Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Birde fm08'in zorluğundan ziyade bir adaletsizliğinden bahsedicem. Herkes ottan boktan adamlara 40-50milyon dolar veriyorlar ama sizin oyuncularınıza sıra geldimi herkes akrep kesiliyor ayrıca oyuncularının piyasa fiyatı çok zor artıyor. Mesela Farfan'ı aldım Levante'ye adam 32 maçta 30 gol 15 assist gibi bir ortalama ile oynadı bir sonraki sene yine benzer ortalama ile oynadi ama piyasa fiyatı hiç artmadı gibi birşey 15 di geldiğinde 18 oldu. Küçük takımlarla oynamayı çok seviyorum ama bu 2 nedenden dolayi adaletsizlik oluyor. Fm08'de bir tane pahalı oyuncu sattiğimi hatırlarım oda Micah Richards 45 milyon dolaray'dı.Onun dışında kimse astronomik rakamlarla gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 +9999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şu an 2011deyim. micah richards 30 milyon dolar civarinda geziyor. man city satacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çıksa da oynasak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Masticore said: Azmodai said: Masticore said: Bir zamanlar fm live'in motoruna bok atan bir genç varmiş.... Azmodai said: mac motoru herseyden once basarisiz, 1 senedir duzeltemediler (ilk closed betadan beri oynuyorum)... hala da bok atiyorum? kotu yani, neyse ki beta test devam ediyor ve her hafta ayar yapiliyor. Nesini beyenmiyorsun anlayamiyorum. Tek kelime ile müthiş yapmışlar motoru. Ne zaman nerde nasıl gol olacağı belli değil. Tüm fm'lerde Bir yerden sonra golun nasıl olucağını anlıyordun..... Fm live de daha öyle birşeye raslamadım çeşitliliği maximum'a getirmişler mac motoru sadece gol atilan pozisyonlardan ibaret degil ki, paslasmalar, hareketler, arapaslar ve siddeti vs. bunlari inceleyince bir cok hata cikiyor. Begenmiyorum evet, ama her hafta yeni bir sey ayarliyorlar neredeyse, o yuzden de mutluyum... mac motoru mukemmel olacaktir zamanla, eminim, ama simdilik bir cok ufak tefek hata olsuyor, bir de match'i full izlerseniz bir cok sacma sey gorursunuz, ama zaten izlemiyorum ne kasacam diyorsunuz (ki haklisiniz, kimse full match izlemez) o yuzden size de birsey diyemiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mumu said: oyunu kolaylaştırırlarsa para senden kazansalar benden kazanamazlar o zaman ne olacak? gerçi benden zaten para kazandıkları falan yok da. kolaylaştırsınlar demiyorum. asistan senin için taktik yapsın diyorum. sen kendin taktik kasmak istiyosan kendin yap zaten durduran yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 asistanlar genelde salak oluyor. yani forveti orta sahaya koyan ve dm yi sağ açık yapan asistanlar istemiyorum. sonra 1 yıldız gözüküyor adam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 azmo betasını görmediniz mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 gorduk. ama bisi demem yasak. :) Tek soyleyebilecegim sey bu senenin guzel oldugu, su ana kadar begendigimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 si games'e söyle, büyük takımlar oyuncularımızı her isteidğinde alamasın. biraz gururlu olsun oyuncular. ne bileyim oyundaki loyality bariz etkisiz yani. illa en sevdiği kulüp siz olacaksınız ki ona rağmen gideni çok fazla. tam kulübün geleceğini kurtardım diyorum bütün adamlarımı birileri alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Azmodai said: gorduk. ama bisi demem yasak. :) Tek soyleyebilecegim sey bu senenin guzel oldugu, su ana kadar begendigimdir. Azmo zorlamiyim de Athlon 2600+ (1917 mhz) / 1024 ram (ddr33) le çalışır mı çok zorlanmadan? Kaç ülke kaç lig açabilirim aşağı yukarı bunu söylemen de yasak mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben yeni bilgisayar toparlıyorum neredeyse sırf fm için. c2d ile oynadıktan sonra amd 2300 e geri döneyim dedim, ikinci maçta bilgisayarı tekmeliyordum az kalsın 2008'de. eminim ki 2009 daha da kastıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Rewendor said: Azmodai said: gorduk. ama bisi demem yasak. :) Tek soyleyebilecegim sey bu senenin guzel oldugu, su ana kadar begendigimdir. Azmo zorlamiyim de Athlon 2600+ (1917 mhz) / 1024 ram (ddr33) le çalışır mı çok zorlanmadan? Kaç ülke kaç lig açabilirim aşağı yukarı bunu söylemen de yasak mı :) yasak bisi demem. olmasa bile sana yardimci olamam cunku su anki beta ile son hali ne kadar benzer benzemez, optimizasyon ne durumda bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arkadaslar, cift cekirdek cpu ve 2gb ram ve raidli hddisk isinizi fazlasiyla gorur. bu versyonun speclerini bilemem ama fm yillardir HT ve multiple core teknolojisinden fazlasiyla yararlandi ve oyunun en cok ram ve cpu'a yuklendigini biliyoruz. hdd yazma ve okuma hizini da arttirirsaniz cosarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben cevabımı aldım sanırım zaten, benim bilgisayarla oynamak pek mümkün deil sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sata2 nin hızı bile fazla geliyor fm ye raide falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Rewendor oynanır niye oynanmasın :D Commentary şekilde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 3D'yi zaten geçtik salla da 2D yapaydık bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ya fm live topaanı bulamadım. mail gelmiş bana sanırım 7 ekimde stress test olacak. abanın diye mail gelmiş. azmo doğrular mısın plixo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Fm live'i bana soracaksın :) http://forum.paticik.com/read.php?42,2007243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 fm2009un çıkmasına 3hafta civarı bişey kaldı nasıl gidiyo beta falan nedir oyunun son hali haber yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bisi solememiz yasak. oyun iyi. 3d roxxor. o kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 benim öğrenmek istediklerim sır olmasa gerek okadar ya :/ oyuncularla iletişim arttı mı mesela küçük takımken yıldız keşfediyosun adam ilk fırsatta satıyo o adamı "koçum kal benle buralar böle kupa olcak güven bana" diyip ikna edebilme ihtimalimiz var mı ? yada saçma sapan goller falan oluyo mu onları merak ediyorum yoksa isterse 8d olsun yada cm'deki gibi özel trainingler falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Darqainu said: koçum kal benle buralar böle kupa olcak güven bana safasdasgf gag asadasd sfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oyuncuyu kafalamak da bi skill abi bundan yararlanmak istiyorum oyun azcık unique olma şansı tanısın bize öle 5-6 tane çubuğu ileri geri oynatarak taktik falan yapmak hoş değil mesela :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar