Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 nileppezdel said: Valla çok özel bi taktiği yok zaten forvette Bojan ve Martins de gayet güzel oynuyorlar bence. Ama koyuyorum yine de.. skin'in ismini istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tumma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 benim "steklo"m daha güzel bi kere peh :P "squad" tuşu yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kanat adamlarının cross ball emrini mixed a getirmenizi tavsiye ediyorum. gerektiği yerde orta yapıp gerektiği yerde kaleye kadar gidiyorlar , çok daha efektif kullanmaya başladım kanat adamlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben de 4-3-3 taktiğini şiddetle öneriyorum. Kendi içerisindeki kombinasyonları ÇOK eğlenceli. Zor takımlara, 4-1-2(MC,MC)-1(FR)-2 Kendi evinizde ve kolay takımlara karşı 4-0-3(1i geriye ikisi ileriye kuşulu)-0-3 Denginiz takımlara karşı 4-0-3(2si geriye birisi ileriye koşulu)-1(FR ve ileri koşulu)-2 *FR dediğim Free role, yani gerektiğinde kanatlara kayabiliyor ve bir tek onun creative freedom'u açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sevgililer günü updatei gelse de maç motoru düzelse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Maç motoru gayet sağlam. Ardarda 2. kez premier lig artı cl yaptım bugün. Her dediğimi yapıyolar canlarım benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hehe offical foruma git de dövsünler seni bi güzel :) başarı değil benim kastettiğim , zevk almak.. yoksa sererim kupaları önüne , arkadaşım! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tamam ben takımımın futbolundan zevk alıyorum. Fantastik hareketler de yapıyorlar, istediğim şekilde adam da kaçırıyorlar. Her şey güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 amin cümlemize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Tunch'un dediği free al players ile bir kez daha denedim Galatasarayı sıfırdan, NBA Franchese gibi kurmayı. Bu sefer dikkat edip 6 tane HomeGrown player almayı da unutmadım. Pek çok star elbette gelmedi GS'a ama gelenler fena değil hani. Player of the week'e 8 oyuncum seçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ya bi sorum olucak şimdi roma ile anlaştım kontratımın sonunda gidicem. 1 2 ay kaldı şu anki kontratımın bitmesine ve ben romaya gitmek istemiyorum nası iptal edebilirim sözleşmeyi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sanırım öyle bir seçeneğin yok , gittiğin zaman istifa ediceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 erken kontrat cidden çok sakat birşey,yapılmaması gerekli her şekilde oyuncu alırken bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 o erken kontratlar , hele hele düşük profilli takımlarda nasıl hayat kurtarıyor dark , öyle deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sostizm said: Tunch'un dediği free al players ile bir kez daha denedim Galatasarayı sıfırdan, NBA Franchese gibi kurmayı. Bu sefer dikkat edip 6 tane HomeGrown player almayı da unutmadım. Pek çok star elbette gelmedi GS'a ama gelenler fena değil hani. Player of the week'e 8 oyuncum seçilmiş. nondanın player of week te kalede ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Steve Mandanda abi o naaptın sen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 takım o derece iyi ki nonda bile kalede devleşiyor! teknik direktör farkı! sosti sosti , şampiyon yap bizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Oh be nihayet gelebildim istanbula. Burada yine eski de olsa kısmen daha iyi bi bilgisayar var az buçuk kaldırıyo FM'yi, nihayet oynayabilecem adam gibi :) Açayım şu İstanbulSpor'umu bir hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yanlış topik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 F.torres ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Fenerbahçe ile çekiştik, FB kaptı :) ama kim ne kadar ZEVKSIZ dese de ben oynamaya ve fark atmaya devam ediyorum :) Maçları izlemek de çok eğlenceli. FB'de çılgın bi takım kurdu ama türklerde pek kimse burakmadım ona. Tam kadroyu da yollayım bi görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aylardır oynamıyorum, demek ki bi sebebi varmış. torres i fener kapıyor filan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 olaylın genelini bilmeden yorumda bulunmak.. çıhçıhçıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 adam rezil etti okumadan yaptıgı efsane yorumla sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar