raw power Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 9.2 patchi için 'winner' bir taktiğe ihtiyacım var.Galatasaray'da bir türlü başarılı olamadım,sezon sonunda hep tökezleyip veriyorum şampiyonluğu.İlk sezon şampiyon olma fetişim var,hep baştan deniyorum.Sağlam bir taktiğe sahip olanların veya GS ile başarılı olmuş arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gerçekçilik iyi işte oyunun normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Off. QPR ile başladım ben. 4-2-3-1 oynatıyorum. 2 maçı 1-0 aldım ligde oyun eh işte seviyesinde idi. son maçı 1-0 kaybettim ama herifler 325325 gol kaçırdı ve kaleye şutum 0 (yazıyla sıfır) baya bir tepki koydu taraftar lol. =p son patchden önce bu kadar kötü değildi bu taktik ya, nerf mi geldi nedir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 9.0.3 için taktik oluşturamadım bi türlü. tam 9.0.2nin sonunda oturtnmuştum , yine bozuldu taktik. zaten 2007den beri dediğim ; istediğimiz söylediğimiz şeyi sahada görememe olayı , iyicene tavan yaptı. ama tabi zorlaştırması açısından iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hala oynuyorum nedenini bilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kazanma hormonu bağımlılığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 9.0.3te taktik olayı baya zor.max 6 maç dayanıyo en iyi taktik bile. zaten sezon ortasına doğru takım bir anda dağılıveriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 DoruK said: valla ben yine işsiz başladım baya bi süre sabrettim yine lig sonuna doğru coca-cola league 2 den media predictionu 4. olan ama küme düşme mücadelesi veren wycombe'dan kabul gördüm. önceki menejer öpmüş atmış takımı iyi ki 1 haftalık free transfer periyodunun tam öncesinde geldim biraz düzelttim takımı asistan menejer bile yoktu diğeri kovulunca kaçmıştır muhtemelen dedim yenisini aldım. şimdilik iyi gidiyoruz seneye şampiyonuz kesin =) bi de 25 lig açık large database oyunda hiç yavaşlama yok yine başarılı sigames bu konuda. aferin.heheee yok 2 saat sürdü hevesim yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 istediğin , verdiğiğn direktifleri sahada görebiliyo musun doruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 takım özelliklerini tutarlı yaparsanız sonuçlarını alıyosunuz genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tunch said: istediğin , verdiğiğn direktifleri sahada görebiliyo musun doruk? Bunu oyunun her versiyonunda söyledin. Ben sadece orjinalini ve tek patchlisini oynadım. Her seferinde de istediklerimi aynen uyguladılar. Takım da Newcastle, regen manyağı yaptım 21 yaş ortalaması takımın. Yani Madrid'le oynama durumu falan da değil. Bence oyuna laf atmayı bırakın abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 coca cola league 2 den bir takım al bunu sonra tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 nileppezdel said: tunch said: istediğin , verdiğiğn direktifleri sahada görebiliyo musun doruk? Bunu oyunun her versiyonunda söyledin. Ben sadece orjinalini ve tek patchlisini oynadım. Her seferinde de istediklerimi aynen uyguladılar. Takım da Newcastle, regen manyağı yaptım 21 yaş ortalaması takımın. Yani Madrid'le oynama durumu falan da değil. Bence oyuna laf atmayı bırakın abi.. peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mighty_THoR said: coca cola league 2 den bir takım al bunu sonra tartışalım Coca Cola League 2'deki oyuncu zaten senin direktiflerini harfiyen uygulayabilecek kapasitede olsa orada olmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben oyunu oynamayı , dakika 86da çok büyük risk alarak anca attığım golün ardından , taktiğimi değiştirip ; gereken uygulamanın devreye girmesini beklerken yediğim golden sonra bıraktım. yok yani 12. senesinde artık bu tip şeyleri aşması gerekirdi , çok daha basit şeylerle , oyunu "yenilemeyen" yeniliklerle geldikleri sürece , bu sıkkınlığım(ız) geçmiycek. - hala takım antrenmanı ile kişisel antreman ayrılmamış durumda.. defans oyuncularına "set pieces" antrenmanı yaptırmamız gerekmiyor , çünkü corner ve set pices özelliği onlar için gerekli değil. peki bu takım duran top organizasyonu çalışmıyor mu? - çok basit bir eksiklik : duran top /korner varyasyonları. bir takımın maç içinde duran toplar için sadece 1 varyasonu mu olur? rakip takımlar her korneri ayrı şekilde atıyor , ama bizim değişiklik yapmamız için bütün sistemle oynamamız gerekli. - maç motoru ne kadar gerçekçi dense de yine de gerçekten çok uzakta. dünya üzerinde görüğümüz gollerden kaçını görebiliyoruz/hayal edebiliyoruz? - eski cm serilerinde olan "with ball" - "without ball" taktik seçeneklerini bıraktım , oklarımızı bile elimizden aldılar.oyuncuma pozisyona göre nerde durması gerektiğini söyliyemiyorsam , nasıl teknik direktörüm ben? geriye gidiyor iyicene oyun. işin özeti bu. azmo görürsen , bu yazdıklarımı beta test forumların yazabilirsen sevinirim. devler'in biraz da dikkat ediceğini sanıyorum orda yazılırsa :) nilep'in dediği gibi laf etmeyi bırakmalıyım , çünkü oynamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Size laf etmek için demedim alınmayın ya :) Coca-Cola League 2'da takım da çalıştırdım zaten. Ayrıca Rewendor'un dediği de çok doğru. Oyun değişiyorsa oyuna göre siz de değişeceksiniz. Dünya futbolundaki değişime ayak uydurmak gibi birşey işte, rp yapın biraz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hold up ball dediğim adamın topu holdlamadığı dünya istemiyorum ben 1111 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Holdlatamazsan holdlatırlar gülüm sdfgdsg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 holdlamayan taraftar.. ehöm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben 08 e david villanın 5 şutunun 4ü gol olduktan sonra ara vermiştim baya bi. load save yapan biri dğeilim ama denemek için 4-5 kere yaptım ve toplamdaki tüm maçlarda valencia'da sadece villa şut çekti ve her möçta 4 yedim. toplamda da ya 4 ya da 5 şut çekmişti. chelsea idim bende bu arada. oyunda bazı şeyler hep oluyor yani oyun öyle olmasını isterse oluyor. onu değiştiremiosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bi arkadaşım öyle save-load olayı yapıyodu. Şahane bi olaya tanık olmuştum. Adam maçı kaybetti, load etti. Tekrar başladı. Ve maç aynı şekilde oynandı. Aynı dakikalarda aynı pozisyonlar ve aynı goller. Şaka gibiydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ikechukwu Uche, bu elemanı oynatmış olan var mı hiç? milyon tane 1on1 kaçırıyor 18 finishing ile, mentaller de çok kötü değil ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 afrikalı oyunculrda genel sorun : "composure" düşüklüğü.. bilmiyorum ucheninki nasıldı ama karşıkarşıya kaçırmalarda genelde composure etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 uche adamımdır ya. Milyon tane kacırır ama kacırdıgı kadarda atarda. Müthiş bir fiziği var. fm live'de hep alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 composure 15 9.0.3 te uche iyidir ya muz şutlarıyla şow yapardı fm08de afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar