Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben %80im işte dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 abi ya evet ya hayır dediğim gibi. herkesten emin olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Onaylandi, lak n lood bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylandı) 4- 5-cuce (onaylandı) 6-On3 (onaylandı) 7-Baluu (onaylandı) 8-Asteroth (onaylandı) 9-Spidee (onaylandı) 10-MADBOY (onaylandı) 11-xunn (onaylandı) 12- 13- 14-Sixoms (onaylandı) 15-axedice (onaylandı) 16-griswold (onaylanmadı) 17-elesso (onaylandı) 18- 19-Zheld (onaylandı) 20-Sly-One (onaylandı) Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow adamınbiri Ferrero ghost_boo Chultullu Syn +4 , yedeklerden yardım bekliyoruz ya da gelmek isteyen varsa topik e yazsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 arkadaşlar rezervasyon yaptırıcam gelicekler varsa şimdiden yazarsa çok iyi olur. yoksa 8 v8 e indirebilirim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylandı) 4-cuce (onaylandı) 5-On3(LEET) (onaylandı) 6-Baluu (onaylandı) 7-Asteroth (onaylandı) 8-Spidee (onaylandı) 9-MADBOY(CAPS) (onaylandı) 10-xunn (onaylandı) 11-Sixoms (onaylandı) 12-axedice (onaylandı) 13-griswold (onaylandı) 14-elesso (onaylandı) 15-Zheld (onaylandı) 16-Sly-One (onaylandı) 17- 18- 19- 20- Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow adamınbiri Ferrero ghost_boo Chultullu Syn arkadaşlar kesin 16 kişi geliyor. hala 4 slot u açık bırakıyorum. gelmek isteyen olursa topic e ya da bana pm atar. teşekkürler. 20 kişi diyorum çünkü 20 kişi gidersek fiyat 25 olacak. Ona göre indirim aldım , dolarsa çok iyi olur. Yoksa ekstradan kişi başı 5 ytl daha çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yedeklerden niye ses çıkmıyor anlamıyorum ki. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sen sus lan zun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yedeklere bi pm atın yav, görmüyolardır topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 pff dersim 16.30da bitiyo imkanı yok yetişemem zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hepsi ile ayrı konuştum. hepsi ayrı belki mesajı veriyor. adamınbiri 4 ünde haber vericem diyor. ghost_boo yalan oldu. chultututu %80 diyor kenshin gelicekmi gelmicekmi hala bilmiyorum. syn asil deydi yedeğe geçti hala ses yok. ferrero ya pm attım iplemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uplıyalım gelen olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oha yanlız grubu gördüm suratım güldü çok eğlenicez gaz oldum.. e hadi ama yedektekiler bir cevap verin artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 iri yarı olanları benim takıma verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 niye biz minikler hepinizi 2 saniyede vuralım diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o zaman beni de minik takıma verin minigim zaten ben <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oynamak çok isterdim, tarih ofsayt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yav şu onaylayanlardan fire çıkmasında yedekler çokta önemli değil. 8e8 hiç fena değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kesinlikle 16 kişide gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 arkadaşlar rezervasoynu yaptırdım 5 eylül cuma günü 16.00-18.00 arasına 19.00 a uzatabiliyoruz. yanımıza su getirmemiz gerekecek orada su yok imiş. ayrıca yedek t-shirt getirin terlemeye karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Su yok mu? Oha iftar hiç yoktur o zaman. Nerde açıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yemek getireyim sana Burak. Yirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Namahremsin sen, orucu bozarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 istinye park a koşarsınız çıkışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Baluu'yu takımına alan kişiye benden ekstra 50 top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar