cado Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 2. sezonumdada şampiyon oldum.şl dede istediğim gibi çeyrek finale kadar çıkabildim.3. sezonumda arda yı ve cardozo yu toplam 33m ye sattım.birde takımın yarısını sattım.toplamda 40m kar ettim transfer sezonunda.doğru düzgün bir defans oyuncusu almaya çalıştım ama bir türlü oyuncuları ikna edemedim :(.servet ve meira ligde iyiler ama avrupada çok sırıtıyorlar.3. sezonumdada en az çeyrek final hedefliyorum.4. sezonumda alcağım bikaç oyuncuyla şl yi almayı hedefliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben olsam nelson rivas'a bakardım çok formdan düşmediyse getir türkiyede harikalar yaratıyor ve fener yada galatasaraya geliyor. hemde az paraya,ben 7'ye alıp 2 sezon sonra 40'a satmıştım zaten 31 yaşına gelmişti sattığımda,çok iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben cardoza'yı aldım milan'a ilk senemde fiyatı 7m di 11m oldu 2. sezon sonu avrupa gol kralı yaptım ama kimse bana böyle bir para önermiyor. Denemek için transfer listesine koydum 17 verdiler en fazla ben anlamiyorum arkadaş nasıl veriyorlar size bu paraları hangi versiyonda oynuyorsunuz ? eğer 8.3'de de oynamıyorsanız bug içinde oynuyarak bu oyundan nasıl zevk alıyorsunuz onuda merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Vallahi şimdiye kadar en fazla wayne bridge için 24m pound alabilmiştim ben. Belki de arkadaşlar $ üzerinden falan oynuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Biraz şans işi o. Mesela FM08'de Man City'yle oynarken ben bi DMC'leri var şimdi aklımda değil ismi ama çok iyi de değil, onu 56 milyon euroya satmıştım ki fm09da daha da rahat oyuncu satışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yaw oyunda güzel şöyle ileri çıkıp orta yapabilen, dribblingi bimnemnesi olan sag ve sol bek bulamıyorum tabiki bilinenler dışında (srna, wayne bridge, daniel alves, maicon vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Gerçek hayatta da yok onlardan pek şu aralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Vargas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Quel-Thul said: yaw oyunda güzel şöyle ileri çıkıp orta yapabilen, dribblingi bimnemnesi olan sag ve sol bek bulamıyorum tabiki bilinenler dışında (srna, wayne bridge, daniel alves, maicon vs.) cristian ansaldi var sag bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Masticore said: bu paraları hangi versiyonda oynuyorsunuz ? eğer 8.3'de de oynamıyorsanız bug içinde oynuyarak bu oyundan nasıl zevk alıyorsunuz onuda merak ediyorum 8.3 değilde 9.3 oynuyorum,ondandır belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 DoGMeaT said: ben olsam nelson rivas'a bakardım çok formdan düşmediyse getir türkiyede harikalar yaratıyor ve fener yada galatasaraya geliyor. hemde az paraya,ben 7'ye alıp 2 sezon sonra 40'a satmıştım zaten 31 yaşına gelmişti sattığımda,çok iyi para. oyun başında 950 bine her takıma geliyo kayseriye falan almştm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 supremeallah said: Quel-Thul said: yaw oyunda güzel şöyle ileri çıkıp orta yapabilen, dribblingi bimnemnesi olan sag ve sol bek bulamıyorum tabiki bilinenler dışında (srna, wayne bridge, daniel alves, maicon vs.) cristian ansaldi var sag bek hutton sağ, ronny sol bek. ünlüler gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 DoGMeaT said: ben olsam nelson rivas'a bakardım çok formdan düşmediyse getir türkiyede harikalar yaratıyor ve fener yada galatasaraya geliyor. hemde az paraya,ben 7'ye alıp 2 sezon sonra 40'a satmıştım zaten 31 yaşına gelmişti sattığımda,çok iyi para.ilk sezonumda almıştım.ama 2. sezonumda başkan benden habersiz 10m ye sattı :(. bende 9.3 de oynuyorum.21m ye man city e sattım ardayı onun dışında bende öyle yüksek fiyatlara oyuncu satamadım hiç.man city biraz manyak oyunda kimi satılığa çıkarsam ilk onlardan teklif geliyor.fiyatı yükseltiyorum gene teklifimi kabul ediyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Lincoln - 36m Juventus Mehmet Topal - 21m Valencia sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abi birimi ne onun TL filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben ardayı 3.sene başında 46ya satmıştım arsenale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 catlikethiief said: DoGMeaT said: ben olsam nelson rivas'a bakardım çok formdan düşmediyse getir türkiyede harikalar yaratıyor ve fener yada galatasaraya geliyor. hemde az paraya,ben 7'ye alıp 2 sezon sonra 40'a satmıştım zaten 31 yaşına gelmişti sattığımda,çok iyi para. oyun başında 950 bine her takıma geliyo kayseriye falan almştm sağlık testini geçemiyor ama daniel parejo'yu 2015'te 28'e sattım volkan babacan'ı 8'e sattım ben satabiliyorum eğer almak isteyen olursa asıl satamadıklarım böyle ne avrupaya nede fenere yetebilecek ama TSL'de fln iyi olabilecek oyuncuları satmak gökhan emreciksin,josico maldonado fln gibi onları hiç bir şekilde satamıyorum , hiçbir anadolu takımında para olmuyor çünkü uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 e o zaman oyunun gayet gerçekçi olduğu ortaya çıkıyor. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 aynen bende sinir oluyorum ona.bedavaya koyuyorum genede teklif gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Tabii ki gelmez. Sizden 2 milyon alıyolar senede o adamlar, hangi Anadolu kulübü o parayı verebilir, e oyuncu da o parayı bırakıp da 300 500k ya imza atmaz yani :) Bunların bilincinde olarak ona göre hamle yapıyorlar anadolu kulüpleri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Stuttgartlayım.4-3-1-2 oynatıyom kanatsız.Nefis adamlar var migliaccio yu aldım defansif orta saha olarak coşuyo görevini eksiksiz yapıyor.Forvet çok zayıftı dentinho+milevsky ile doldurdum boşluğu.Defansta hafif sorun var.Boka istikrarsız,delpierre mutsuz gitmek istiyo,bouhlaruozdan istediğim performansı alamıyorum.Bi de yıldırayın yerine daha iyi bi AMC ye ihtiyacım var.Celso borges doldurabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 onu bilmiyorum ama ucuza alabileceğin per ciljan skjelbred(rosenborg sanırım),paran varsa tabikide Marquinhos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 marquinhos harika bir oyuncu kanatlardada çok iyi oynuyor forvettede amc de hiç oynatmadım ama eminim amc dede çok etkili bir oyuncudur.ben forvette oynatıyorum 16 maçta 21 gol attı ligde.hazırlık maçlarında kanatlardada denedim fena oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Param yok sayılır.Max 3 milyon euro verebilirim.Skjelbred i aldım rotasyonda mc olarak oynatıyorum.Favori adamım MIGLIACCIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Baalzebul said: e o zaman oyunun gayet gerçekçi olduğu ortaya çıkıyor. ;) Radiance said: Lincoln - 36m Juventus Mehmet Topal - 21m Valencia sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar