sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Pipi Yazmayayım diyorum... Haksızlığa dayanamıyorum. Adamcağız, stadyum kiralayıp, helikopterle falan, alt tarafı 10 bin kişilik mütevazı bir sünnet düğünü yaptı. Burnundan geldi. * Ayıptır, ayıp. * Dışişleri Bakanımız, palyaçolar tarafından taşınan tahterevalliyle getirdiği oğulcuğuna, saltanat töreni gibi sünnet düğünü yapmamış mıydı? Beş yıldızlı otelin göbeğine padişah otağı gibi yatak kurdurup, ayak ucuna da davetlilerin gönlünden kopanı bırakması için "altın sandığı" koymamış mıydı? * Neymiş efendim, stadyumda helikopterli sünnet yapan adamcağız, oğlunu evlendirirken F16’ya bindirecekmiş... Ne var bunda? O kadar parası varken, planöre mi bindirsin? * Oğulcuğunu 10 bin kişilik Uluslararası Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda evlendirip, gönlünden kopanları takmaları için Türkiye’nin bütün kodamanlarını kuyruğa sokan, düğün yemeğini Dolmabahçe Sarayı’nda yediren, bin 500’ünü Ankara’dan getirip, 4 bin polisi koruma için seferber eden, kapısında 4 ambulans ile tam teşekküllü itfaiye ekibi bekleten ve devletin televizyonu TRT’de yayınlatan... Bu ülkenin başbakanı değil de, Brunei’nin sultanı mıydı? * İmam böyle yaptıktan sonra, cemaatin böyle yapmasının ne sakıncası var? * Üstelik... Koskoca Cumhurbaşkanı olmasına rağmen, oğlunu sessiz sedasız basit bir nikáhla evlendirip, elektrik parasını bile cebinden ödeyen Ahmet Necdet Sezer, halkımıza kötü örnek olan bu sorumsuz davranışı nedeniyle kınanmadı mı? * Bırakın zavallı adamın yakasını, çocuğun pipisini kardeşim! Yetti gari, mütedeyyin insanlarımızın örf ve ananelerine bu kadar saldırdığınız... Yılmaz Özdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya hoş iyi güzelde bu yılmaz özdil de sadece tellallık yapıyor yani hiç mi çözüm sunmaz insan ya. cok havada kalıyo ya böyle yazılar her ne kadar o kendince bi tarz yaptığını düşünsede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cozumu sen alıcaksın yazinin içinden. diyorki onlara neden arastirma yapilmiyor ne ayrıcalıkları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 tuhaf bi ülkede yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 her halk hakettiği şekilde yönetilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Aegean said: ya hoş iyi güzelde bu yılmaz özdil de sadece tellallık yapıyor yani hiç mi çözüm sunmaz insan ya. cok havada kalıyo ya böyle yazılar her ne kadar o kendince bi tarz yaptığını düşünsede. adam halkı uyandırmaya , yönlendirmeye çalışıyor bence ama halk ne kadar uyanmak istiyo tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 horizon sir hadi abi sizi bekliyoz.. aa sam vardı bide oda gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aralarında anlaşıp nöbetçi bıraksalar keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hayır yazdıkları zaten düzenli olarak gazete alan, etrafında olup bitenden haberdar olan birinin zaten bildiği şeyler ki yani. benim bu yazıdan anladığım tek şey bu ülkenin başka sorunları var sizin yaptığınız işe bakın hede hödö. öte yandan al eline bugünün hürriyetini en büyük başlık "(martin luther)King'in rüyası gerçek oldu" hay allah ülkede bu kadar sorun var da olsun biz amerikaya bakalım. onun yerine üstüne gitsene abicim bu sorunların, al işte bi tanesi rüşvet yediğini belgelemiş kendi kendine hani noldu ses seda yok kimseden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Horizon, Sam ve sir' ü. Birer sandalyeye bağlayıp oturtsak, ellerinize cımbız versek, teker teker etlerini çekseniz mutlu olursunuz biliyorum. Her üçünü de zerre tanımam, AKPli falan da değilim. Sadece tek bi sorum var. Neden bu kin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 napsınlar onların seviyelerine ulaşamıyorlarki.tek yapabileecekleri kin duymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 anlamak isteyene gerekli mesajlar var, wall of text yazmaya ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 loserz said: napsınlar onların seviyelerine ulaşamıyorlarki.tek yapabileecekleri kin duymak. inerken sorun yok ta normale dönerken vurgun yeme tehlikesi var, o sorun oluyo birazcık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Adamların amacı farklı , biri gelsin buraya öyle birşey yazsın ki taşlayalım , kavga edelim vs. Konu başlığı içinde farklı bir görüş yazan kimseye rastlamadıklarında konuda reyting olmuyor canları sıkılıyor. İlla kavga olucak. Dikkat edin bu lafı said: horizon sir hadi abi sizi bekliyoz.. aa sam vardı bide oda gelsin diyen adamın konu ile ilgili tek bir mesajı var mı yok mu. Yani kısaca amaç farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben çeşitli anlamlar çıkarıyorum o mesajdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Theridone said: Horizon, Sam ve sir' ü. Birer sandalyeye bağlayıp oturtsak, ellerinize cımbız versek, teker teker etlerini çekseniz mutlu olursunuz biliyorum. Her üçünü de zerre tanımam, AKPli falan da değilim. Sadece tek bi sorum var. Neden bu kin? ilk önce bu kadar yaratıcı bir sado-mazo fantezi için kutluyorum seni. ama ne yazık ki 3 erkek ile ilgili kurdun orası biraz falso oldu aman dikkat. biz ağzından köpükler akan sapıklar değiliz, amacımız kavga çıkarmak da değil, kavga çıkarmak istesek zaten kendimiz usulünde bir başlık açar oraya lafları döşer kavgayı çıkarırdık. ben sadece takılmak için yazdım onu, sonuçta tartışacak kimse olmasa paticiğin ne anlamı olurdu? eğlencede paso youtubu videosu bakardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar