catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yoo hiç bi save loadım yok abi çocuk mu kandırcam arkadaşla netten oynuyoruz hemde 6.sezondayız 5.kez ligi alıcam şimdi 3 türkiye kupası 3 süper kupa falan aldm çayrek final bile göremedm avrupada van persie 29 yaşında adriano 30 yaşında geldi listeden aldm 2sinide çok forvet almşlar oyuncular gitmek istiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 gs estimated value 169m euro oldu :D en zengin 19.klüp oldk avrupada her sene efsane takımlar geliyo eleniyoruz malesef :/ arkadaş fenerbahçe 6.senede 1 şampiyonlğ var 2 de tr kupası 2 süper kupa sanrm . barış özbek oyunun en hileli adamı olmaya aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Arkadaşın senden başarılı ama, 2 defa türkiye kupası almış fenerle :P Eheh şaka maka resim açılmıyo gerçi de tebrikler valla iyimiş. Adriano yine alınabiliyo malum değeri bayağı düşük kiradan dönme falan da, Van Persie baya başarılı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 open image url dersen açılıyo http://img194.imageshack.us/my.php?image=36779586.jpg link kadronun :D ricardo faty gojka kacar gökhan gönül kolarov mesut özil sinan bolat ivanovic (chelseadeki) 27 saydou keita (barça) 31 yaşında geldi yıldızlar karması gs :X simon vukcevic geldi sezon başı 7 ye devre arasında 35 e mi ne sattm real madride :D falanda var bu arada arda tanrı gibi oldu 30 35 teklifler yağıyo ah bide hızlı olsa arda fanım artık asdad bu arada arkadaş realden ivan de la redi aldı 5 e sattıalr gene real sezon ortasıdna 33 e geri aldı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Abi yapma böyle acaip canım çekiyo final dönemi oynayamıyoruz :) Takım iyi de Sinan Bolat'ı sevmemiştim ben ya son oyunlarda pek iyi değildi. Zayıf kalmıyo mu kaleye? 10 numara barış özbek :D Bi de o kadar adamı nereye sattın yaw Servet Emre güngör falan iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Barış'ın özelliklerini koysana merak ettim. Ayrıca neden Arda solda Barış sağda değil? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sağ kanat çalştrdm sürekli adam çldırdı 18 gol falan atıyo sola adam almştm o yüzden sağ çalştrdm sürekli natural falan oldu bi arada sağ kanadı ama sonra sakatlanınca falan gene normal yeşile döndü :D balotelli yi alıyorum şuanda 23 yaşında :D:DD bnmde salı finaller başlıyo çok kritik biyerdeym ama bide oyunu arkadaşınla oynaynca netten kalkamıyo insan başından hergün sabahlıyoruz hadi hayırlısı :D netten oynamak çok keyifli ya arkadaşlarınla tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Tamam da yine de solda daha iyi değil midir? Barış'la Arda'nın yerini değiştirip işte solda arda sağda barış başlasan. Taktiklerde de instructionsta "swap position" desen o ikisine. Tutamazlar da. İkisi de hem sağda hem solda iyi olduğuna göre efsane oynarlar bence.. Ayrıca özellikleri çok kötü Barış'ın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 swap positionsu ayarlıyamıyorum ama maç içerisinde kendim değiştiriyorum mesela resimdeki taktik bnm kendi sahamda kullandıgım taktik 4-5-1 oynuyorum normalde tek forvet çkıyorum orta saha kanatları falan sürekli değiştirim kendim. bide arda sağda cidden daha iyi ya anlamsız bi şekilde 2 ayağını da kullanabiliyo zaten barş bu sene 14 maç 11 gol attığı için kıyamıyorum formu düşer falan :D hedef uefa derken uefada rakip inter elveda uefa asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Inter'i eleyebilirsin gayet hatta CL bile alırsın da.. Ayrıca neden ayarlayamıyosun swap positions'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 barş abimiz yok abi olmuyo ya deplasmanlarda başarıya hasretiz ilk defa bu sene taktik değiştirip oynuyorum bakalm nolcak bilmem swap positions ayarlıyınca nedense verim alamıyorum futbolculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Internacional'de Alex diye bir adam var,AML arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ligde ilk sezon 32 maçta 19 gol 14 asistle oynadı.Toplamda 49 maçta 24 gol 21 asistle oynadı.İnanılmaz bir frikikçi.24 ayda ödeme opsiyonu ile 5.75 milyon pounda geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Rewendor said: Takım iyi de Sinan Bolat'ı sevmemiştim ben ya son oyunlarda pek iyi değildi. Zayıf kalmıyo mu kaleye? trabzonla 5. sezonu oynuyorum, 3. sezona başlarken aldım, ilk sene epey sarsaktı, komik goller yedi, ama sonra açıldı. şimdi milli takımın birinci kalecisi, 700k $'a almıştım, fiyatı 7M$ oldu. 5 sezonda trabzon as takımından iki adam kaldı sadece, biri barış diğeri gökhan, ikisini de satamıyorum. 1 maç deli gibi oynuyorlar, 3-4 maç yatıyorlar, ama o bir maçta da döktürüyorlar. hele gökhan ünal bi acayip adam, maç boyu yerlerde sürünüyor, notu 5, son dakkada efsane bi gol atıyor, maçı 7.5la bitiriyor. alamıyorum oyundan o yüzden. markinyos'u 25'e sattım, pişmanım. işin garibi ligde 3.lükten, kupada çeyrek finalden ötesine geçemememe rağmen uefa kupasında yarı finalde udineseye elendim penaltılarla. avrupa ligi biraz kolay gibi, süper ligde dökülürken avrupa liginde gruptan elimi kolumu sallayarak çıkıyorum 2 sezondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sinan bolat ilk sene falan sakın almayın zaten çok kötü kaleden çkp gol falan yiyo paso top kaptırıyo. 5.sezon aldm şu an süper 1 sezon sanctics 2.3.4 asenjo 5.serkan kırıntılı 6. sinan bolat ilk kez bi kalecim 7.15 kusurla oynuyo 22 maçtır sinan bolat forevır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 boşta başladım oyuna.sonra adanasporla anlaştım.alcak kiralıycak oyuncu bulamadım bulsamda bana gelmediler :(.hazırlık maçlarında döktürdüm ama iş lige gelince 4 maçta 0 puan aldım ve çıktım oyundan :).ilkkez bir fm oyununda bu kadar zorlandım.ama inat ettim kovulana kadar oynuycam bakalım ne olcak.birde şöyle genç adanaspor a getirebilceğim oyuncular varsa tavsiyelerinizi alabilirim.genç olmasada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oof artık coach bulmak ne zor 9.3'te. fenerbahçeye coach arıyorum , özelliklede shooting coach ama yok yahu hiç yok deli olacam. josicoyu kimse almıyor beni dlei eden başka bir faktör maldonadoyuda semih gol atamıyor guiza zaten bok gel transfer dönemi gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cado said: boşta başladım oyuna.sonra adanasporla anlaştım.alcak kiralıycak oyuncu bulamadım bulsamda bana gelmediler :(.hazırlık maçlarında döktürdüm ama iş lige gelince 4 maçta 0 puan aldım ve çıktım oyundan :).ilkkez bir fm oyununda bu kadar zorlandım.ama inat ettim kovulana kadar oynuycam bakalım ne olcak.birde şöyle genç adanaspor a getirebilceğim oyuncular varsa tavsiyelerinizi alabilirim.genç olmasada olur ben öyle sağdan soldan duyduğum isimleri transfer etmeyi sevmiyorum (2009'da bi tek markinyos'u aldım, o da iyi çıktı hakkaten), scout'ları saldım güney amerikaya, definite purchase ve quality signing'lerden bütçeye uygun olanları topladım, iş yapanlar zaten oynuyorlar, iş yapmayanların da biraz antremanla fiyatı artıyor, bi sene sonra satıyorsun, para kazanıyorsun. Trabzonda sadece bunu yaparak 800k bütçeden 3 senede 10-12M $ transfer geliri elde ettim, yerlerine daha iyilerini bulduğum kazma umutla selçuk inanı satarak aldığım para da yanına ekstra kaldı. 5. senemde takımın bütçesi 60M$'a dayandı. Ha adanaspor'da bunları ne kadar yapabilirsin bilemem. Ha bi de işin güzeli, transfer paralarını aylık ödemelerle 24 aya yayarak ödemek avantaj sağlıyor, ben bugün bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 80 milyon pound bütçem varken inadına 17 yaşında çocukları en fazla 3 milyona alarak süper bir genç kadro kurdum seviyorum scoutlarımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sg-1, ben de öyle oynamayı severim de, dediğini küçük takımlarda pek yapamıyosun :) Yani nolursa olsun TS göz önünde belli bi ünü reputation'u olan kulüp, oraya gelen oyuncu o yüzden ismini duyuruyo, değeri artıyo,karlı transfer yapabiliyosun da, adanasporda falan düşük takımlarda artmıyo o oyuncuların değeri (gerçek hayattan örnek, GS Bouzid'i aldı oynatmadı bile, sonra anadolu kulüplerinden birine sattı mesela. Ama bouzidi getiren karşıyaka olsa ve oynatmasa kimse almazdı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 uzun yıllar sonra beşiktaş ile başladım , şampiyonluğun hatrına :D ilk transfer döneminde budgetı iptal ettim çabuk başlasın dengeli olsun diye oyun. taktik de aynı mustafa hocanın taktiği. scoutları yolladım bakalım , türk oyuncu var 1-2 tane iyi , potansiyeli olan ve mentali yüksek. haberler devam edicek , bu akşam devre arasını görürüm herhalde :) (20 ülke - 35 lig açık. kariyer oyunu yaparım bunu herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 @rewendor, eski fmler olsa yerden göğe kadar haklısın, ama bu oyunda sattığım takımlar sadece anadolu takımları değildi, avrupadan da güzel teklifler geliyor. Adam iyi oldu mu takım farketmiyor yani. Hele bi tanesi vardı, şimdi adını hatırlamıyorum, yarım sezon oynatıp yaramaz deyip satışa çıkardım (ki ümidim yoktu, 1 yıl kalmayan oyuncuyu satamıyorsun ya normalde), herife werder bremen'le betis talip oldu, şaştım kaldım. eski fm'lerde bu özellik yoktu, yani ha deyince alamıyodun veya satamıyodun, bu fm bu bakımdan daha rahat ve güzel olmuş. bilgisayarın yönettiği anadolu takımları bile güzel oyuncular getiriyor, "lam bu adam benim gözümden nasıl kaçmış" diye hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 2009 öncesi en çok şikayet edilen şeylerden biriydi transfer sistemi.. bu sene çok çok daha güzelleşti. en basitinden , tekliflere cevap gelmesi için 2 hafta beklemiyorsun. en kötü delay ediyolar. ve satılabilecek her adamı satıyorsun. değerine veya biraz daha düşüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 QPR ile debelendim olmadı. :D şampiyon olucaz diye sezona başladık 10 haftada 5 puan ve şutlandım. :p Şimdi Bursaspor ile başlayacağım. Hedefimiz kümede kalmak, direnmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben başardım bursayla küme düşmeyi :D arkadşla ortak oynuyoduk son maçta telefonla aradı beni hatta beraberlk yetiyodu dk 81 öne geçtm 90 92 de attılar golleri delirdim çok komikti ama :D ama 9.3.0 ta bursa kral transfer açık başlarsan 2-3 transferle ilk 7-8 yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 transfer kapalı başlamak ne keyifliymiş :D ek : türkiye ligi ile alakalı soru : kadromda 8den fazla yabancı tutabiliyor muyum? mesela genç bi yabancı alıp onu paf takıma yollama olanağım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar