ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kadro baya feci ya Benim en çok eğlendiğim lan party oldu açıkçası, fark edildiyse de uyumadım, o derece sardı.
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çoğu kişi bi garip çıkmış lan, gözler kapalı, gözler yarı açık, tek göz kapalı. Saklanma lidriel.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben cok daha az insan olucak diye bkelerken suporiz katılımlar oldu, mutlu ettiniz benı patiler axedice arkasına füzyon reaktörü alıp cektiği için bakamadık haliyle
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xinroth said: güneş nereye kaçıyosun Kaçmıyorum, ben gelemedim, Photoshopla koymuşlar beni oraya =/
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Commander Kaede olarak BF2 de yönettim yanliz tek artilery tk
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok bend deildim klavye getiren xunni ben beşiktaştan eve götürmek için 5 milyona cin malı klavye almıştım oydu o
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Chastise said: Çoğu kişi bi garip çıkmış lan, gözler kapalı, gözler yarı açık, tek göz kapalı. Saklanma lidriel. gizemli bakmazsam rahat uyuyamıyorum
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Güzel bi eventti. Sabah gülmekten ağladık zaten. :) Hala gülüyorum.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 arda uyumadığına göre event başarılıdır.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Adeks'te yapılan lan partilerden sonra çekilen bütün fotolarda herkesin gözü kapalı, tipi kayık. Çünkü güneç tam karşıdan doğuyor ve kimse gözleri açık tutamıyor objektife bakarken. Cüce'nin mazereti olamaz, bildiğin exorcism geçiriyor. Güneş ışığıyla o hali almaz surat. Oyunlarda baya eğlendik bence. Özellikle CoD4 baya sardı bu sefer. Yağmurlu gemi olan mapte bıçak çalışmak çok zevkliydi. Ps: Kaede çok sesli ölüyor.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Resimde hem yokum hem de varım. Gölgem mükemmel çıkmış.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yanlız BF2 de son nokta xunn'un yaptığı vehicle droptur. Adam 4 yanı kapalı cami avlusuna jip attı. Ordu isyanlarda ! Birde ardanın efsane nitro rushı flatout da. Nefesim kesildi gülmekten matador gibi hissettim kendimi TORO TORO
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Puhaha Lan Zun o nası bi pozdur "sabahın körüne kadar oyun oynadım hoşaf gibiyim ama hala karizmatik olmalıyım" der gibi. Ayrıca güneşi niye tutuosunuz abicim adam tatile gidiyo bıraksanıza
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi Cod'ta Last Stand modunda 2 şarjör boşaltmayacaktın yani. Az bile yaptım.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Zipaydi kaçıyodu da yakalım o fotoda. Çakaaaal
kitana Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi o kamera kayıtları koyulmaz foruma umarım.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abi koyulsun. Levent beni elledi diyorum!
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya ben de orda olacaktım ellicektim ne güzel!
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oha übermiş lan. Gelemedim üzgünüm de sormak istediğim bir kaç şey var. ÇILGINÇOCUKCan o poz ne dfsg Cüceden itibaren objektife göre sağ taraf uyku halinde :D
xunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mortis said: ya ben de orda olacaktım ellicektim ne güzel! Terbiyesissss. :))))))))))))) ;););)
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aa yaptınız mı lan partiyi. kendimi grup teoriye kaptırmışım sdf
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ne güzel eğlenmişiniz sevindim maalesef benim arkadaşlar bizde kalacağı için katılamadım bir dahaki sefer inşallaah
Öne çıkan mesajlar