kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arkadaşlar haberler iyi, Şimdi Parkorman Akay Paintball ile konuştum. Mekana 6 gün içinde bi uğrayıp teftiş ediceğim. Ayrıntılı bilgi; http://www.akaypaintball.com/tr/ Sitede fiyatlar biraz farklı yazabilir , güncellenmemiş galiba ; ama merak etmeyin kendim konuştum fiyatlar belli. 6 dönümlük max 60 kişi kapasiteli ormanlık alan. Mekan Parkorman'da. Tarih : 5 Eylül Cuma Fiyatlar; 25 ytl ekipman ve 50 adet top için. Ekstra 50 top 5-7 ytl. Saati 4-6 diye ayarlıyacağım ; çünkü eğer sıkılmazsak 1 saat daha uzatabiliyoruz ve ekstra ücret talep etmiyorlar. Ölene kadar oynayabiliriz anlıyacağınız. Kapora olarak 100 ytl istiyorlar , onuda ben bi kaç kişi ile halletmeye çalışıcam ; ama yardımcı olmak isteyenlerin her zaman başımın üstünde yeri var eheh. Ulaşım: Ulaşım çok kolay arkadaşlar , tek yapmamız gereken Beşiktaş otobüs durağının oradan kalkan minibüse binip "kaptan 1 adet parkorman pls" demek olacaktır. Ama bu kadar acele edip uğraşmaktansa gitmeden önce birkaç kişi buluşup yemek yenip , kaynaşılabilir ve öyle de gidilebilir. Bu sizin aranızda yapacağınız organizasyona bağlı orasına karışmıyorum keh. Ama ne bileyim 1-2 gibi buluşulup yemek yiyebiliriz , muhabbet eder öyle gideriz paintball sahasına diye düşündüm. Büyük hatırlatma; Yanınıza 25 ytl haricinde belli bi miktar para alın. Toplar su gibi gidiyor arkadaşlar 50 adeti 5-7 ytl. Yani mermi için yanınızda bi miktar ayrı bi para bulunsun. Ayrıca organizasyonda emeği geçen Sixoms ve sesu ya teşekkürler. Lütfen listede adınızı onaylatın. Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylanmadı) 4-burtonesk (onaylanmadı) 5-cuce (onaylandı) 6-ONE (onaylandı) 7-DELA (onaylanmadı) 8-Asteroth (onaylandı) 9-Spidee (onaylanmadı) 10-Madboy (onaylanmadı) 11-xunn (onaylandı) 12-PHA (onaylanmadı) 13-NOXITE (onaylanmadı) 14-Sixoms (onaylandı) 15-axedice (onaylanmadı) 16-griswold (onaylanmadı) 17-elesso (onaylanmadı) 18-Syn (onaylanmadı) 19-Zheld (onaylandı) 20-Sly-One (onaylanmadı) Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow baluu adamınbiri Ferrero ghost_boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hayat size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Listedekiler bir an önce onaylarsa iyi olur. Kaporada halledilir yakında. Herşey tamam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Onayla bilader geliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Geliyorum. Hatta arabayla gelmeyi düşünüyorum, kozyatağı civarından gelenleri alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 dayı beni al ben kozyatağındayım haha. büyük bir riske giriyorum ama o yolu çekmekten iyidir diye düşnüyorum. bu arada listede sly-one ile axedice ı onaylıyarak update ederseniz süper olur güzel moderatör abilerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 axedice said: Geliyorum. Hatta arabayla gelmeyi düşünüyorum, kozyatağı civarından gelenleri alabilirim. beni alabilirsin bostancıdan (cesurmuyum?...evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yedeğe yaz beni.gelmeyen olursa gelirim.olmadı gene de gelebilirim.60 kişilik demişsin bi de kenşin gelse fazladan 11e11 olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylanmadı) 4-burtonesk (onaylanmadı) 5-cuce (onaylandı) 6-ONE (onaylandı) 7-DELA (onaylanmadı) 8-Asteroth (onaylandı) 9-Spidee (onaylandı) 10-Madboy (onaylanmadı) 11-xunn (onaylandı) 12-PHA (onaylanmadı) 13-NOXITE (onaylanmadı) 14-Sixoms (onaylandı) 15-axedice (onaylandı) 16-griswold (onaylanmadı) 17-elesso (onaylanmadı) 18-Syn (onaylanmadı) 19-Zheld (onaylandı) 20-Sly-One (onaylandı) Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow baluu adamınbiri Ferrero ghost_boo chulturuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 listeye yazılmamışım bile yuhannes. gerçi o tarihte şehir dışındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Onayla, diyecem de asıl listeye almamışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 seçilmiş kişiler mi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ya şile olmadı buras madem 60 kişilik neden hala 20yle sıırlandırma çabası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 He he, ya zaten gelen gelsin, bir şekilde takım kurulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 onayladım sanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylandı) 4-Cuthullu (onaylandı) 5-cuce (onaylandı) 6-ONE (onaylandı) 7-Baluu (onaylanmadı) 8-Asteroth (onaylandı) 9-Spidee (onaylandı) 10-Madboy (onaylanmadı) 11-xunn (onaylandı) 12- 13- 14-Sixoms (onaylandı) 15-axedice (onaylandı) 16-griswold (onaylanmadı) 17-elesso (onaylanmadı) 18-Syn (onaylanmadı) 19-Zheld (onaylandı) 20-Sly-One (onaylandı) Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow adamınbiri Ferrero ghost_boo Sabaha kadar Dela dan haber alamazsam ; Dela Pha Noxite 3 lüsünü listeden silip yedek kadrodan isim alıcam haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 CthuLhu said: ya şile olmadı buras madem 60 kişilik neden hala 20yle sıırlandırma çabası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 abi 60 dedi de şimdi 6 dönümlük arazi tam olarak ne kadar kafamda canlandıramadığım için emin olamıyorum daha alayımmı bir kaç kişi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 1 dönüm 1000 metrekare. 6.000m^2, o da yaklaşık 1,5 futbol sahası falan ediyor. Fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 speedball sahası değilse büyüktür merak etmeyin... (ki ilk defa oynayanları orda oynatmazlar, kilyos yolundakiyle eşdeğer diye biliyorum... büyük güzel, rahat rahat oynarsınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 iyi o zaman şöyle diyim , 20 kişi onaylaması tamamlansın ekstradan talep gelirse onlarıda eklicem. ama yakın oturanlar lütfen elden kapora parası için yardım ederse memnun olurum. yani en azından normal vericekleri 25 ytl şimdiden versinler bende kaporayı halledeyim oraya gidildiğinde para vermeniz gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 şimdiden 2 açık var. baluu seni yazdım , geliceğini onaylamak için buraya yaz genede ben emin olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bizim durum yarın belli olur, Dela'nın kafası iyi konuşulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 parkorman şu istanbulda en tiksindiğim,nefret ettiğim,her gidişimde istisnasız gerizekalı yönetim yüzünden keyif kaçırtan bi ton olay karşılaştığım bi yer. geliyorum bende onaylıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylandı) 4- 5-cuce (onaylandı) 6-ONE (onaylandı) 7-Baluu (onaylandı) 8-Asteroth (onaylandı) 9-Spidee (onaylandı) 10-Madboy (onaylanmadı) 11-xunn (onaylandı) 12- 13- 14-Sixoms (onaylandı) 15-axedice (onaylandı) 16-griswold (onaylanmadı) 17-elesso (onaylandı) 18- 19-Zheld (onaylandı) 20-Sly-One (onaylandı) Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow adamınbiri Ferrero ghost_boo Chultullu Syn Uzatalım çok kişi oynayalım diyoruz ama daha 20 kişi kadro emin çıkmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar