rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 darkness87 said: kız dediğin kız gibi olacak o kadar!okeyto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 darkness87 said: kız dediğin kız gibi olacak o kadar! kız olmayan kız mı var la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Madcat said: darkness87 said: kız dediğin kız gibi olacak o kadar! kız olmayan kız mı var la? yokmu? erkek olup kız gibi davranan ibişler kız olup erkek gibi hareket eden kızlar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 taktınmı koluna yakışmalı vurdunmu duvara yapışmalıB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dsfhlsdf o nasıl bir mesajdır. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 darkness87 said: Madcat said: darkness87 said: kız dediğin kız gibi olacak o kadar! kız olmayan kız mı var la? yokmu? erkek olup kız gibi davranan ibişler kız olup erkek gibi hareket eden kızlar vs.. hakikaten ha. dersanede bi kız var misal, tam erkek fatma. ama tırnaklayan versiyonu. LİSE SONSUN ULAN SEN HALA NE ERKEKLERE VURMASI NE TIRNAKLAMASI! İLKOKULDA BIRAKMAMIŞMIYDI KIZLAR BU HAREKETLERİ YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 mutfaktan dışarı çıkmaz http://img299.imageshack.us/img299/4459/1213847067608wv0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Reksa said: taktınmı koluna yakışmalı vurdunmu duvara yapışmalıB)-sanki vurdun mu degil de çaktın mı olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kız dedıgın istanbul gibi olmalı fethi zor fatıhi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yazdım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ozaman su da gelsin kız dedigin sokakta hamfendi,mutfakta aşcı,yatakta .... öhöm.. çılgın olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yukarda yazılan uzunca yazı gayet güzel bi yazı olmus,ama sizde robot gibi hatun istiyosunuz 4X4 lük,önce kendimizden işe başlasak bence daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hay parmaklarını öpiyim ajikal ne güzel didin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ajikal said: yukarda yazılan uzunca yazı gayet güzel bi yazı olmus,ama sizde robot gibi hatun istiyosunuz 4X4 lük,önce kendimizden işe başlasak bence daha sağlıklı olur. bu da yalan. önce kendimizden başlayalım, hadi baya güzel bi insan olduk. çoğu insan böyle düşünmüyor. karşımıza ağzımıza sıçacak bi insan çıkması çok muhtemel. o yüzden kasmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 tamam ama o risk iki taraf içinde var. ben yinede iyi ve ağzına sıçılmış taraf olmayı tercih ederdim, iyi birinin ağzına sıçmaktansa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 herkes önce kendinden başlasa,karşısındakini anlasa ne istediğini bilip ona göre davrsansa evet herşey daha güzel olabilirdi,ama her zamanda tam aradığımız gibi bir insan bulmak güç,arada çürükleride çıkmıyor değil,ama benim demek istediğim tüm bu kriterleri bir arada istemeden önce dönüp kendimize bakmalıyız ben neyimde ne istiyorum diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 iyi birinin ağzına sıçma ihtimalin çok düşük. gerçi sen kız olduğun için ihtimaller tersine dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kız dediğin gösteriş budalası olmayacak, olduğu gibi görünecek. Ondan sonrası karakter zaten, herkesin kendi tercihidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 fede said: iyi birinin ağzına sıçma ihtimalin çok düşük. gerçi sen kız olduğun için ihtimaller tersine dönüyor öyle mi dersin? (: ben tam tersi olduğunu düşünüyorum..hazır burda iyi-kötü demek abes bi durum, ne iyi ne kötü? ama şu var eskiden etrafımda gördüklerimden ders çıkarıp "ulan kimse bana bunu yapamıycak! anı yaşıycam" derdim, , sallamazdım kimseyi, ne zamanki felsefemi değiştirip duygu insanı olup çıktım ortaya, o zamandan beri canım yanıyor, ağzıma sıçılıyor.. eh ama yinede memnunum. karmanın kapıma çiçeklerle çıkagelmesini bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Cuce said: dory said: erkek dedigin dusunebilecek, kafamin ustunde balon tasiyorum imaji vermicek. kız dediğinde düşünebilmeli bence, düşünebilmeliki, o sözün "omuzların üstünde" olduğunu akıl edebilmeli. erkek düşünmesede olur, erkekce duyguları azmi onu nereye götürürse oraya gider. Dürüstce, Mertce! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://img137.imageshack.us/img137/756/1217804294096wq8.jpg İkisi de birşey olmayacak. Olması gerekmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ver deyince vericek gerisi yalan garbage dimi bura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bişey demeye gerek olmamalı, erkeğin ne istediğini anlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar