sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kadronda istediğin kadar yabancı bulundurabilirsin, ama sadece federasyona bildirdiklerini oynatabiliyorsun. ayrıca paf liginde yabancılar oynayamıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ALLAHIM josico ve maldonado varya.. -sercan yıldırıma josico + 1.3m sterlin fln öneriyorum,abi 1.3ü ver josicoyu verme diyorlar,haklılarda. -maldonada, neyseki mallığının farkında,yeni sözleşmede eski maaşının &50sini istedi,vermedim tabi. -deivid bütün sezon sakat şimdi 2milyon sterlin para istiyor yıllık oynamak için -lugano,volkan ve selçuk 4 kat daha fazla para istediler yeni sözleşmelerinde. -şampiyonlar liginde olm. marsilya,werder bremen,barçalı gruptan çıkıp elemelerde RM'yle eşleşip penaltılarda elenen ligde 16. haftaya 4 beraberlik 12 galibiyetle giren bana aziz yıldırım transfer gelirlerinin %60ından fazlasını kullanmama izin vermiyor. fenerbahçeden nefret etmeye başladım. -semih 10 maç boyunca gol atamadı,guizayla birbirlerini parmakladılar,ne yapsamda bunları golcü yapamadım. -emre hep sakat -klübün backroom staffları kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 heh işte ondan sonra aragones kötü derler! bu arada beşiktaşla ilk maç gençlerbirliğini 0-3 yendim.. ikinci maç sivasla inönüde 2-2 berabere kaldım. uefa 1. turda da çıka çıka napoli çıktı. bakalım bugün neler getiricek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 DoGMeaT said: ALLAHIM josico ve maldonado varya.. -sercan yıldırıma josico + 1.3m sterlin fln öneriyorum,abi 1.3ü ver josicoyu verme diyorlar,haklılarda. -maldonada, neyseki mallığının farkında,yeni sözleşmede eski maaşının &50sini istedi,vermedim tabi. -deivid bütün sezon sakat şimdi 2milyon sterlin para istiyor yıllık oynamak için -lugano,volkan ve selçuk 4 kat daha fazla para istediler yeni sözleşmelerinde. -şampiyonlar liginde olm. marsilya,werder bremen,barçalı gruptan çıkıp elemelerde RM'yle eşleşip penaltılarda elenen ligde 16. haftaya 4 beraberlik 12 galibiyetle giren bana aziz yıldırım transfer gelirlerinin %60ından fazlasını kullanmama izin vermiyor. fenerbahçeden nefret etmeye başladım. -semih 10 maç boyunca gol atamadı,guizayla birbirlerini parmakladılar,ne yapsamda bunları golcü yapamadım. -emre hep sakat -klübün backroom staffları kötü. E inanılmaz gerçekçi işte oyun. Josico-Maldonado kötüler, farkındalar bunun, Deivid hep sözleşmede sorun çıkartıyo, yeni bir şey değil, daha geçenlerde haberi çıktı alexin parasıyla kendininkini kıyaslamasına dair - lugano volkan ve selçukla hala anlaşılamadı, hatta lugano elden gitti gidecek, volkan hala belirsiz, selçuk en son ne oldu bilmiyorum - aziz yıldırımın kulübün borçlarını gizlediği haberleri çıkıp duruyo oraya götürüyodur paraları :P - emrenin ayda bir nükseden kronik sakatlığı var kasığından. - backroom staffları hep kötüydü fenerin, altyapıdan oyuncu çıkaramamasının birinci sebebi bu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tuttuğu takımın menejeri olmak ne zevkli şeymiş , 2-0 geriden gelip 27. dakikada 10 kişi kalıp deplasmanda 3-2 yenince gaziantepi , gerçekte maç kazanmış gibi sevindim.. yeniden başlıyormuş gibi hissediyorum oyuna :D napoli maçı var sırada :) yine ilk yarı 2-0 geriye düştüm deplasmanda. ufak dokunuşlarla takımı canlandırdık ve 2-2 bitti maç. gökhan zan 78de kırmızı gördü , yine 10 kişi kaldık. durmak yok yola devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sfds adanaspordan kovuldum sonunda ama en sevdiğim fm oyunu bu oldu.gene başlıycam 2. ligden bir takımla bu sefer full atak futbolu oynamıycam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 okunmuş takım gibiyim :) samiyende 14de 1-0 geriye düştüm , 50de ibrahim toraman atıldı bu sefer.. 90+4 , uzatmanın son saniyeinde bobo babaladı :D şampiyon olmamız engellenemez ! sezon bitince bu mesajları toplayım da , sezonun hikayesi gibi bişeyler yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya ben patch i yapmama ragmen hala 2 maçta 1 adamım sakatlanıo. hala surekli kart goruolar falan. traininge falanda abanmıorm. surekli bi sakatlıktır gidio. nedendir acaba? yeni patch falan çıktımı bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sürekli oyunda hata aramamak lazım :) hard tackling azalt , mediumsa kart görme oranı yüksek olan oyuncularda easy yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yok abi sakatlk olayı abartı deli gibi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 "abartı" sakatlık konusunda her zaman şanslı olmuşumdur.. 2008 demosunda abartı sakatlık sorunu yaşadım sadece ; 2009 başından beri ise karşılaşmıyorum. mesela şu anda oynadığım oyunda da en fazla 10 gün sakatlandı oyuncular.. sakatlık "abartı" derece az yani :) aman maaşallah :) bu arada napoli ile 0-0 berabere kaldım kendi sahamda. uefanın en büyük süprizi ise sivasspor "milan" ı eledi , AC milan olanı :) ligde de dolu dizgin gidiyoruz , ali samiyen beraberliğinden sonra kadıköyden 0-2 lik skorla galip ayrıldım. zapo , cisse , holosko , bobo , ekrem ve erkan zengin takımın en iyileri. tello ise inanılmaz formsuz. devre arasında yolcu abbas , isteyeni de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İlk başladığım zamanlarda hatırlıyorum bi maçta 3 oyuncum ciddi biçimde sakatlanmıştı, acayip sinirlenmiştim orda. Ama şimdi çok ağır sakatlıklar çıkmıyor pek, arada sırada oluyor o da doğal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi bende herşey ayarlı oldugu halde oluyor arkadaşla oynuyoruz ondada oluyor ya bide sağ bek sağ kanat yada 4 forvetin hepsi aynı anda 4-5 hafta gidiyo :D iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o da olsun o kadar.. hep aynı adamlarla oyna oyna nereye kadar :P holosko bobo nobre 3ünü birden oynatamadım 2 maçtır. uzun forvet cisse kısa forvet delgado oynadı. cisse sezonun en iyi maçıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bende gs de nonda,kewell,baros,ümit karan hepsi en az 1 ay sakatlandı yaser le tek forvet oynuyorum artık.ama benimkiler maçlarda sakatlandılar.lanet olsun bursaspor ve haccettepe nin katil oyuncularına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bende alex arka arkaya 2 kere 4 hafta sakatlandı hayır yedeğim var o sorun değilde tam formdaydı 21 gol atmıştı :/ emre zaten rüzgar esse sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ciddi ciddi tuttuğun takımla oynamak gibisi yokmuş ben bunu anladım. city of heroes bıraktım warhammer 2 bıraktım yine fm oynuyorum heh fm 2009 için tezahurat sesleri eklemek mümkün mü? kartal gol gol gol sesleri eşliğinde oynamak istiyorum maçlarımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bn nobre gibi fw görmedm türkiye liginde daha tunch oynat mutlaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 şu sıralar zapo holosko forveti ile oynuyorum. döktürüyolar valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tunch said: ciddi ciddi tuttuğun takımla oynamak gibisi yokmuş ben bunu anladım. city of heroes bıraktım warhammer 2 bıraktım yine fm oynuyorum heh fm 2009 için tezahurat sesleri eklemek mümkün mü? kartal gol gol gol sesleri eşliğinde oynamak istiyorum maçlarımı :D ben fm adı altında oyun ilk çıktığında yada ondan sonraki senede bjk ile oynarken; ilk sezon uzatmaların son dakikasında tümer'in serbest vuruşu ile gelen şampiyonluktan sonra evde turladığımı hatırlarım. gooooooool diye bunu yeni keşfetmiş olman senin adına talihsizlik olmuş :D daha eğlenceli oluyor oyun böyle oynayınca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lig çok kalitesiz ama :D bu kadroyla bile tozunu attırıyorum süper ligin :P çok gerçekçi canım oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sizin adınıza sevindim şahsen ben fenerbahçeden soğudum :D ve evet lig BAYA dandik ilk defa TSL'de oynuyorm,ilk defa bir türk takımıyla oynuyorum,22. hafta hiç yenilmedim,save-load flnda yapmıyorum 4 beraberlik var ama hiç yenilmedim. taktik flnda hiç kasmadım wigan için yaptıgım taktiği oynatıyorum sadece bi şekilde oluyor :D bi dakka bi dakka invalid sml parser fln diyor save game'i açamıyorum lan 10 tane save gameim vardı hiç birini görmüyor LAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yıllar önce başıma geleni anlatayım. Cartagonova diye bir İspanyol 3.lig takımını almıştım,2 senede La Liga'ya çıktım.La Liga'da ki 4.senemin sonunda şampiyon oldum.Oyunu kaydettim kapattım,ama bir daha açılmadı,save yalan oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: tunch said: ciddi ciddi tuttuğun takımla oynamak gibisi yokmuş ben bunu anladım. city of heroes bıraktım warhammer 2 bıraktım yine fm oynuyorum heh fm 2009 için tezahurat sesleri eklemek mümkün mü? kartal gol gol gol sesleri eşliğinde oynamak istiyorum maçlarımı :D ben fm adı altında oyun ilk çıktığında yada ondan sonraki senede bjk ile oynarken; ilk sezon uzatmaların son dakikasında tümer'in serbest vuruşu ile gelen şampiyonluktan sonra evde turladığımı hatırlarım. gooooooool diye bunu yeni keşfetmiş olman senin adına talihsizlik olmuş :D daha eğlenceli oluyor oyun böyle oynayınca :p ya cidden öyle,bende tüm serilerde ilk bjk ile başlardım sonra başka takımlara geçerdim.Bu sene nedense 2 kere sıfırdan hoffenheim ile başladım,sonra leeds ile biraz oynadım ve bıraktım pek sarmadı son iki oyunum.Şurada sizler falan tekrar BJK ile başladık vs. diyince bende açtım başladım ve 2 gündür başka şey yapmıyorum.Çok eğlenceli birşey ya, Bu arada o sevinme olayını ben UEFA yarı finalinde Fener'le eşleşip,yendiğimde yurtta yapmıştım.Millet bakıyordu bu ne lan diye sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sezon ortası transfer dönemi geliyor bakalım.. bobo delgado telloya talipler var , yerlerine adam bulabilirsem satmayı düşünüyorum. bu arada abdurrahman dereliyle de sezon sonu için anlaştım , bedavaya gelicek. sağ bek sıkıntım vardı iyi oldu. hayrettini de aldık mı , sol bek de idare eder seviyeye gelir. edit : şimdi farkettim. neden türk vatandaşlığı alma süresi 10 sene? benim bildiğim 5 sene türk olma süresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar