Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

fede

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

ben %95'ten altıyla maça çıkarmamaya çalışıyorum
en geç %70'te oyundan cıkarıyorum(emre %80lerde çıkıyor çünkü kendisi kağıttan yapılmış yırtılıyor)
tempoyada tüm maç boyunca yüksek tutmuyorum,gerekirse arttırıyorum,o zamanda en üste fln asla getirmiyorum

Ben yüksek tempo ile başlayıp öne geçtikten sonra yavaş yavaş düşürüyorum. Dediğin gibi oyuncuların sakatlanmaması için fazla yormamak önemli. Ayrıca yarı sakatlanan oyuncuları hemen oyundan almak ciddi biçimde sakatlanmalarını engellemek için iyi bi yöntem.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarı sezona geldim de Ersnt hiçbir şekilde oyun düzenime uymuyor,yani ortalaması çok düşük kalıyor,paslarda sorun falan yaşıyoruz.Sezon sonu gidecek sanırım :(

Cisse'yi oynatmıyorum da,free veriyorum yine kimse almıyor.Nasıl satacaz bunu ya,Uğur İnceman ve Sivok ortada yardırıyor yani başka kimselere yar etmem o bölgeyi :)

Aydın'ı Tello'nun emrine verdim,ikisi de çok mutlu şimdi bayağı iyi de oynuyor aydın,Tello'yu kestirdi yani neredeyse.

Sağ açığa bir Türk oyuncu almak istiyorum ve sanırım doğuştan BJK'li Mehmet Topuz olacak bu sfds Özer'i alabilirsem belki onu koyarım da daha önce Hoffenheim'da Topuz'un özelliklerini biliyorum,ŞL bile kaldırabilen bir adamken Özer'e güvenebilir miyim bu oyunda bilmiyorum.

Neyse bakalım,Vermaelen'i almaya çalışıyorum sol beke,forvete de Seleznyov'u getireceğim şimdilik iki yabancım bunlar.Sağ açığa bir Türk gelirse yeterli şimdilik :)
Sosyal ağlarda paylaş

en önemlisi %70'den alta düşen adamı çıkarmak
direk "beni sakatlayın" diye parlıyor adamlar o zaman
tempo yüksek olabilir tabide her oyuncunun quick'te çok takılabileceğini sanmıyorum
çoğu zaten o tempoyla oynarken "abi alışık değil o herif o tempoya" diye asistanının uyarması lazım,öyle uyarıyosa azalt derim
uyarmıyorsada birkaç maç dene normal tempoda oynamayı,quick sınırına sadece ihtiyacın olduğunda kısa sürelerle geç
belki bi değişim olur
Sosyal ağlarda paylaş

offff acayip sakat oyuncum var.baros,kewell,hasan şaş,lulinha,nonda,ümit karan hepsi sakat ileride oynatcak adamım yok :S cem sultan ı oynatıyorum mecbur.öyle az buzda sakatlanmadılar hepsi 1-2 ay sakat.tamda şl maçlarının oynancağı haftada sakatlandı hepsi :(. benim hatam var ama son 4-5 haftadır ilk 11 i hiç bozmadan tempo yu full yaparak oynamıştım.ligde iyi kötü gidiyorum ama şl de 3 maçta 0 puan aldım :( uefa şansım nerdeyse yok gibi
Sosyal ağlarda paylaş

benden size tavsiye , güzel futbol görmek için tempoyu yavaş oynatın. çok daha güzel pozisyonlar çıkıyor ortaya..

yavaş tempo ve counter-attack kapalı. benim göze hoş gelen futbol reçetem. tabii takımına göre ;)

ek : bu arada çok mutluyum , bir beşiktaş kariyerine başladım herkes geri döndü topiğe. si games e selamlar , azmo beni de alsınlar beta teste söyle bi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

oyun bozuk falan değil.

ne sakatlık problemi çekiyorum ne başka birşey.

orjinal oyun oynamadığınızı iddia edesim geliyor şurda oyun bozuk bozuk dediğinizde.

orj var sakatlık her maç 3 tane efsane maç motoru her maç devleşen kaleciler karşı takımın mükemmel saçma golleri
kaleciler cza alanından bi vuruyo bnm kaleci sektiriyo kornere.
mantıkdışı oyun hataları. en önemlisi

hiç bi oyuncuya invidiual vermeyin . amc , defans , forvet hepsi aynı özellklerde oynuyo takım şampiyon oluyo Nası bi oyundur bu ? gökhan zan ibrahim toraman maçın adamı olup duruyo fxzcxzds

bide en komedisi maçtayım arda sakatlandı 40 kondisyon gol attı 1* tane orta açtı maç sonrası rapor geldi : ayağı kırıdı maçta
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

offff acayip sakat oyuncum var.baros,kewell,hasan şaş,lulinha,nonda,ümit karan hepsi sakat ileride oynatcak adamım yok :S cem sultan ı oynatıyorum mecbur.öyle az buzda sakatlanmadılar hepsi 1-2 ay sakat.tamda şl maçlarının oynancağı haftada sakatlandı hepsi :(. benim hatam var ama son 4-5 haftadır ilk 11 i hiç bozmadan tempo yu full yaparak oynamıştım.ligde iyi kötü gidiyorum ama şl de 3 maçta 0 puan aldım :( uefa şansım nerdeyse yok gibi

oha lulinha'yı mı aldın :D

nasıl bu oyunda? 08 de yıldızımdı her zaman

edit: kondisyonerleriniz nasıl oyunda peki? sakatlık yaşıyan arkadaşlar :D acaba ordan mı bir sıkıntı var. gs de ki gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Kapattım ben oyunu tekrar. Gereksiz derecede kasıyo.

2 tane dandik grafik için bu kadar kare atlayıp takılmaz, yuh. Optimizasyon sıfır oyunda. Hani çok süper ahım şahım grafikler olsa anlayacam kasmasını yine bi derece. Neymiş 3D'ymiş. Tamam güzel düşünce ama oynanır olmasına daha bayağı bir çalışma lazım.

Bunun dışında 2 maç arasında 1 saat bekliyorum bilgisayar yavaş diye. Üstüne saçma sapan sakatlıklar falan da çıkınca kasamadım daha fazla.

Yeni bilgisayar aldığımda belki tekrar denerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

off bütün oyuncularımı birileri istiyo napıcam ya :S

bak bunun ilacini biliyorum
aynı adamları hep oynatma
yedeğin olsun hep
dandik takımlara karşı 4-0 , 5-0 yeneceğine yedeklerin 2-0 yensin as oyuncularınında bi tarafı kalkmasın.
böylece statları şişmesin büyük takımların daha az gözüne batsın
milli takım maçlarına çıkmadan önce az oynamalarınıda isteyebilirsin onlardan
hatta moralleri iyiyse hiç oynamasınlar milli maçlarda
daha az göze batalar böylece.
tutmak istediğin oyunculara kötü oynadıkları bir dönem minimum release clause'lu sözleşme imzalat.
şimdi skelejeberd'i istiyor benden bi düzine takım,ama oynatmadığım bir dönem 11mluk release clause imzalattım
alsalarda yerine adam çok.
Sosyal ağlarda paylaş

oy inter arda turanı 11 milyon sterline aldı
bende inanılmaz bir transfer temposu içersindeyim
emreyi ve luganoyu yollamaya çalışıyorum
bir yandan gökhan gönülü sattım sağbek arıyorum onun yerine ayılar gibi
bir yandan tuncayı istiyorum ama gelmiyor :(
DMC bakıyorum sevilla ile deliler gibi pazarlık ediyorum
derken valencia sol kanadım için 9 milyon önerdi versemmi vermesemmi kararsızlıklar içersindeyim
of ne zor iş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...