BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 demirören matayı bana sormadan sattı. bütçeyi rezil ettim ahahaha dean ashton da gitmek üzere. para da yok adam alamıorm. tüm takımın taliplisi var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Cardozo iyi gibi de transfer sezonu geçti. Tek forvet Robinho oynuyorum 4-2-3-1'le, arkasında Zhirkov - Elano - WrightPhilips (arada Buonanotte de değişimli) fena değil gibi. Lig kupasına yedek kadro çıkarttım salaklar elendi. Satacam komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Robihno tek forvet oynamaya pek müsait bi adam değil bence. Forvet arkası oynamaya daha müsait. Tek forvet için Artem Milevski' yi düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mecburen öyle oynatıyorum, Forvet arkasında Elano var AMC olarak, maç başına 1 gol istatistik tutturdu kesemem kolay kolay :) Buonanotte için bile kesemiyorum yani. Gerçi değerini arttırıp satmayı düşünüyorum o zaman forvet arkasına Robinhoyu kaydırır bi forvet alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Robihno' nun karakteri pek iyi değil. Az yedek tutunca hemen mutsuz oluyor ve stabil bir oyuncu değil. Bence onu da satmayı düşünebilirsin. Şu an, Marquinhos-Hulk Yuri Zhirkov - Miguel Veloso - Ignacio Camacho - Lautura Acosta Juan Manuel Vargas- Domenico Criscito - Federico Fazio - Darijo Srna olaraktan oynuyorum. Arsenal çok zorluyor beni sadece. Onun dışında ligte 20 küsür maçtır yenilmiyorum. Marquinhos ile Hulk çok iyi anlaştılar o yüzden Cardozo' yu bir süre yedek tutmam gerekti. Ancak biraz daha hızlı olsa en iyi forvetim bariz o. Bitiriciliği çok iyi. Cardozo için şöyle bir maç linki vereyim oradan izleyebilirsin :) , http://rapidshare.com/files/246105956/Deportivo_v_Man_City_oscar_cardozoooo.pkm.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Keirison nasıldır beyler en son adam hakkında gerçek dünyada yeni kaka fln diyorlardı bastım bütün parayı beni utandırmaz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BiTcH_oFBaT said: demirören matayı bana sormadan sattı. bütçeyi rezil ettim ahahaha dean ashton da gitmek üzere. para da yok adam alamıorm. tüm takımın taliplisi var :( aman salla matayı uyuz oluyorum ben ona şanlı fnerbahçeme bi türlü gelmiyor çünkü :P orchisii mi ne bi kaç sayf once yazdıım bi sol açık var onu al hiç aratmaz matayı benim takımımda bir süre önce abaza mahallesinde kız yurdu gibiydi ya wnt yada satmadığım için unh bala göte euro super cup'ı alınca hepsi mutlu oldu yeni kontratlar imzaladım küsler barıştı şimdi içim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 mata nın bi golünü buraya koyarım üzülürsün ama :D adam orta sahada aldı topu koşarak kaleye girdi ahaha adam ışık hızına çıkıyordu. şimdi o kanatta caner olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 NoS said: Keirison nasıldır beyler en son adam hakkında gerçek dünyada yeni kaka fln diyorlardı bastım bütün parayı beni utandırmaz dimi ? iyidir,ünlü silinen hoffe save'ime gitmeden önce almıştım,4-5 maç gördüm ama iyi oynuyordu. Marquinhos'da çok iyidir ya,Bobo-Holosko-Seleznyov olunca almak istemedim ama Shaktar kaptı hemen Seleznyov'un yerine,deli gibi oynuyor orada feci talibi var,pişman oldum almadığıma :) Neyse devma edeyim,O günden beri hiç oynamadım Everton'la yarı final maçı çakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 DarKRideR said: NoS said: Keirison nasıldır beyler en son adam hakkında gerçek dünyada yeni kaka fln diyorlardı bastım bütün parayı beni utandırmaz dimi ? iyidir,ünlü silinen hoffe save'ime gitmeden önce almıştım,4-5 maç gördüm ama iyi oynuyordu. Marquinhos'da çok iyidir ya,Bobo-Holosko-Seleznyov olunca almak istemedim ama Shaktar kaptı hemen Seleznyov'un yerine,deli gibi oynuyor orada feci talibi var,pişman oldum almadığıma :) Neyse devma edeyim,O günden beri hiç oynamadım Everton'la yarı final maçı çakayım biAhahah herkes bu adamı hoffe ye mi alıyor ya benden aynene hoffeye aldım eduardo costa yı da aldım luiz gıcıklık çıkardı şimdi satacağım ite bak ya adam sanki dünyanın en süper adamı 20 yaşında yerinde durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BiTcH_oFBaT said: mata nın bi golünü buraya koyarım üzülürsün ama :D adam orta sahada aldı topu koşarak kaleye girdi ahaha adam ışık hızına çıkıyordu. şimdi o kanatta caner olcak :p Robben de yaptı aynısını bende ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 orchi aynısını her maç yapıo cidden ya atıyor yada penaltı yaptırıyor en çok penaltısı olan takımım o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kayseriyle çıldırdım nelson rivas kalinic ve skjelbred ilk sene 4. gidiyorm ligin ilk 8 sırasındaki herkezi yendm alt sıralar şut çekmeden puan alp duruyo sadsdx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 nelson rivas oyun başında alınabilecek ( fiyat=performans ) en iyi defansdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ben sıkıldım man city den onu al bunu al dur falan... istanbulsporla başlıyım bi de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 full back oynatıyorm sağda koray çk kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 7 ülkeden 18 ligli oyunumu açtım. Zor olsun diye Türkiye 2. liginden (süper değil 1. değil 2. yani aslen 3.) İstanbulspor'u seçtim. Kadrosu rezil, ama beklenti şampiyonluk. En azından bir üst lige çıkmak. Bütçe falan yok tabiii patladık fena halde. Takımın hali içler acısı, Serkan Atak (yıllardır orta sıra - 2. lig takımlarında vazgeçemediğim adam) hariç dişe dokunur adam yok, Kaleci Ali Uyanık (ya da orjinal adıyla Alloum Boukar) eski formundan çok uzakta, yaşı 40ına yaşlanmış. Ama mecbur o var tek. Yedek kaleci hentbol kalecisi Atakan'ın yeğeni zira. Takımda bek yok yahu ne sağ ne sol... Üstüne yabancı yasağı da tuz biber ekti. Boştaki takımsız Türk oyunculardan pek çok isimsiz transfer yaptım kanatlara, göbeğe, beklere. Bir de forvet aldım. İsimsiz falan adamların arasında en büyük başarım Fatih Sonkaya'yı takıma katabilmekti. Bir de ortasaha göbeğine Jaser Takak isimli bir gurbetçi aldım. Aykut Kocaman afferin lan turnayı gözünden vurdun dedi. Tüm takiği onun üzerine kuruyorum şimdilik. Tüm paslar ona, free role oynatıyorum. Fena değil kıvırır heralde. İkincil olarak kiralık oyunculara yöneldim. GS'den Aydın, Semih Kaya, Aykut, Orkun, Yaser; FB'den Yasin, Volkan Babacan, Gürhan Gürcan, BJK'dan Aydın Karabulut ve ismini unuttuğum bi adam, TS'den 1-2 oyuncu ve Bursa'dan Sercan & Volkanı kiralamaya çalıştım. Bakalım neler isteyecekler. Cevap bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 demirörenle bombayı patlatmak üzereyiz. abdulkadir kayalı yı hull city ye 9.5 m'e sattım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ben İstanbulspor'a BJK'nın Porto'nun sağ beki Fatih Sonkaya'yı getirmişim senin dediğine bak :P Hazırlık maçları bitti hadi bakalım... Birkaç ufak rötuşla lige hazır gibiyim. Grubumdaki Mersin İdman Yurdu'nun hem Altan Aksoy hem de Zafer Biryol gibi 3 büyüklerde oynamış 2 milli oyuncuyu barındırması tırsıtmıyor değil tabii. Uşakspor'u 2-1 yendikten sonra Süper lig takımlarından Antalyaspor'la son dk'da yediğim golle 3-3 berabere kalıp, ardından Kocaeli'ni 2-1 yendim. Tam işler yolundaydı ki sonraki hazırlık maçım Galatasaray'la olunca 5-1 yenildik (eee, Milan Baros bu, bizim ali veli tutamıyo tabii hat tricki koyuyor). Neyse, çabuk toparladım. 1 üst ligimdeki ve süper lige çıkma favorilerinden Bolu'yu 2-0 yenip son maçımda da yerel takımlardan Tepecik Belediyesporu aynı skorla 2-0 devirerek başarılı bir hazırlık dönemi ortaya koydum. Şanssızlık, 1 forvet ve takımdaki 3 sol kanat birden sakatlandı maçlarda, 2si aylarca yok 1i 2 hafta... Artık onlarsız idare edicez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 fatih sonkaya benm save'de de öyle bi takıma gitti ki zaten :p abdülkadir kayalı'yı herkese öneririm bu arada... dur bakalım Lazio araya girmezse bombayı patlatıcam. edit: bu arada misal transfer listesinde ki kişilere bakarken, unrealistik'in tikini kaldırın öyle aratın. çünkü hepsi geliyor yani, o yüzden bomba diyorum :p edit 2: 250k istemesine rağmen aylık 210 verebiodm ama kabul etti. para bulma çabalarım vardı, delgadoyu sattım ama tüm parayı ülker aldı içimde patlıyor derken, ona verilen aylıktan bütçeye para transfer ettim. şu an ayın 31'ini bekliyorum transferin bitmesi için. transfer bittiğinde yazıcam ismi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 oyunda ne kadar iyi bilmiyorum ama Diego'yu aldım. wee! statslara göre Borges daha iyi ondan neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Rewendor said: Şanssızlık, 1 forvet ve takımdaki 3 sol kanat birden sakatlandı maçlarda, 2si aylarca yok 1i 2 hafta... Artık onlarsız idare edicez bakalım. abi su sanssızlık değil ya. ben her maç bi gazi veriorm resmen. takımda adam kalmadı bi ara u18den falan almaya basladım. yedeklerde adam yok. değişiklik yapamıorm artık maçlarda nerdeyse. ve bu sakatlıkların nerdeyse hepsi maçlarda oluo. bi sakatlanan aylarca haftalarca sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Antreman programlarınızı ve teknik kadronuzu da gözden geçirin, aşırı sakatlık oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Benim Vermealen'i realde Arsenal almış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 birileri alıcaktı zaten :D bu arada rekorumu kırabilicek miyim bilmiyorum ama ligde 13 maçtır gol yemiyorum. rekorum 14 idi, 2 de tr kupası ile 16 idi. aslında sanırsam bunu tr kupası ile kırdım 17 maçtır filan gol yemiorz :D edit: şimdi baktım 19 maçtır oplamda gol yemiomumş :D 30.11.2011'den beri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar