DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben %95'ten altıyla maça çıkarmamaya çalışıyorum en geç %70'te oyundan cıkarıyorum(emre %80lerde çıkıyor çünkü kendisi kağıttan yapılmış yırtılıyor) tempoyada tüm maç boyunca yüksek tutmuyorum,gerekirse arttırıyorum,o zamanda en üste fln asla getirmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Hmm tempoyu en sonda olmasa bile yüksek oynatıyorum ben bayağı, ondan mı zorlanıyolar acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 catlikethiief said: oyun bozuk abi ne antrenmanı ya. :D cidden orj almayın şu oyunu değmez. degmezse hic oynama. allah allah ya. cinse bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 DoGMeaT said: ben %95'ten altıyla maça çıkarmamaya çalışıyorum en geç %70'te oyundan cıkarıyorum(emre %80lerde çıkıyor çünkü kendisi kağıttan yapılmış yırtılıyor) tempoyada tüm maç boyunca yüksek tutmuyorum,gerekirse arttırıyorum,o zamanda en üste fln asla getirmiyorum Ben yüksek tempo ile başlayıp öne geçtikten sonra yavaş yavaş düşürüyorum. Dediğin gibi oyuncuların sakatlanmaması için fazla yormamak önemli. Ayrıca yarı sakatlanan oyuncuları hemen oyundan almak ciddi biçimde sakatlanmalarını engellemek için iyi bi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yarı sezona geldim de Ersnt hiçbir şekilde oyun düzenime uymuyor,yani ortalaması çok düşük kalıyor,paslarda sorun falan yaşıyoruz.Sezon sonu gidecek sanırım :( Cisse'yi oynatmıyorum da,free veriyorum yine kimse almıyor.Nasıl satacaz bunu ya,Uğur İnceman ve Sivok ortada yardırıyor yani başka kimselere yar etmem o bölgeyi :) Aydın'ı Tello'nun emrine verdim,ikisi de çok mutlu şimdi bayağı iyi de oynuyor aydın,Tello'yu kestirdi yani neredeyse. Sağ açığa bir Türk oyuncu almak istiyorum ve sanırım doğuştan BJK'li Mehmet Topuz olacak bu sfds Özer'i alabilirsem belki onu koyarım da daha önce Hoffenheim'da Topuz'un özelliklerini biliyorum,ŞL bile kaldırabilen bir adamken Özer'e güvenebilir miyim bu oyunda bilmiyorum. Neyse bakalım,Vermaelen'i almaya çalışıyorum sol beke,forvete de Seleznyov'u getireceğim şimdilik iki yabancım bunlar.Sağ açığa bir Türk gelirse yeterli şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oyun bozuk falan değil. ne sakatlık problemi çekiyorum ne başka birşey. orjinal oyun oynamadığınızı iddia edesim geliyor şurda oyun bozuk bozuk dediğinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 en önemlisi %70'den alta düşen adamı çıkarmak direk "beni sakatlayın" diye parlıyor adamlar o zaman tempo yüksek olabilir tabide her oyuncunun quick'te çok takılabileceğini sanmıyorum çoğu zaten o tempoyla oynarken "abi alışık değil o herif o tempoya" diye asistanının uyarması lazım,öyle uyarıyosa azalt derim uyarmıyorsada birkaç maç dene normal tempoda oynamayı,quick sınırına sadece ihtiyacın olduğunda kısa sürelerle geç belki bi değişim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 of juventus'tan teklif geldi 69m bütçe 1.2m p/w verdiler. fakat gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oyun bozuk filan değil bu arada. sakatlıklarda sorun yok yani ben yaşamıyorum öyle şeyler. sadece mata ayağını kırıo, tam geri döndüğü zaman kolunu kırıyor filan dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 off bütün oyuncularımı birileri istiyo napıcam ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 offff acayip sakat oyuncum var.baros,kewell,hasan şaş,lulinha,nonda,ümit karan hepsi sakat ileride oynatcak adamım yok :S cem sultan ı oynatıyorum mecbur.öyle az buzda sakatlanmadılar hepsi 1-2 ay sakat.tamda şl maçlarının oynancağı haftada sakatlandı hepsi :(. benim hatam var ama son 4-5 haftadır ilk 11 i hiç bozmadan tempo yu full yaparak oynamıştım.ligde iyi kötü gidiyorum ama şl de 3 maçta 0 puan aldım :( uefa şansım nerdeyse yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 benden size tavsiye , güzel futbol görmek için tempoyu yavaş oynatın. çok daha güzel pozisyonlar çıkıyor ortaya.. yavaş tempo ve counter-attack kapalı. benim göze hoş gelen futbol reçetem. tabii takımına göre ;) ek : bu arada çok mutluyum , bir beşiktaş kariyerine başladım herkes geri döndü topiğe. si games e selamlar , azmo beni de alsınlar beta teste söyle bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mumu said: oyun bozuk falan değil. ne sakatlık problemi çekiyorum ne başka birşey. orjinal oyun oynamadığınızı iddia edesim geliyor şurda oyun bozuk bozuk dediğinizde. orj var sakatlık her maç 3 tane efsane maç motoru her maç devleşen kaleciler karşı takımın mükemmel saçma golleri kaleciler cza alanından bi vuruyo bnm kaleci sektiriyo kornere. mantıkdışı oyun hataları. en önemlisi hiç bi oyuncuya invidiual vermeyin . amc , defans , forvet hepsi aynı özellklerde oynuyo takım şampiyon oluyo Nası bi oyundur bu ? gökhan zan ibrahim toraman maçın adamı olup duruyo fxzcxzds bide en komedisi maçtayım arda sakatlandı 40 kondisyon gol attı 1* tane orta açtı maç sonrası rapor geldi : ayağı kırıdı maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ayağı kırık maç bitiren oyuncular zaten gerçekte de var. Geçenlerde hatta birinin haberi çıktı gazetelerde ve yıllar önce Henry Turner da ilk GS derbisinde kırık kırık devam edip maçı getirmişti takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cado said: offff acayip sakat oyuncum var.baros,kewell,hasan şaş,lulinha,nonda,ümit karan hepsi sakat ileride oynatcak adamım yok :S cem sultan ı oynatıyorum mecbur.öyle az buzda sakatlanmadılar hepsi 1-2 ay sakat.tamda şl maçlarının oynancağı haftada sakatlandı hepsi :(. benim hatam var ama son 4-5 haftadır ilk 11 i hiç bozmadan tempo yu full yaparak oynamıştım.ligde iyi kötü gidiyorum ama şl de 3 maçta 0 puan aldım :( uefa şansım nerdeyse yok gibi oha lulinha'yı mı aldın :D nasıl bu oyunda? 08 de yıldızımdı her zaman edit: kondisyonerleriniz nasıl oyunda peki? sakatlık yaşıyan arkadaşlar :D acaba ordan mı bir sıkıntı var. gs de ki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 harbi ha,herkeste beşiktaş'la başladı birde, Tüm Beşiktaş'lılar olarak geri başladık oyuna böylelikle sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şampiyonluktan sonra herkes "ben de yaparım bu takımı şampiyon" dedi herhalde :D ben öyle dedim en azından kendime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tunch said: şampiyonluktan sonra herkes "ben de yaparım bu takımı şampiyon" dedi herhalde :D ben öyle dedim en azından kendime :P ehaeahea ben aynısını wolfsburg için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben ilk aldığımda başlamıştım, başka save de yok zaten :D oynamıodm aylardır ona geri döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Kapattım ben oyunu tekrar. Gereksiz derecede kasıyo. 2 tane dandik grafik için bu kadar kare atlayıp takılmaz, yuh. Optimizasyon sıfır oyunda. Hani çok süper ahım şahım grafikler olsa anlayacam kasmasını yine bi derece. Neymiş 3D'ymiş. Tamam güzel düşünce ama oynanır olmasına daha bayağı bir çalışma lazım. Bunun dışında 2 maç arasında 1 saat bekliyorum bilgisayar yavaş diye. Üstüne saçma sapan sakatlıklar falan da çıkınca kasamadım daha fazla. Yeni bilgisayar aldığımda belki tekrar denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Reksa said: off bütün oyuncularımı birileri istiyo napıcam ya :S bak bunun ilacini biliyorum aynı adamları hep oynatma yedeğin olsun hep dandik takımlara karşı 4-0 , 5-0 yeneceğine yedeklerin 2-0 yensin as oyuncularınında bi tarafı kalkmasın. böylece statları şişmesin büyük takımların daha az gözüne batsın milli takım maçlarına çıkmadan önce az oynamalarınıda isteyebilirsin onlardan hatta moralleri iyiyse hiç oynamasınlar milli maçlarda daha az göze batalar böylece. tutmak istediğin oyunculara kötü oynadıkları bir dönem minimum release clause'lu sözleşme imzalat. şimdi skelejeberd'i istiyor benden bi düzine takım,ama oynatmadığım bir dönem 11mluk release clause imzalattım alsalarda yerine adam çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yalnız bjk ile yeni sezonda acıların çocuğu oldum yani uefa finelinde yarı finalde 1 gol averajı ile elendim. son hafta şampiyonluğu kaybettim. tr kupasını finalde kaybettim ammaaaa yeni sezonda şampiyon olurum dersem klüp 53 milyon dolarlıl bütçe verio. boğazım düğümlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu arada sivas'ın scoutları çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 o kadar laf edilip tekrar başlanan oyun arkadaşla başladk ksk altay kskye parejo ve walter garciayı aldm (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oy inter arda turanı 11 milyon sterline aldı bende inanılmaz bir transfer temposu içersindeyim emreyi ve luganoyu yollamaya çalışıyorum bir yandan gökhan gönülü sattım sağbek arıyorum onun yerine ayılar gibi bir yandan tuncayı istiyorum ama gelmiyor :( DMC bakıyorum sevilla ile deliler gibi pazarlık ediyorum derken valencia sol kanadım için 9 milyon önerdi versemmi vermesemmi kararsızlıklar içersindeyim of ne zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar