Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu katlanabilir joplar ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu katlanabilir jopları biliosunuzdur bi kısmınız,benim o kısmınıza bi sorum olcak.bi kere bunların özel bi adı var mı ? ayrıca fiyatları nedir ? neye göre değişir bugün sorudm 2 tane biri 30 dedi diğeri 45 dedi daha uyguna varmıdır ? kaliteleri nedir ? alış amacımda arabada bulundurmak maksadıyladır,trafikte malum manyak çok bişi mişi olurda kaçamazsam bunu kullanmayı planlıyorum. Konuyla ilgili olanlara yanıtlar için şimdiden teşekkürler diyerek yanıtlarınızı bekliyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben yanımda taşımayı planlamıyorum açıkcası,arabada durcak zaten ulaşım çoğunlukla arabayla sağlıyorum.bunun yanı sıra ben bugün 45 mil o sopyaa baktm adam öldürebilcek kapasitede bişi o.allah kimseyi trafikte kavgaya bulaştırmasın en dengesiz iş trafikte kavga,adam çekip saydırsa binse gitse kimsenin ruhu duymaz.ama ne olur ne olmaz bu tarz bişiye ihtiyacım var
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
ya makarayı bırakın abi,uzi falan filan . abi elektrikli dediğin zımbırtı doğru bişi değil abi ne bilim adama dokundurtcan falan uğraşılmaz onla : P

e sen de al bi sopa abicim o zaman ne kasıon? polis aramada bulursa bişi demio mu buna? abi bu uydu anteni mi diyosun?

al bi sağlam baston, at bagaja. polis aradımı da bişi diyemez bastona. kanun öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu satarlerken yasal bi prosedürü yoksa bende bulduğu zamanda herhangi bi işlem yapamaz.Kurusıkı alırken gidiosun mesela-en azından kadıköy çarşısındkiler böle dedi- temiz kağıdı alıomuşsun daha sonra onlar karakolla bağlantı halinde oluyomuş.Yani ayrıca git bi sopa al dursun diyosun abide öle aldığın her sopa olmaz ki farzı mahal böle bi durumla karşıkarşıya kaldın adama vurdun mu çat sopa kırıldı ortadan ikiye nolcak ? diğer türlü bi "haydar" tarzı bişi bulmakta copu bulmaktan daha zor heralde kadıköy civarında .. abi dokundurtmaktan kastım,adama vurcağın zaman aranda biraz mesafe varsada vurabiliosun ama yanılmıosam diğerinni temas ettirmek lazım ucuna falan ne bilim daha zor geldi bi an : ))

bide illa ki etkilidir abi bugün baktığım cop hayvan gibi sert bişiydi aslnda çok doğru şeyler değil en azından belli bi yaş altına satılmaması lazım,vurdu mu yarar çunkü gerçekten.allah kullandırtmasın bu tip şeyleri ama malesef bazı realiteleride gözardı etmemeliyiz diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

çıkartacağı olay nedir abi ? uyuz olsun telsizle GBT almaz karakola götürmek ister,karakola gideriz GBT alır kim olduğumu sorarlar soruştururlar daha sonra sıkıntılı birisi olmadığımı anlayınca bırakırlar copumuda kimse alamaz.Zira çok fazla araba araması olduğunu sanmıyorum etrafda ki araba aramalarıda olağanüstü durumlarda oluyo heralde bildiim kadarıyla pek rutin bi işlem diil yani . nihayetinde bu silah gibi bişey değil veya ne bilim bıçak gibide bişi değil aslında bıçaktan daha fena belki ama duruş ve isim itibariyle daha nazik bıçaktan : P
Sosyal ağlarda paylaş

halbusi herkes çiçek alsa arabasına..

olay çıktığında kavga etmek yerine birbirlerine gül, papatya, manolya (başka çiçek ismi bilmiyom) papatya, manolya ve gül vs vs verseler daha iyi olmaz mıyıdı? o zaman kavga edecek birileri olmayacğı için arabaya katlanabilir jop mop almaya gerek kalmaz mıydı? mutlu huzurlu olunmaz mıydı?

değnek var bagajda, alüminyum mu çelik mi bilemiyorum ama güzel bişi. hem de uzuncana, salladın mı epey bi genişlik tararsın, o çap içerisnde çok güzel kafa yararsın
Sosyal ağlarda paylaş

keşke dünya da hep senn dediin gibi olsa ama çok basit bişi sölicem daha arkadaşım anlattı bugün bi arkadaşı gidiomuş arabyala arkadan bmw bi araç selektör yapmış,elemanda heralde arabada bişi var onu sölicek sanmş arkadaki sağa çek işareti yapıyomuş neyse eleman çekince bmw nin yanına doğru gitmiş hani ne oldu abi ne var diye sormaya adam çat vurmuş vurunca bu yere düşmüş gözlüğü falanda gitmiş ona bakarken diğer adam kaçmş tabi.e al abi nedir bu ? böle manyak o kadar çok adam varki.ben mümkün mertebe dalaşmam trafikte kimseye abi,hatta kaçarım yani uygunsa durum.yayaken kaçmam kolay kolayda trafikte kaçarım,korkuyorum trafikte durumlardan çekse vursa ölsen kimsenin ruhu duymaz ya,ölmek dert değil sen öldükten sonra seni vuran ipne yakalanmıyo ya : P
Sosyal ağlarda paylaş

abi açıkcası o tarz bi durumla karşı karşıya kalmamak için kurusıkı almaktan vazgeçtim çünkü adam çeker hadi sık der sen sıkamazsın o sıkar : P ama sözkonusu bi durumda sen jop çıkarttığında adam sana ateş etmek yerine silahın arkasıyla vurmayı tercih eder çnkü ateş etmek kolay değildir.yani ilk durumda seninde ateş edebileceğin korkusuyla oda tetiğe sarılır ama ikinci durumda daha farklı bişi söz konusu olabilir.tabi varsayımlar bunlra.öncedende dediğim gibi açıkcası pek hoş bi durum değil bu tarz şeyler barındırmak ama gerçekten ülkemiz hatta dünyanın realitelerini gözardı edemeyiz çok fazla sıkıntı var ve sıkıntılarda çok fazla manyak doğuruyo ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...