Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Atatürkçüyüm, Erdoğan'a şarkı söylemem'

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:
a kişisinin b ülkesini yönetmesinden rahatsızsa c yerine d dememeli insan. bu kadar. helal.

B ulkesini yoneten A kisini sevmiyorsan da gerekirse D'de dersin E'de dersin. Her dusundugunu her yerde soylersen, ortalik duman olur. Hele ki o A kisisi senin ulkeni yonetiyor, temsil ediyorsa. o soyledigin C lafi B ulkesine de dokunur.

Sen kendi ulkeni yoneten kisiyi adam yerine koymuyorsan kim senin ulkeni adam yerine koyar?
Sosyal ağlarda paylaş

Kolelikle ne alakasi var? Ogretmenine bile adam haketmese bile saygi gosterirsin. Seni bir yere davet ederse bahane bulur gitmezsin. Ogretmene gosterilen bu saygi basbakanlik mevkisine gosterilirse yanlis mi olur? Fikirlerine katilma, sevme, git karsiti partiye oyunu ver, etrafindaki insanlari yonlendirmeye calis, bu sekilde tepkini koy.
Saygi gostermek boyun egmek degil, oyunu kuralina gore oynaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
ya ilk önce kendi millete saygı göstersin. ananı da al git diyen adama ne saygısı.

Kufur edelim bizde o zaman ona?

Bastan beri soyledigim tek bir sey var. O kisi sadece R.T.E degil, ulkemizinde "Basbakani" begensekde begenmesekde.

Daha ekleyebilecegim bir sey yok, benim gibi dusunenede dusunmeyenede saygim var der, bitirme tezimi yetistirmek icin bir sureligine tartismadan uzak kalirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Notwist kimsin nesin bi bas git. Kucukken bu halk sut icmedi mi nedir, nasil bu tip insanlar turedi be.

Ne saygisi gostericem kardesim adama? O adam bana hizmet etmekle yukumlu, ben ona degil. Dolandirici, sahtekar, yalanci, gerici bir adama ne saygi gostericem ben birak git iluvatariniseversen.

Manyakmisiniz kardesim, kavramlari ayirin artik, ogrenin ne nedir, ne ne degildir. Kimler saygiyi hak eder kimler haketmez.

Nasil bu kadar karmasik bir toplum yaratti bu ulke cozemiyorum. Mutlak gercek yok oldu, yalanlarin pesinde insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Notwist kimsin nesin bi bas git. Kucukken bu halk sut icmedi mi nedir, nasil bu tip insanlar turedi be.

Ne saygisi gostericem kardesim adama? O adam bana hizmet etmekle yukumlu, ben ona degil. Dolandirici, sahtekar, yalanci, gerici bir adama ne saygi gostericem ben birak git iluvatariniseversen.

Manyakmisiniz kardesim, kavramlari ayirin artik, ogrenin ne nedir, ne ne degildir. Kimler saygiyi hak eder kimler haketmez.

Nasil bu kadar karmasik bir toplum yaratti bu ulke cozemiyorum. Mutlak gercek yok oldu, yalanlarin pesinde insanlar.

"Insan" gibi tartisamiyorsan en azindan susta adam sansinlar. Bi kendine gel, cik bir hava al, insanlarla karsilasirsin sokakta taklit etmeye calis onlari.

Karsi goruse bu tahammulsuzluk nedir anlamadim gitti. Su ana kadar herhangi bir hakarette bulundugumu gordunmu bu topicte. Seninle ayni dusuncede digerleri de var burda ama "insan" gibi tartisiyoruz. Kimseye boyle bir konu yuzunden sadece benim gibi dusunmedikleri icin kinlenecek hirs yapacak degilim. Sende ki bu dert nedir gaza gelmissin ?

Bundan sonra 2 kelimeyi hakaret etmeden bir araya getirebilmeyi basardiginda adam yerine koyup cevap yazarim sana, onun disinda kafana gore takil sen muattabim degilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası NoTwisT'e yarı yarıya katılıyorum. Ne olursa olsun nefret dahi etsek başbakana (rte'ye değil) saygı göstermek zorundayız. Sonuçta halkın çoğunluğu onu seçmiş. Candan erçetin mükemmel bi davranış sergilemiş bence burda hiç bi saygısızlık yok zaten.

Ayrıca diğer arkadaşların neden NoTwisT'in bu kadar üstüne geldiğini bu kadar karşı görüşlü diye ezmeye çalıştığını cidden anlamadım. Neden sizden farklı görüşte birini hemen susturmaya bastırmaya çalışıyorsunuz? Bunun diktatör faşist rejimlerden ( yuh direk siyasete girdim :D ) ne farkı kalır ? Bu paticikte genel olarak hakim olduğu için söylüyorm. Karşı görüşte ki insanların çok aşırı üstüne gidilio ve olay tartışmadan çok kavgaya dönüyor adeta.

Başbakana saygı gösterme konusuna gelincede şöyle düşünün karşı partilerin başkanları bile nefret ettikleri halde adama sayın başbakanımız diyorlar. Çünkü bunu demek bi protokoldür. Sen gidip başbakan olmuş bi adama nolursa olsun dünyanın en saygısız cahil adamı dahi olsa o adam başbakan olmuşssa ona gidip ne amelesin çok mal bi adamsın falan diyemezsin. Adıyla hitap edersin belki ama hakaret ya da başka saygısızlık yapamazsın. Çünkü bu ona saygısızlık yapmak değil ülkene ve kendine saygısızlık yapmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lathspell herkesin kendine ait görüşü vardır.
Sırf bunun yüzünden manyakmısın kardeşim , bas git , sütün mü eksik vs laflar edersen kendini küçük duruma düşürürsün sadece.

Eğer kendi siyasi görüşlerin varsa , herkesin siyasi görüşü kendine. Aşağılamak için bi neden yok. Haklı olsan bile böyle bir uslüp ile haksız duruma düşüyorsun.

Ayrıca kimse kimseye hizmet etmekle hükümlü değil. Rte başbakan olma yolunda çok sınavlardan geçti bu bir gerçek. Kendisinin sahtekar , dolandırıcı , yalancı bir insan olması gerçeğini değiştirmiyor ; ama bunlar doğru.

Ne kadar nefret etsek de , ne kadar sevmesekte herif Türkiye'nin Başbakan'ı yapıcak birşey yok. Ha hizmet etmek zorunda kardeşim diyip sonuç bekliceksen , oku diplomat ol sen geç yönet ülkeyi. Gidip ağlayıp durma bence.

O kadar eleştiriyoruz ama adamlar zeki , akıllı ve öyle bi strateji izliyorlarki Türkiye Cumhuriyeti'nin %47 sini kendisine oy attırabiliyor. Kimse götünü yayıp Başbakan olamıyor bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

Saygısızlık mı yapmış, hakaret mi etmiş ne yapmış Candan Erçetin? Ben ona şarkı söylemem demiş, doğruyu söylemiş. Kendi bileceği iş, süper de yapmış o ayrı.

Modern görünmeye çalışıp aslında beyninin içinde örümcekler dolaşıyor bazılarının, çaktırmadan falan savunuyor gerici liderini. Biz de hiç anlamıyoruz zaten, %100 objektif sanıyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...