Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç facebook grupları

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Antimodes'un grubunun kapatılması haberinden sonra bugün ordan oraya bakınırken biranda bunları buldum, şov başlıyor

Tayyip'in tatmin edemedikleri

İlginç insanlar

İsyankar Müslümanlar

Bana kuyruk acısı gibi geldi

Fan Club

BU gruplar hakkında istense pek ala bir çok dava açılabilir, peki bizim Antimodes'un günahı neydi de bir ona dokunuldu?
Sosyal ağlarda paylaş

90'ların başında,içlerinde türkiye'den çok iran sevgisi olan bu arkadaşlar nedense erdoğan gelince bi çark ettiler,bütün cemaatler,gruplar hani tam birleşmesede ilginç bir şekilde uzlaştılar,ancak o 90'ların başlarında iran'ı savunmalarının başlıca nedenlerinden biri amerika ve israil düşmanlığıydı,şimdi bunlarla yakın markajda top koşturan davasından koltuk hırsına dönen birini nası liderleri olarak kabul ediyorlar.çok anlamsız ve kaypakça geliyor.o yüzden ahmedinejad ve hümeyni hayranlıkları bana gayet mantıklı geliyor.ha "sen ne diyorsun gitsinler iran'a yok arabistan'a bilmem nereye oralarda yaşasınlar diyorsanız" ilk önce yıllardır gelişen ve değişmesi de mümkün olmayan aslında hiç yok olmamış sadece süreç içinde evrilmiş köktendinciliğe ve bu topraklardaki tezahürüne bakmanızı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...