Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 MrLevie said: yalnız bug falan meselesini geçtim de oyun bitmemiş bariz bitmemiş. sistem kullanımı berbat, feedback sorunlu, 3d motordan bahsetmiyorum, 2d motor bile saçmalıyor... neyse peç bekliyorum 4 göz 2. patch'imi kastettin bilmiyorum ama 1. patch cıktı zaten. Eğer 1.'sini kurmadıysan kurmadan oynama yani öyle ki oyundan sogursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 9.1.0 var bende? ne ara çıktı yeni peç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 9.0.1 ilk patch . Oyun cıkar cıkmaz çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ha yok bende 9.1.0 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tek patch çıktı o da 9.1.0 oyunla çıkan patch işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tamam yahu anladım da yazdıklarım patch için de dahilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ilginç official sitesine 9.0.1 yazmişlar ama 9.1.0 muş eet cılik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel olarak beğendim scout işine girmedim daha ama tek sorum var training her gün mü oluyor ? Evet beyler takim ve taktikleri alalım, FM hastası varsa tavsiyelere açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 @MR. Levie Oyun tam bitmemis demissin, mac motorunda cok eksik var sik sik goze battigini ima etmissin tam olarak nedir sorunlar, belki cozumu vardir? Oyununu bir de patchten sonra basladin di mi? Save game compatible olsa da patchler, yeni oyuna baslamak patchten sonra iyidir. Eger boyle yaptiysan zaten sorun sana has olabilir, taktiklerini ve oyuncularini yaz ssle, yardimci olmaya calisayim. Belki mac motorunu sasirtan bir taktigin vardir :P Forumlarda cok az sikini var da ondan diyorum. Ben de su ana kadar cok buyuk sorun gormedim. @Nomak Yakin zamanda guide yazacam sanirim, ama bunun icin haftasonunu beklememiz lazim cunku islerim yogun bu aralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Azmodai tamamdi dostum beklemedeyim, FM daha detaylı ve kapsamlı oynamak istiyorum en azından işden sonra menejerlik oynamak hoşuma gidiyor : ) Birde her zaman işte bu scout , youth oyuncu keşif etmek baya önemli diyorlardı fm için kafamdaki soru işaretlerinden birisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Evet, scout ve genç oyuncu seçimi gayet önemli. Öyle ki, gerçek kulüpler (mesela Inter) bile kullanıyordu zamanında CM databaseini sonra oradan beğendiklerini gidip inceliyordu. Bu sene de Everton direk SI Games'le anlaşıp resmi olarak FM databaseinden scouting için yararlanma hakkı satın aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 aldı da noldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 orasını da benim açıklamama ihtiyaç olmaması lazım normalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ersun yanal gerçeğini görmezden gelemezsiniz arkadaşım.adam cm'de kurduğu taktikle sahaya sürüyordu gençlerbirliğini.oradan futbolcu beğenip alıyordu neler neler...hatta camiada gsyi anca cmde yönetirsin geyiği meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 reloaded gider en dakdik oyunlra crack yapar, fmye yapamadı :) adamlar resmen demo .exe sini retail oyuna uyarlayıp "alın size crack" demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 crackte cok cok bug oluyormus bu arada full surumde gozukmeyen. mesela media responseta da buglar gorulmus cracked versyonda sanirim. Illa ki full crack'i cikar ama adamlar en azindan simdiye kadar kazandi savasi. Onumuzdeki sene ama proseduru ogrenmis olacak korsanlar ve yine cikmadan cracklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Zaten alan bu hafta içinde alır orjinali benim gibi yeni bilg. ve fiyat düşmesini bekleyenler dışında. Onun dışında da bu hafta içinde düzgün crack çıkmadığına göre harbi kazandı SI Games savaşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 buarada gs ile oynuyorum gayet güzel bence 3d olayı (demoda 3d oynayamamıştım şimdi kartıma destek vermişler +rep).oyunda pek eksik görmedim hatta bence de en iyi fm direk,güzel ayrıntılar var.bi de galatasarayla evde başarı,deplasmanda başarısızlık olayı yaşıyorum gerçekteki gibi o da hoş bi enstantene oldu :D ayrıca nondayla linderothu satıp yerlerine tugay,alejandro gomez ve bogdan stancuyu aldım kenara da 2m dolar ayırdım yarın öbürgün lazım olur diye :) fena gitmiyorum şampiyonlar liginde gruplara kaldım ama barcelona grup lideri evimde 1-0 yendi beni tekeler artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 allahtan bitirmem gereken bi sürü oyun var yoksa kafayı yerdim düzgün crack çıkana kadar.. ciddi ciddi parasızlık çekmiyor olsam , zaten böle derdim olmazdı (azmo selam :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bi cok top direkte patliyor ayrica tam ceza sahasi disindaki freekickleri hala as geciyor freekickten gol olcak okadar yakin kaleye hoop geciyor bi turlu cozemediler sunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bana biraz daha zor geldi bu oyun zor derken tatik açısından zorlandım fifa manager ile sıkı dokuyordum güzel geçiyordu maçlar sanırım alışmam gerekiyor ama maçın geneli sancılı geçiyor özellik ile üztümde kurulan baskı yüzünden ataklar golsüz geçiyor kendşme kızıyorum acaba taktikde batırıyormuyum diyede hmm hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 öfff berbat oyun olmuş. tam açtım elektrikler kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel bi bug o, inanmicaksın ama ben de açtıımda elektrikler kesilmişti save im yakındı allahtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bak yine aççam oyunu açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bir kaç sorum olucak simdi yükledim oyunu patch etc... yaptım. slight ta olsa hala her maç 2-3 sakat veriyorum. Ayrıca hazırlık macı vardı maçtan önce tatile cıkmaya bastım hiç birşey olmadı. Tatil oyundan kaldırıldımı yoksa bunlar bug mı ? Orjinal alırsam bu mudur oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar