karray Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Pati milleti bu işi abarttı.Ota b.ka konu açılıyor başlık kirliliği. Elime sinek kondu, ocakta yemek yandı , aygazcı geçti ,arabanın alarmı çaldı, şimdi tuvalete gidiyorum ... toka alırkende patiye konu açılmaz ki evet saldırın bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 In Nox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Haklısın (Kimse saldırmazsa süfer olcak sfjkls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aman abi ayıp ettik sana kusra bakma :( burası zatne devlet dairesi bizde memuruz. haydi gençler namaza. bide dotaya +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya sigara pahalı gelmeye başladı bana bıraksam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dota ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kaderimin a.... evimde olsam dotaya girerdim ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dotaya bekleyin varsa yer geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aa negzel topak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kero haftaya geliyom dedin hala yoksun ayıp ediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 olm mulgear felan abuk subuk adamlarla oynuyoz evine git özledik seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 karpuzseven said: dotaya bekleyin varsa yer geleyim Var gel hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Benim çöplüğümde dota muhabbeti yapmayın loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 her yerinden dotacı akaaaaaar yaşaaa yüce garbıııç bütün herkes karrayı arar yaşaa yüce garbıçç dotacılar bize laf ataarrr yaşa yüce garbıçççç garbıça da allahlar bakaar yaşaa yüce garbıççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ekmek said: olm mulgear felan abuk subuk adamlarla oynuyoz evine git özledik seni mulgear mı oha o adam wowda çekilmiyodu dotada hayatta oynanmaz lan=( acıdım size aq kankut yarınbir gün bizim elemanları bi göreyim gidicem eve. gelmişken görmeden gitmeyim ibneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu arada hilmi abiye de selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 olm istanbuldaysan lan parti felan yapalım 10 kişi dota geliyom ben 2 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Lexius said: garbıça da allahlar bakaar kaç tane allahınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kermit said: Ekmek said: olm mulgear felan abuk subuk adamlarla oynuyoz evine git özledik seni mulgear mı oha o adam wowda çekilmiyodu dotada hayatta oynanmaz lan=( acıdım size aq kankut yarınbir gün bizim elemanları bi göreyim gidicem eve. gelmişken görmeden gitmeyim ibneleri Ahahahhahahahhahaaa güldüm lan lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 karray said: Lexius said: garbıça da allahlar bakaar kaç tane allahınız var. cylon cons var bilinen 500 tane klonu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kermit said: Ekmek said: olm mulgear felan abuk subuk adamlarla oynuyoz evine git özledik seni mulgear mı oha o adam wowda çekilmiyodu dotada hayatta oynanmaz lan=( acıdım size aq kankut yarınbir gün bizim elemanları bi göreyim gidicem eve. gelmişken görmeden gitmeyim ibneleri 2nize de laflar hazırlıyorum lan ekmek 13125464567456324e12315245 kere verdim eline hala adam gibi adam diil diyosun bi git allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dota oynamakla adam olunduğunu sandığın için değilsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Haksız da değil ki şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 :( niye ayar vermeye calısıyosun herkes veriyo sana ayarı sonra bana çatıyosun peeh nerde bu devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar