0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Temel ile Dursun Kanarya adalarına tatile gidiceklermiş,uçağa binmişler.Yolda uçak bozulup düşücekken Temel ile Dursun paraşütle atlamışlar ve bi adaya düşmüşler. Adanın yerlileri bunlar görmüş başlamış kovalamaya.Dursun ağaca çıkmış ama Temel'i ağaca çıkamadan yakalayıp üzerinize afiyet bi güzel...... Ertesi gün bunlar adada yiyicek ararken yerliler gene görmüş bunları gene başlamışlar kovalamaya.Dursun yine ağaca kaçmış ama temeli yine ağaca çıkamadan aynı muameleyi göstermişler. Daha sonraki gün ise adanın yerlileri yine görmüşler bunları.Ama dursun demiş ki; -Hep seni şaaptılar,bu sefer sen çık ağaca ben siper olurum. -Sağol kanka gibi bi konuşma geçmiş aralarında ve ite kaka Temel'i ağaca çıkarmayı başarmış Dursun. Yerliler Dursun'u yakalamış ama demiş ki -Hep yerdekini yaptık,biraz da ağaçtakini......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Şey bu. Ya mokoko ya ölüm. çok meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kadının biri adaya düşer yerliler önüne 2 seçenek sunar ya seni mokoko yapacaz (XXX) yada öleceksin demişler.kadında hayatını kurtarma çabası içinde mokoko demiş gülmüş.Kabile şefi kadını göstererek bağırmış : ÖLENE KADAR MOKOKO!!11bir X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kısaca alakası yok yani.Bunun teması başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Lexius, ilgili resmi bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 şu fıkralardaki "3 kez tekrarlayan olaylar" mantığına da hastayım. ... bir olmuş şöle şöle... iki olmuş şöle şöle... fıkra bu ya, sonunda şöle şöle olmuş. ha-ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bunun koğuşlusu var, hapislisi var, esirlisi var, her türlüsü var. Yeni bişi değil. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fadime telefonla temeli aramış.akşam bize gel evde kimse yok diye.akşam temel gitmiş hakkaten kimse yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 la biz bu fıkraya ilkokulda gülüyoduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hippy_tarkan said: fadime telefonla temeli aramış.akşam bize gel evde kimse yok diye.akşam temel gitmiş hakkaten kimse yokmuş. ahahahah ilk defa duyuyorum iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Passive kesh fıkrayı bok ettin.Alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 anlat dinleyelim. alakası yok derken ilk fıkraya itafen dediysen zaten istendiği için yazdım. sana sözler hazırladım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar