Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kanat adamlarının cross ball emrini mixed a getirmenizi tavsiye ediyorum. gerektiği yerde orta yapıp gerektiği yerde kaleye kadar gidiyorlar , çok daha efektif kullanmaya başladım kanat adamlarını.
Mesaj tarihi:
ben de 4-3-3 taktiğini şiddetle öneriyorum. Kendi içerisindeki kombinasyonları ÇOK eğlenceli.
Zor takımlara,
4-1-2(MC,MC)-1(FR)-2

Kendi evinizde ve kolay takımlara karşı
4-0-3(1i geriye ikisi ileriye kuşulu)-0-3

Denginiz takımlara karşı
4-0-3(2si geriye birisi ileriye koşulu)-1(FR ve ileri koşulu)-2

*FR dediğim Free role, yani gerektiğinde kanatlara kayabiliyor ve bir tek onun creative freedom'u açık.
Mesaj tarihi:
hehe offical foruma git de dövsünler seni bi güzel :)

başarı değil benim kastettiğim , zevk almak.. yoksa sererim kupaları önüne , arkadaşım! :)
Mesaj tarihi:

Tunch'un dediği free al players ile bir kez daha denedim Galatasarayı sıfırdan, NBA Franchese gibi kurmayı. Bu sefer dikkat edip 6 tane HomeGrown player almayı da unutmadım.

Pek çok star elbette gelmedi GS'a ama gelenler fena değil hani. Player of the week'e 8 oyuncum seçilmiş.

Mesaj tarihi:
ya bi sorum olucak şimdi roma ile anlaştım kontratımın sonunda gidicem. 1 2 ay kaldı şu anki kontratımın bitmesine ve ben romaya gitmek istemiyorum nası iptal edebilirim sözleşmeyi??
Mesaj tarihi:
sostizm said:
Tunch'un dediği free al players ile bir kez daha denedim Galatasarayı sıfırdan, NBA Franchese gibi kurmayı. Bu sefer dikkat edip 6 tane HomeGrown player almayı da unutmadım.

Pek çok star elbette gelmedi GS'a ama gelenler fena değil hani. Player of the week'e 8 oyuncum seçilmiş.

nondanın player of week te kalede ne işi var
Mesaj tarihi:
Oh be nihayet gelebildim istanbula. Burada yine eski de olsa kısmen daha iyi bi bilgisayar var az buçuk kaldırıyo FM'yi, nihayet oynayabilecem adam gibi :)

Açayım şu İstanbulSpor'umu bir hele
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe ile çekiştik, FB kaptı :) ama kim ne kadar ZEVKSIZ dese de ben oynamaya ve fark atmaya devam ediyorum :)

Maçları izlemek de çok eğlenceli. FB'de çılgın bi takım kurdu ama türklerde pek kimse burakmadım ona. Tam kadroyu da yollayım bi görün :)
  • Yeni Oluştur...