BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 fenerlede bunu yapmış, barcelona ile de. bilemiyorum daha detaylarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 gol yememe rekorum :p hoş bursa atmış 1 tane arada ama olsun, ligde kırdım rekorumu :p yalnız şimdi farkettim, üst üste 18 maç gol yememiş takım dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stade rennais' den 6 yemişsin dostum ne gol yememesi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ya şöyle bişi var hakkaten: Bir takımın başına yeni geçtiğinizde, ya da takımın iskeletini çok değiştirdiğinizde vs uyum süreci oluyor, takım oturana kadar bir süre bocalıyorsunuz (bunun için algoritma var yani oyunun temelinde) ama bu bocalama ayarlarını save bazında değil de genel oyun bazında yapıp da ne bileyim bir oyundan diğerine geçerken o bocalamanın tekrarlanmadan takımın oturmuş olması gibi bir bug var mı o konuda bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Eralp said: Stade rennais' den 6 yemişsin dostum ne gol yememesi :D . iş kazası o ya :p hani bahanemde yok defans full kadro çıkmıştı. gollerde çok basit ve hep aynıydı :( @rewe onu ben şu yukarda gördüğün save de çok kötü bi şekilde yaşadım. yani holosko-vantagiatto ikilisini sattıktan sora aldığım yeni yabancılardan sonra ligin başında çok kötü oynuodk ama sonra yukardaki seriyi tutturdum. aynısını bir sezon öncede yapmıştım ama. @eralp bir sezon önce clean sheet'i 29 leo franco'nun ve yediği gol sayısı 11. toplam 33 maçta. ama ortalaması 7 bile değil. defans iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 2011/2012 sezonunda inanılmaz şeyler oldu benim oyunumda gençlerbirliği ve kayseri şampiyonluğa oynuyor,hele kayseri bi regen bulmuş önüne geleni deviriyor. ben bile zorlandım ayrıca ilk defa transferlerim elimde patladı,memnun kalmadım kısmet : / bu arada,zamanında bi scout almıştım statları iyi diye harbide iyi scout JPA 17 JPP19 fln bayada iyi iş çıkartıyor facepack yükledim bi baktım rastalı mastalı bi herif ya bu kimdi ya dedim Christian karembeu'uymuş hiç dikkat etmemiştim herifi yıllardır çalıştırıyormuşum fenerde çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ahaha, Adriana Karambeu da gelmiş mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 08 de ben almıştım onu scout diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hele şükür ligin bitimine 3 maç kala resmi maçlardaki ilk 2 farklı galibiyetimi aldım. Bülent Korkmaz gibiydim valla, tek farklı galibiyet, beraberlik, tek farklı malubiyet sadece. Tüm maçlar ucu ucuna geçiyor, sinir harbi tam. Stresten saçlarım beyazladı be :D 2. liğe de çıktım güzel oldu. Bu formu sürdürürsem play-offlara kalıcam gibi. Ama ilk 4-5 takım inanılmaz yakın puanda birbirine. Bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hoffe de 1. yılı 10. olarak bitirdim.Bir sürü oyuncu aga bana müsade dedi bende aklıma yatanları 10 milyon eurodan fiyata koydum bazıları epey ağladı örneğin obası ve carlos eduardo ikisini de 10 ar milyon euro ya sattım onların yerine antonio valencia (ki gerçek hayatta man utd alacak galiba bu adamı)ve wagner diye bi adamı aldım amc de lazımdı onun içinde willians santana diye bi adam aldım transferin bitimine 2 gün kala maçta baktım bizim türkte iş yok gittim benaglio yu son gün aldım hem böylece ben çok iyi bi kaleci aldım hemde wolfsburg kalecisiz kaldı :D :D :D Toplam 41 milyon euro harcadım transfere bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hamachiden nası oynıcaz biri anlatabilirmi tüm ayarlarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 run as server olarak açıosn oyunu o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 varmı online oyanayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 aglanbahor gibi forvet görmedm bugune kadar asd arkdşla başladk aston villa everton adam efsane. 11 tekniği ve 11 driblingiyle 4-5 kişi çalmlıyo 11 maç 12 gol asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 lol boşuna aston villa demiodm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Uuzun uğraşlarım sonunda Bank Asya 1. ligine çıkmayı başardım. Bayağı zor oldu, bayağı kastım ama sonunda ite kaka, ucu ucuna oldu. Takımın wage bütçesini aştığım için parasızlıktan kırılıyodu, çıkamasam heralde batacaktı takım, ama hayatımı feda ederek başardım diyebilirim. Birkaç sene yaşlanmışımdır son maçlarda. Hayatım karardı çıkartacam diye be... Parasızlıktan bütçe veremedi kulüp, 16k anca, o da işe yaramaz zaten, beleşlerle idare edicez. Allahtan wage bütçesini arttırdılar biraz. Kaleye artık 38'ine gelmiş ve genel olarak ligde çok iyi olmasına rağmen son birkaç maçtır aksamaya başlayan Ali Uyanık (Allum Boukar) yerine eski CM'lerin ünlü kalecisi Gökhan Tokgöz'ü getirtiyorum anlaştım. Ayrıca Sol tarafım komple rezildi. Sol kanada Hasan Şaş'la anlaşmakla kalmadım, defansı kurtarmak adına (as stoperimin tacklingi 9 markingi 7'ydi düşünün) yine süper ligden bir başka beleş transfer Traore'yi aldım. 2. yabancı hakkım olarak da Brezilyalı 23 yaşında ve dehşet statlere sahip (korkuyorum kesin gizli statleri rezil yoksa beleş olmazdı) bi adam aldım böylece sol tarafım güzel oldu. Eski CM'lerin efsane ismi, şimdilerde pek iyi durumda olmayan Okan Yılmaz'ı da alarak forvet hattımı zenginleştirdim (adam bulamıyodum). Alabilirsem 1-2 transfer daha yaparak bitiricem transfer dönemini. An itibariyle Gökhan Zan ve Nobre boştalar, ama haliyle daha Bank Asya'ya yeni çıkmış takıma hiç yanaşmıyolar. Biraz bekliyip tekrar zorlarım, biri gelse dehşet olur. Nokta transferler yapıyorum tam ihtiyaç olan yerlere güzel olacak gibi kadro hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 transferlerin iyiymiş yalnız :) 3 tane da adam kiralasan çıkarsın 1. lige. ama bütçeni toparlaman çok zor olur. ben fiorentinada bütçe hatası yaptıktan sonra 3 sezon sonunda hala toparlıyamamıştım 08 de ve 3. sezonun sonunda hala transfer yapamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 arkadaşla oynuyodk aston villayı aldm . yne oyundan sogudum. her zaman oldugu gibi iyi oynayan bi oyuncum varsa anında sakatlanıyo ashly young 7.65 flndı ligde adam 3 ay gitti geldi 2 hafta gitti ilk maçına çöktı 4 ay daha gitti. yerine transfer yaptım tam gelceği gün 10 hafta sakatlandı. Her maç sakat sakat ligde 2.yken bianda aynı taktikle 10 maç kaybetmeler pf. sırf saygımdan oynuyorm fm serilerine su salak oyunu . baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Eheh ümidim bu, bakalım. Daha fazla yabancı alamıyorum maddi olarak göçmiyim diye. Nobre'yle Gökhan Zan'ı bana yar etmediler, Nobre Kayseri'ye gitti, Zan'ı da gerçekteki gibi free transfer olarak GS aldı :D Hasanın özellikler düşmüş biraz, bi süredir boştaydı ama idare eder hala. Son olarak forvete Gökhan Kaba'yı alarak transfer sezonumu bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 beyler, ufak bir fm08 çalışmamız var Ahmet Hocamız ile beraber, yorumlarınızı bekliyorum. müşteri topluyorum ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ŞL'de finale kadar çıkabildim finalde arsenalle oynuyacağım hiç şansım yok,doğruya doğru ama oturup deniyim dedim,save aldım maçtan önce ne yapsam nası bi taktik koysam yenerim,en azından farkla yenilmem diye. hiç birşey tutmadı 10 kere load ettim hepsinde 3-4 farkla yenildim farkla dediğim gol fln attığımda nadir oldu bitek bitanesinde uzatmalra götürebilecektim,faul yüzün den golüm sayılmadı,bende yeter artık bu sevda diyip denemeyi sonlandırdım ama uyuz oldum valla 2 atılır 3 atılır ama 4 atılırmı kardeşim her maç 30-40 metreden bir gol kesin geliyor zaten tey tey OHAOAHOAHOAH OAHAHOAHOAHOAHOAH SON BI LOAD YAPIP DENEMEDIGIM TEK SEYİ DENEDİM 10-11 laodımda hep defans hep counter attack footballı oynadım bu maç saldırın koçlar mentalitesiyle girdim şu an dakka 26 ve 2-0 öndeyim 2 godle eze eze atılan klas goller,duran top korner fln değil of of yenersem kabul edip devam etcem hakettim ulan sonuç : yine 30 metreden yenilen bir golden sonra 91. dakkada nelson rivasın arsenale hediye ettiği penaltı sayesinde uzatmalra giden maçı kaybettim herifte üzüldü,bu yüzden takımı bırakıp gitcem dedi o kadar sinirliyimki yollayacam bende yaktı beni pis zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 zenit'le uefa'da 5 kere load ettim bende ama hep saçmalık,12 dakika da 4 yediğim (ilk 12 dakika) maç bile vardı.Sonra taktiğimi komple değiştirip sergen yalçın'a seçtirttim oyuncuları,iki maçta da çaktım asdfsfsd Finalde atletico çıktı bunda load yapmayacam,iyi birşey değil.Save alıp çıkmıştım girip devam edeyim bari adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 26 maçlık yenilmeme serim, şampiyonluğu garantilediğim maçtan sonra fenre yenilerek bozuldu. kupa finalinde de yendiler beni. 2 maçtada 2 şut 2 gol ve 1 şut 1 gol. alex nerden vursa gol zaten. neyse transfer bombaları patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hangi database'i kullanıyorsunuz arkadaşlar? baya dolaştım ama en güncel olarak nisan ayı'nın database'ini bulabildim. database'i güncellemeden oynayamıyorum da :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 offical forumlarda vardır illa , ama şu sıralar bekleme yani database. zaten nisandan sonra transfer falan yapılmadığı için , çok bi değişiklik de olmıycaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar