Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 barbaros bulvarından dümdüz yukarı çıkacaksın . sol tarafta biraz ilerde görürsün. barbaros bulvarı da iskeleden inince. ilerde otobüs durağı var herkes oraya doğru yürür zaten. O durağa gelip sağa doğru ilerliosun biraz yol yukarıya doğru kıvrılıo. O cadde işte.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lan gelenlerden biri öm den telefon atsın, öle kalmiim ortada. tamam beni de ekleyin listeye.
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 laraken, kafe piyi görürsen anlaki adeksi geçmişin. arkanı dön rıhtıma doğru tekrardan yürümeye başla, sağda. yoksa kafe piden sora mıydı ya?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahaha zepelin gibi yardım düşman başına, kafe pi den sonra
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mortis said: barbaros bulvarından dümdüz yukarı çıkacaksın . sol tarafta biraz ilerde görürsün. barbaros bulvarı da iskeleden inince. ilerde otobüs durağı var herkes oraya doğru yürür zaten. O durağa gelip sağa doğru ilerliosun biraz yol yukarıya doğru kıvrılıo. O cadde işte. ALBATROS!
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gelmeme katsayım artıyo büyük ihtimal gelmiyorum ben
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fenris de gelmiyormuş bi sexdice ı arıyım
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 benim oranımda değişiklik yok.akşam vercem haber.
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lan ben geldim nerdesiniz be :D ( paticik dışında olsan 3 - 4 arkadaşımda var sorun olmaz inşallah ) not : şuan 146. makinadayim pembiş gömleğimle :D ne güzel kızlarla gidicektim evde buluşma bölümüne neden girdim bölüme neden!!! neyse mutluyum burdayim :D
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Biz geliyoruz axedice la kadıköyde iftar yapıp. Aktifde gelirim herhalde ama sabahlayamam diyor.
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kapılar kitlenene kadar oyalarız sonra çıkamaz kalır zaten :D benimde arklar iftardan sonra gelicekmiş
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kaede said: Biz geliyoruz axedice la kadıköyde iftar yapıp. Aktifde gelirim herhalde ama sabahlayamam diyor. Aktif'in müdürü ve proje yöneticisi bf2 oynamakla meşgul. Bi anönce kod yazmazsak nah gelirim
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Olm sen patronu falan da kap gel lan partiye burda oynarız bf2.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yalan proje falan, geliyorum, gece kalma işi zor ama.
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kapılar kitlendimi öyle bir kalırsınki :D:D:D
kitana Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 chutulu sen ne yalan adamsın harbi haha
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 %49.7 dedim zaten abi. gelmeme olasılığım daha fazlaydı. =) abi patronunla aynı evde yaşamak kötü işte.
Öne çıkan mesajlar