Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Alex'i al r.madride barcaya koy oynar ilk 11 öyle yapmışlar :) R.Carlos da aşırı abartılanlardan. Ama FB'nin geçen seneki CL başarısından sonra biraz boostladılar heralde PES'te de yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 arkadaşlar oyun içi ss koyabilirmisiniz acaip merak ediyorum henüz görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Valla çok üşendim ben, ama google a yaz imagesta bulursun bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Rewendor said: Alex'i al r.madride barcaya koy oynar ilk 11 öyle yapmışlar :) R.Carlos da aşırı abartılanlardan. Ama FB'nin geçen seneki CL başarısından sonra biraz boostladılar heralde PES'te de yapıyolar. boostladılar denilen şeyi türkler ayarlıyor ama göz var nizam var. Ayrıca pes'le bir tutma bu oyunu. Pes'in dangalakları daha oyun cıkmadan 2 ay önceki transferleri bile koymamışlar oyuna. İsim ver bize azmo kim bu işin sorumlusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Boostladılar dediğim: Heading: 16 Finishing: 18 Composure: 18 Crossing: 15 Dribbling: 15 Technique: 18 Passing: 20 Corners: 19 Off the Ball: 20 geri kalanları yazmıyorum bile. ronaldinho deil, alex :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 creativity'de yaz abi merak ettim. Hocam birde alex hiç olmassa gol kralı oluyor assist kralı oluyor ne biliyim adamın istatistikleri süper yani alex neysede roberto carlos'u hangi akla hizmet boyle yapiyorlar anlamiyorum. evet feci taktım kafaya takıntı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B.O.R.A. Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Selamlar, Türkiye'de oynayan yabancı oyuncuların vatandaşlık hakkı kazanması için gereken süre kaç yıldır? Data editor ile baktığımda "Years to Gain Nationality : 10" yazdığını gördüm. Bu kadar fazla olmamalı sanki diye hatırlıyorum. Doğrusu nedir ona göre editleyip yeni oyun açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hmm bakim: Creativity: 18 Desicions: 19 Flair: 17 (sezon başında 16ydı bu, artmış) * * * Türkiyede normal koşullarda yabancıların vatandaşlık kazanma hakkı 5 senede bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 imbator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 abi alex buysa ronaldinho kaka falan nedir stat capi 20den 30a mı çekmişler nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Valla Alex bu... Hatta üsttekiler yetmediyse bikaç stat daha vereyim Alex'ten: TeamWork: 18 (Aurelio'nunki 15 mi 16 mı ne bu arada) Penalty Taking: 19 Anticipitation: 19 Influence: 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 statlar baya sacma olmus evet ronaldinho alexten cok daha kotu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sneijder + Van Der Vaart gibi 2 süper AMC'm olmasa Real Madrid'e alacaktım :) Gerçi hala alabilirim 95 milyon dolar transfer bütçem var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bu ne len? GS'nin 500K tranfer bütçesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 e fakir takimsiniz tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hehe euro olarak mı? Dolar olarak ayarlı para, bende de 800k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oha oyuncular da berbat? arda falan dökülüyor ne bu be? SI'ın stat gönderen kadrosuna yeniden yapılandırma lazım. rezillik. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 baya gercekci olmus o zaman oyun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 arda'nın kötü oyuncu iddia edeni de ilk defa görüyorum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 şöyle güzel bi guide nerden bulabilirim? hangi stat tam olarak neye yarar, hangi mevkideki oyunculara hangi statlar gerekir vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 www.turksportal.com girin sikayetinizi edin o zaman :) gs bence kotu bir takim oldugu icin yapilmasi gerektigi gibi yapilmis.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 gs kadrosu 5xfenerbahçe eder. oyuna yansımamışsa hiç sipariş falan etmicem. si'a da mail atarım böle böle rezalet yüzünden biz 100 kişi almıyoruz oyunu değiştirin şu rezil fenerli araştırma ekibini diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 alexin özelliklerinde abartı bi durum görmedim açıkçası.. alex fbye gelmeden önce de böyleydi fmde , gayet de böle kalır.. alexin avrupada daha büyük kliplerde oynamamasına sebep , temposu ve fiziksel özelliklerinin yetersizliği oldu , onun dışında duran top , penalty taking gibi özelliklerinin yüksek olmasında herhangi sakında yok ana göre.. hatta crossing 15 olması az bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 .net olacak türkiye'den sorumlu official sitesi fln mı bu ? Öyle ise edicem şikayet valla. Fenerlilerin eline vermişler türkiye'nin sorumluluğunu . Hatta official a bile edicem almıyorum diye rest çekicem. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 DoruK said: gs kadrosu 5xfenerbahçe eder. oyuna yansımamışsa hiç sipariş falan etmicem. si'a da mail atarım böle böle rezalet yüzünden biz 100 kişi almıyoruz oyunu değiştirin şu rezil fenerli araştırma ekibini diye. head researcher fanatik gsli :P Ayrica 5x Fenerbahce derken neyi kast ediyorsun ben anlamadim :/ bence oranlar 4:1 fenerin ustunlugu seklinde yansimali. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar