
Sosyal ağlarda paylaş

jet alışveriş!

hep çok hızlıdır. giderim hızlıca "yardımcı olabilir miyim?" diye yanıma gelinen hiçbir yerden alışveriş yapmam. tezgahtar falan yanımda olsun istemem. alırım, denerim, çıkarım. çıkmadan önce ne alacağım, fiyat aralığı, ebatları vs bellidir kafamda. gider bulur ve alırım.

alışverişten nefret edenlerin sayısının tahminimden fazla olması sevindirdi(!) saç kestirmekten de nefret ediyorum bu arada.

ps3 falan denmiş. o standart bişi. kaç gblik istiyorsun ona bak, evine getirsinler isterlerse.. ama diğer teknolocik alışverişler güzeldir. uzun uzun araştırıp sonra alırsın. ha ben hep tedarikli olduğumdan nakit çalışırım. teknolocik hedelerde ise nakitin getirdiği şey güzeldir: pazarlık yapmak! aman ne eğlencelidir o pazarlık! aslında her şeyde pazarlık yapmak güzel.. giysileri toplu alsak ve pazarlık yapsak bak o zaman birilerine giysi almaya yanlarında giderim. ama kendime gene koştura koştura hızlı şekilde alırım evet..
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
bu yaşıma geldim hala annem alır tişörtümü pantolonumu filan. hiç kendim heves edip beğenip almam bişey. bi tek ayakkabılarımı kendim beğenip aldım hep, bi de gocuğumu. cidden tek tişört kot filan aldığımı hatırlamıyorum. onları denerken çok sıkılıyorum. bunalıyorum. sevmiyorum yani. öyle

baba aynı durum bende de var ki okuduğum kadarıyla biçok kişide de varmış. kendimden yola çıkarak bi tümevarım olayı yapıyım çocukluğuma inseler, bilinçaltıma baksalar yeridir bu olay için. ciddiyim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen sene bir hata yaptım ki.Bayram alışverişi için anneyle alışverişe çıkılırmı.Tüm bursa çarşısını 2 defa dönmüşüzdür.

Ve sabah 8 gibi cıktık(arefe günü yani).Akşam eve 18:45 gibi geldik.Ve dersimi aldım.

Giderim lotus'a mavi jeans e levi's a alırım cıkarım.Ki annemle dükkan dükkan gezip zor beğendiğimiz (onun zor beğendiği) bir gömleği.Ben aldığımda görüg görmez beğeniyo,bazen burun da kıvırıyo da,ben istedikten sonra ona fazla laf düşmüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

oha aynı ben lan nefret ediorm alışwerişten annem ztn bilio ne sevdiğimi gidio alıo bende giyiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
nası tişötler giyiyomuşum. gayet güzel tişörtler. hepsi bi dişinin beğenisiyle alındı :D

annen aldığı için kocasına alır gibi almış bence. yani şöyle söyliyim, ben sendeki tişörtleri (en azından fotolarındaki gördüklerim) genellikle emekli amcalarda falan görüyorum. ya da cemaatçi tiplerde. :S

edik: laf falan sokmuyom ha yanlış anlama olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
fede said:
nası tişötler giyiyomuşum. gayet güzel tişörtler. hepsi bi dişinin beğenisiyle alındı :D

annen aldığı için kocasına alır gibi almış bence. yani şöyle söyliyim, ben sendeki tişörtleri (en azından fotolarındaki gördüklerim) genellikle emekli amcalarda falan görüyorum. ya da cemaatçi tiplerde. :S

edik: laf falan sokmuyom ha yanlış anlama olmasın.

maksat resmi koymak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...