tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 "demo" yerine "open beta" şeklinde bakmak gerekiyor bu hataları gördükçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 beta bile degil, alpha release falan http://img521.imageshack.us/my.php?image=wtfzx0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu sakatlik olayida her versiyon başında mutlaka bir oluyor :) Ayarı tutturamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 GEd said: bu sakatlik olayida her versiyon başında mutlaka bir oluyor :) Ayarı tutturamıyorlar tartışıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BiTcH_oFBaT said: nileppezdel said: Ya maçta Arshavin sakatlandı ama oynamaya devam edebiliyo işte oynadı çıkartamıyodum değişiklik hakkım yoktu. Asist bile yaptı sakat sakat. Maçtan sonra baktım bi ay yok. Sebebi de diz dönmesi. Dizi dönen topçu sahada yarım saat daha koşturup oynayabilir mi, oyuna devam edebilir mi? Hani adamlar çok sakatlanır öyle hata olur da dizi dönmüşken oyuna devam eden sonra bi ay yatan adam düpedüz saçmalık. Bare mantık hatası yapmasınlar, çok sakatlansınlar da mantıklı sakatlansınlar :( uche gibi düzeltmiştir belki :p uche'yi ebru günde$ düzeltmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Alex Ronaldinho'dan iyi, Kazım Arda'dan iyi :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Asil uche ebru gundesi duzeltmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yahu arsenalla oynuyorum. gruba fener porto d.kiev düştü ayalanmış öncden diyeceğim ama gs tur atladı şl'nde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 baba oyun çok gerçekçi!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Daha önce görmedilerse dün gece görmüşlerdir umarım carlos'un dünyanın en iyi sol back'i olmadığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Silphatos said: BiTcH_oFBaT said: nileppezdel said: Ya maçta Arshavin sakatlandı ama oynamaya devam edebiliyo işte oynadı çıkartamıyodum değişiklik hakkım yoktu. Asist bile yaptı sakat sakat. Maçtan sonra baktım bi ay yok. Sebebi de diz dönmesi. Dizi dönen topçu sahada yarım saat daha koşturup oynayabilir mi, oyuna devam edebilir mi? Hani adamlar çok sakatlanır öyle hata olur da dizi dönmüşken oyuna devam eden sonra bi ay yatan adam düpedüz saçmalık. Bare mantık hatası yapmasınlar, çok sakatlansınlar da mantıklı sakatlansınlar :( uche gibi düzeltmiştir belki :p uche'yi ebru günde$ düzeltmişti. asfklsajfklşjaslf salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Rewendor said: Alex Ronaldinho'dan iyi, Kazım Arda'dan iyi :(:(:( paticik'e göre kazım>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Masticore said: Daha önce görmedilerse dün gece görmüşlerdir umarım carlos'un dünyanın en iyi sol back'i olmadığını... sizin takim da COK kotu, her hafta da gozumuze sokuyorlar ama ona ragmen her fmde iyiler? napacaz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Quel-Thul said: beta bile degil, alpha release falan http://img521.imageshack.us/my.php?image=wtfzx0.jpg official forumda bazi ilginc iddialar var... oyun son 4 senedir falan dukkan satis tarihinden 1 hafta once piyasaya suruldu ve cok korsan kopya dagitildi, bazi akillilar der ki bilerek yapilan bisey ki release ile birlikte gelen patchi desteklesin... Bilemeyiz o yuzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bu sakatlık işiyle oynamak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Official Thread Herseyin farkindalar ve cikis gunu patch yayinlanacaktir, problemi de duzeltecekler. Hayirli olsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Azmodai said: Quel-Thul said: beta bile degil, alpha release falan http://img521.imageshack.us/my.php?image=wtfzx0.jpg official forumda bazi ilginc iddialar var... oyun son 4 senedir falan dukkan satis tarihinden 1 hafta once piyasaya suruldu ve cok korsan kopya dagitildi, bazi akillilar der ki bilerek yapilan bisey ki release ile birlikte gelen patchi desteklesin... Bilemeyiz o yuzden :P e ozaman oynanmayan demo çıkarmak da çok ayıp ama ya..takımlarda 7-8inci maça çıkcak kadro kalmıyo geriye resmen böyle birşey varsa gerçekten bunun yerine daha limitli ama yenilikleri gözüne sokan bi demo yapsalardı bugsız mugsız millet de dayanamayıp orjinale saldırırdı..şahsen ben orjinal almayı düşünüyodum ama şimdi şüpheye düştüm dalga mı geçiyolar lan böyle oyun mu olur diyerekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 siz bilirsiniz tabi :) ama release gunu patch olacakmis cogu sorunu duzelten. ilginc ama, son beta versyonda boyle bir sorun yoktu, arada ne degistirdiler de oldu bilemiyorum. neyse hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Şunu bilmeleri lazım artık. Oyunu yarım yamalak cıkarıp patch'le bunu engellemeye çalışarak korsanı önleyemezler. İnsanın içinden gelicek orjinal almak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Azmodai said: siz bilirsiniz tabi :) ama release gunu patch olacakmis cogu sorunu duzelten. ilginc ama, son beta versyonda boyle bir sorun yoktu, arada ne degistirdiler de oldu bilemiyorum. neyse hayirli olsun. Valla bence bariz bilinçli yapıyorlar bunu orjinal aldırmak için. Ama çok yanlış bir taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bence satışları gayet de olumsuz etkileyecek bir taktik, eğer taktikse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dusuncelerinizi hemen iletiyorum kendilerine... ... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gerçekten oynayamadım ve kapattım şu haliyle demoyu, heyecanla bekliyordum ve moralim bozuldu. alırım diyordum, almayabilirim diyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 verilen linkte de gavur gençler bizim gibi sövmüş de sövmüş haklı olarak :) oyunu bi adam gibi oynayamadıkki neye para vereceğimizi,vermemize değer mi anlayamadık sağolsunlar hevesi kursakta bıraktı adamlar hakaret gibi demo yayınlayarak..kaç aydır post atıyoruz gelcek gelcek oley diye halimize bak şimdi herkes 2dakka oynayıp kapadı demoyu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yine yeniden söylüyorum ki , 1 patchle düzelicek , daha önceden düzelmiş bi olay yüzünden -ki ilk defa karşılaşmıyor olmamız sinir bozucu olsa da- oyunun bugüne kadar ki en güzel fm olucağını unutmayalım :) 2008i oynadığımızdan daha da fazla oynıycaz bu oyunu , sonra da hebe hübe dediğimizle kalıcaz bu zamanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar