Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 büü. çöplüğüde yqazar oldum artık ama yani neden evimde disko disko yokki şimdi böyle kante west olcaktı fln ugfg. ama hepderım hayarı guzel kafamda güzel Z= Z=>= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kafan güzelse heryer disko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Koy bilgisayara güzel bi parça aç sesi en sona başla oynamaya. Gelen dansı geri çevirmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 len sen nereye çöplük diyeosun leeen kakrem insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yaa ama böyle böyle bi ptaicik dans göünü düzenlensee hep birltke dans etsek ne gzüzel olur hatta bence herzaman böyle olmalı. yani insanlar dansetse düyna daha güzel bi yer olur atyrıca ben hiphopcu omusun üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 taksim falan dicemde seninkiler kızmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 paticik dans günü olsun tabii. ama haremlik selamlık olur resmen, erkek bayan dengesizliği var forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ühü. ben ankarada yaşıyorummm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 what a shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kitana said: taksim falan dicemde seninkiler kızmasın sonra bira dakka sen su gııck eleman depilmiudinm dalga geçtiğini şimdi farkettim. hiö komik depil ayrıca =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 fake lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ayrıca albümde resim görmediğimiz sürece kimsenin ağzını bıçak açmaz pek bu thread de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oyun kuran yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 lan bekleyin koyurom hem bu cok yapyı yani cırnkınsem kotu guzelsem ıyı gıbı bısım ı ona gore mı olgı gorcem =(COK AADALERTSIZ MAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bombililbilibli bana takıl hayatını yaşa.ama once resim koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bombi hala balonundan kurtulamadın mı sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 biz paticenek kurtlarımızı döktük global da gelseydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 BALON BENDEN KOTRUSN BEBEYIM. ODEGILDE BEN BOYLE 3LU GOTO KOYSAM OLURMUS CUNKU TEK RISKLI BI DURUM =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 albüme bekliyoruz seni Bombi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sesu said: biz paticenek kurtlarımızı döktük global da gelseydin :P OMEGE SESU BEN SENIN HAKIINDA COK DUYDUM SEN COK GUZAEL BI KIZMISSIN GALIBA OYLE DEDILER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 garbıça yüklenmeye devam edersen o balon patlamaz yalnız. git diğer bölümlerde post filan kas biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yanlış duymuşsun OMEGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 weplaya mı gireyim illa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Masquerade said: albüme bekliyoruz seni Bombi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sesu said: yanlış duymuşsun OMEGE bence doğru duymuş :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar