Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 suyun yanında yedek tshirtden ziyade altınıza kalın eşortman giymeye bakın; leg armor vermezler genelde ve hiçbiriniz rambo olmadığınızdan ve mermiler çokçana yerçekimine kurban gideceğinden dizlerden vurulcaksınız. yede tshirt ve eşortman altı zaten klasik, ayrıca maskeden vurulduğunuzda, kolunuzla bile silmeye kalksanız göz kısmında iğrenç bir blur efekti olur. bu yüzden daha işlevsel olarak yanınızda eksi fanileden atletten yırtma bi parça götürün, round aralarında temizlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kitana said: ferrero ya pm attım iplemedi. ipledim de ne diyeceğimi bilemedim. çok acayip bir tarih. o yüzden bir şey diyemedim. bu saatten sonra dememin de bir anlamı olmaz zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 axedice said: Su yok mu? Oha iftar hiç yoktur o zaman. Nerde açıcaz? cenkte oruc tutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Orucunu kızıl boyayla bozucam cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bence takımları şimdiden yapalım orda zaman kaybetmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Birbirimizi görmeden takım kurmanın bi zevki olmaz. Mesela ben slyı hayatta takımıma almam. Dağa sıksan gider adama çarpar. Mulgear banko elemanım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Beni alanlar daha önce hep kazandı, tavsiye ederim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 axedice said: Mulgear banko elemanım o yüzden. saol küçükleri bi takıma toplarız sonra gözümüzü kapatıp sallarız artık edit: evet bi de spidee adamda doğal wall hack var agaç arkasındakini vurur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Le_Negociant said: Baluu'yu takımına alan kişiye benden ekstra 50 top. alayına tek top giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kilolu arkadaşlarda mermi patlamıyabiliyo yumuşak bi yere çarptığından dolayı. siz vurdum vurdum diye bağrınırken bi bakıyonuz adamın üstünde boya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 arkadaşlar 1 gün kaldı kapora da yattı. geriye sadece oynamak kaldı. son hatırlatma olarak yanınıza su ve yedek t-shirt getirin terleme ve susamaya karşı. su diyorum çünkü orada bulunmuyormuş. spor ayakkabı ile gelin lol ve en son olarak yanınızda yedek mermi için para getirmeyi unutmayın. herhangi bişi olur , mekanı bulamazsanız falan direk arayın. açıkçası bende daha gitmedim mekana ama herkesten önce gider , bulur , bulamayan insanlara tarif etmeye çalışırım. mekan parkorman biliyorsunuz. telefon vereyim. telefon 0536 875 32 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Gelecekler bir ses etse, 3 kişi ağaç boyamasak orada sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben yarın sabah 6:30 otobüsüyle bursa dan istanbula hareket edicem.Ve 4'e kadar istanbulun güzel yerlerini gezip fotoğraf çekecem. Ha bu arada Dijital foto makinaları kim getiricek başka.Fazla olmasın nasılsa uplıyıcaz buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kitana said: Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylandı) 4-cuce (onaylandı) 5-On3(LEET) (onaylandı) 6-Baluu (onaylandı) 7-Asteroth (onaylandı) 8-Spidee (onaylandı) 9-MADBOY(CAPS) (onaylandı) 10-xunn (onaylandı) 11-Sixoms (onaylandı) 12-axedice (onaylandı) 13-griswold (onaylandı) 14-elesso (onaylandı) 15-Zheld (onaylandı) 16-Sly-One (onaylandı) 17- 18- 19- 20- Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow adamınbiri Ferrero ghost_boo Chultullu Syn Onaylandı diyenlerden gelmeyen yok heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 herkes gelicek diye umuyorum. problem yok gibi. ses etseler iyi olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 *ses* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Birinizde yarın karşılar gezdiririz deyin yaw.Yoksa akşama kadar adeks de takılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Benim olay yalan oldu.. Sırf paintball'a gelmek için istanbula gelmiştim 2 gün evvel, ancak diğer bazı işlemleri de halledebilmek için, ancak 2 gündür istanbulda askerlik şubelerinde verdiğim çaba yeter ulan dememe yetti, vaktim de daralıyor.. Bu gece ankaraya dönmeli ve hafta sonu tatili girmeden işlemlerimi halletmeliyim, kusura bakmayın, elimde olmayan sebepler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 seviyeli sohbet için ekleyin : [email protected] Nasıl gidicez edicez kaçta buluşucaz konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 *ses* ve said: seviyeli sohbet ..külliyen yalan. Logları kitap haline getirsem [Steamy Romance Novel] olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mükemmel son dakika yalan olmalar başladı. ben +2 daha getiriyorum yanımda. belki +3 durumu 18 kişi yapabiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 AYRICA SAAT 4 DE BAŞLICAK ERKEN GELİN 3 GİBİ GEÇ KALMAYALIM ÇÜNKÜ ORDA YOK EKİPMAN GİYİCEZ YOK TAKIM KURUCAZ YOK KURALLAR ANLATILACAK FALAN FİLAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bu arada bana WAR Beta lazım. Benim bilgisayara inmedi bi türlü. Çekip getiren hayırsever vatandaşa tam elli bin lira veriyorum. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben de geliyorum yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mermin bol, nisanin keskin olsun gokhanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar