BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 okudumda her türlü komik sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o kadar laf söylüyorum ediyorum , ama gel gör ki 5 gündür oynıyamıyorum diye burnumda tütüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bi kaç gün daha dayan geçicek o his :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hiç gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu arada bitch , 2009 kötü diyoruz , fm hasreti çekiyosan 2007 oynasana abi ? güzel güzel eğlen , aç bi tane alt lig takımı oyna 20 sene :) 2008den de 2009dan da daha sağlam oyun sonuçta.. ben de geri dönücem herhalde 9.0.2ye kadar.. hatta oyun sararsa hiç kasmam 2007den devam ederim herhalde 2010a kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bitch, torres fenere gelir. Buyuk takimiz cunku. Besiktas kotu bir takimsa orda senin bir sucun yok. sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 öhe! banım açılmış. Merhaba! Oyunu uzun zamandır oynamıyorum sıkıldım mı bilmiyorum oynayasım geliyor bazen ama şimdi kim oynayacak diye açmıyorum Beşiktaşla sezon ortasındayım. Kaldı öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 besiktassin cunku. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 büyüklük küçüklükten çok , süreç içerisindeki başarınız daha fazla şu anda :) olay "reputation"a bakar sonuçta :) bi de takımın başında aragones var , ayrıca sosti nasıl ayarladı bilmiyorum ama , tek lig açıksa sadece türkiye liginden teklif gelebiliyor torres'e. oynamamakla alakalı değil yani :) azmo , yeni patch ile alakalı bilgi var mı? veya beta testi başladı mı ? merak içerisindeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 3lig açtım TR, Premium League bi de İspanya. Oyuncular kontratsız olduğu için, çok gönüllüler biyerlere kapak atmaya. Bi de ai genelde TAM istediği kontratı öneriyo, eğer üzerine çıkarsanız elbette şansınız artıyor... Eğlenceli ama. NE fantastik taktikler diziyorum galatasaraya gene de yeniyorlar(creativity'i açmazsam ;) ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sosti , üşenme fm 2007 yükle derim :) NE^2 fantastik taktikler yapabiliyosun aklın durur :P 2009dan aldığın zevkin 20 katını alıcaksın , garanti ediyorum :) bu arada yukarıdaki mesajımı "oyun hakkında bilgilendirme" olarak görün , en büyük benim takımımım seninki kaka" geyiği değildi :)o en büyük beşiktaş ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ya FM2009 gerçekten almaya değer mi orjinal ? Yani alırsam zaten orjinal alırım kopyasını indirmem de. 2008'i 3 sezon oynayabildim maksimum. Oyun genel olarak daha mı iyiye gitmiş, daha mı kötüye yoksa yerinde mi saymış olarak sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 9.0.2 patchini beklemeni tavsiye ederim.. oyun gayet güzel olabilir , ama ben bu haliyle çok zevk alamıyorum.. birkaç can sıkıcı ama ufak ayarlama yaparlarsa 9.0.2den sonra , gelmiş geçmiş en güzel fm olur. 1 ay kadar daha bekle , şubat içinde çıkıcak 9.0.2 ek : vaktin varsa bu topiğe bi gözat , neredeyse bütün eksiklikleri yazmış amca (güzel yanlarını söylemiyim heyecan olsun sana hehe) http://community.sigames.com/showthread.php?t=88143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oyundan zevk almama sebebiniz neki onu anlamadım ben , gayet güzel bence, maç izleme fln , wow fln oynamasam , daha uzun süre oynardım , wow la bereaber zamanım yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yukarıdaki topikte var baya bir bölümü.. ufak tefek , ama sayıca çok bir sürü aksaklık.. giderilir elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oynadığım en kötü fm fm 2009'dur. anlamadım ben bu oyunu. 2 arkadaş ortak kariyer falan yapıyoruz 20 şut 19 isabetli (biz) 1 şut 1 isabetli 1 gol (onlar) kafayı yedirtiyor oyun. dün de trabzonu aldım. masilelayı sol beke aldım dorin gorianı defansa çok güzel taktik diziliş. takım şut bile çekemedi 3-4 maç kapadım alt f4 le bu ortak kariyerdi arkadaşta sivası almıştı ofansif bi taktik kulllandı 4 maçta 1 puan aldı ligden ama kalesine g elen şut sayısı 3 ? sildik fmyi fmsiz hayat güzel hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hiçbi zaman fm de tam kontrol diye bişey yok. Tam olarak yaptıklarının sonucunu görmek de yok. Şans faktörü çok yüksek. O yüzden çok bişey diyemiyorum, ben de pek tahammül edemiyorum fmye bu açılardan. O bahsettiğin 26 şut - 1 şut 1 gol durumu eski fmlerde çok başıma geldi. Gerçek hayatta da olmamış bi durum değil pek takdir edersiniz ki. Bakınız manchester-fb maçı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abi 1-2-3-4-5-6-7 ama :) 100 lerce kre oldu artk baydık . sürekli oluyo desem yeridir. onu geçtm kalecilerin dribling attığı ve sezon başı 10 assist yaptığı bi oyun olmş orta sahaların rating yerlerde forvetler 5 assist yapıp 5.5 ile oynuyor full back ler efsane. bibok yapmasalarda 7.56 vs. çok garip fm olmş soğudum fmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Orta sahaların ratingleri gayet güzel, kalecilerin push-up defans oynatan takımlara karşı asist yapması da gayet normal, hele koşuyoluna pas oynatıyorsan. Forvet ratinglerinde sorun var da rating yüksek olunca egon mu tatmin oluyo? Adam 5 asist yapmış bunu biliyosun oynat işte ratingden sana ne yani? Gayet de 2005'ten sonra en çok keyif veren FM oyunu oldu bu oyun bana. Belki benim verdiğim taktikler şimdiye kadar hep tuttuğundan ve aşırı bi mallık yaşamadığımdan dolayı böyle diyorum. Ama öyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nilep , orta saha ratinglerine ayar çekiliceğini SI kendisi açıklamışken , gayet güzel demen biraz garip :) tabii sana göre iyi olabilir , ama bozukluk olduğu SI tarafından bile kabul edilmiş durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Abi benim orta sahalarım hiç öyle saçmasapan düşük ratinglerle oynamıyorlar. O zaman benim adamlar garip bi şekilde fazla iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 catlikethiief said: oynadığım en kötü fm fm 2009'dur. anlamadım ben bu oyunu. 2 arkadaş ortak kariyer falan yapıyoruz 20 şut 19 isabetli (biz) 1 şut 1 isabetli 1 gol (onlar) kafayı yedirtiyor oyun. dün de trabzonu aldım. masilelayı sol beke aldım dorin gorianı defansa çok güzel taktik diziliş. takım şut bile çekemedi 3-4 maç kapadım alt f4 le bu ortak kariyerdi arkadaşta sivası almıştı ofansif bi taktik kulllandı 4 maçta 1 puan aldı ligden ama kalesine g elen şut sayısı 3 ? sildik fmyi fmsiz hayat güzel hayat bu şikayetin için de özel bir topik var.. hadi trabzon forveti kazma diyelim , aynısını manchester united oyunu ile yapıyor adam.. hull city karşı "%100lük" 9 pozisyona girip (clear out chances) 1-0 yeniliyor.. tabii ki futbolun içinde olan şeyler , ama dengesiz şekilde ve oyunu mantıksızlaştırmak adına yapılmış değişiklikler.. 9.0.3 çok önemli SI için , yoksa fm 2009 , en güzel oyun olabilicekken en kötü oyun olarak kalıcak 10 küsur senelik seride.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nileppezdel said: Abi benim orta sahalarım hiç öyle saçmasapan düşük ratinglerle oynamıyorlar. O zaman benim adamlar garip bi şekilde fazla iyi :D 9.0.2 mi 9.0.1 mi kullanıyosun patch olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 9.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 eh gayet normal , 9.0.2de zaten sorun.. olayı şöyle anlatıyım kısaca : midfield oyuncun var. 36/38 pas , 6/6 tackle , 1/3 şut , 1 assist ile oynuyor.. maç sonu ratingi 5.8 civarı oluyor :) aynı adamı maç içinde kanata koyuyosun , daha play tuşuna basmadan ratingi 7.4 oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar