Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Yaw şu opet reklamındaki Tarkan'ın kullandıı arabanın markası ne? bi türlü yakalıamıom, merak içindeyim...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yeni mazda 626 sanırım öle bişey işte ama mazda die hatrlıorm 2 kere izledm ama olsn :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 saab oldugunu tahmin etmekteyim ben onun http://www.saab.com/[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 saab 93 sport coupe olsa gerek bence o reklamın esas yıldızı o araba... tarkan figuran[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 abi tarkan mi kullaniyor onu ya? Lombak'taki Oguz mu ne o adam kullanmiyor muydu?[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 teşekkür ederim arkadaşlar :)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Saab ama coupe deil lakin coupe olsaydi sen bir arkaya geçermisn dediğinde adam önce ön kapıyla muhattap olup sonra koltukla muhattap olup geçebilirdi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Saab 9.3 sport sedan[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Vodan, 30 Mart 2004 19:34 tarihinde demiş ki: Saab ama coupe deil lakin coupe olsaydi sen bir arkaya geçermisn dediğinde adam önce ön kapıyla muhattap olup sonra koltukla muhattap olup geçebilirdi. doğru haklısın... o zaman 9-3 sport sedan olsun bari ayrıca reklamda arka kolduğa oturan tarkanın şöförü olan kişi lombak ve kemiğin kaligrafı Rıza Külegeç[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 volvo değil miydi o yaww tüh bea... :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Asıl o reklamdaki önemli şey Rıza Külegeç... Lombak, penguen ve kemik dergilerinin RÖHHHH lafıyla gönüllere taht kurmuş baloncusu...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bu tartışmaya son noktayı koyuyorum; reklamdaki araba saab 9-5 t sedandır bilgilerinize... (225 bg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 asıl o reklamın çekildiği mekanı çok merak ediyorum ben neresi acep?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Antalya..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar