Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Frame'li, basit bir site. Ticari değil, reklam yok. Kendim oluşturdum ve yürütüyorum. Bilmem belki de geliştirmemde bana yardımcı olmak isticek, kodlama-grafik bilen ya da içeriğe yardımcı olacak arkadaşlar vardır. Domain'i akılda kalıcı olduğu için kullandım. Olumlu-olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. http://www.kuyruk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Domaini iyi bulmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 isim çok iyi! ehah converter gibi bişi koy bari ölçü birimleri altına: http://www.translatorscafe.com/cafe/units-converter/pressure/calculator/kilopascal-%5BkPa%5D-to-kilonewton-per-square-meter-%5BkN/m%5E2%5D/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Evet o domaini kötü günler için saklıyorum :P Söylediğin link'i ekledim sayfanın altına.. Herbişey varmış sahi.. Kimse girmese bile kendim bakarım diye yaptım siteyi. Zati çoğu ilgi alanımdaki şeyler.. Ama reyting olmayınca insanın içinden içeriği geliştirmek bi yana, eski linkler hala aktif mi diye bakmak bile gelmiyor. Elimden geldiğince türkçe içerik olmasına özen gösteriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 site süper yalnız elinden öptüm. iyi bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gerçekten isim çok başarılı.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sitede meme yok ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Benim gibi üşengeçler için bir link koymalısın mesajın altına :) http://www.kuyruk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sen bunu o kd büyüt ki söyle muhabbetler dönsün -aa xx neydi ya nereye gidicem simdi? -merak etme kuyrukta vardır bakalım hemen. vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 güzel fikir valla. büyük şehirlerdeki sinema/tiyatro/bar'ların falan da sitelerinin adreslerinin vs. nin olacağı bir kültür kuyruğu da iş yapar gibi =p gerçi bi sürü şey var, her yöne genişler bu site tam kuyruk hehe alan ismi de başarılı o arada. tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 frame olayını tasvip etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 eski olan en iyi olandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yararlı bi site olmuş küzel. Daha geliştirilebilir tabi...Eklenecek şeyler bulunur yani.. Spor olayları kısmını genişletmek felan gibi mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Teşekkürler desteğiniz çok önemli. Birinci derecede önemli olan içeriğin geniş olmasından ziyade mevcut içeriğin doğru ve tam olması. Bill Gates amcanın bi lafı vardı, kitabında okumuştum sanırım; yanlış bilmektense hiç bilmemek daha iyidir diye. Adamın başına gelmiş ki söylüyor. O yüzden ben de herşeyi koyarken en az iki bağımsız kaynakla karşılaştırma yapıyorum. Sonuç olarak açık kaynak olayını sonuna kadar destekliyorum. Paticikte olduğu gibi internette karşılıksız destek beni her zaman duygulandırmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Spor kısmına biraz daha eklenti yaptım.. O bahsettiğiniz istanbul rehberi için özel siteler oluyor gerçi ama telefon rehberi filan bi araştırıyım. Yardımlarınız çok makbule geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 simdi tekrar baktim, hala frame olayini tasvip etmemek bir yana, portal mantigini da tasvip etmedigimi anladim =) ama domain dursun, ileride baska birseye cevirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya kodları notepad'de yazıyom. eğer table kullanırsam bütün sayfalarda değişiklik yapmak gerekiyor herhangi update'de.. Ne tavsiye edersin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Php nuke , joomla gibi hazır bir portal kur derim içerikgi genel bir tek bir pranşta içerik tut derim ki sadece o pranşta sen olasın ... bir sürü hazır kalıplar var arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben de kendime göre bi çizgi içinde kalmaya çalışıyom. önüme her gelen değil de, bir arada bulunmasını istediğim şeyler.. asıl ilgimi çeken bi kaç ayda eskimiyen konular.. böylece işe yararlığı sürdürülüyor. bir tür web arşivi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sana ajax ile beraber php tabanlı bişiler kodlayayım ben site fikri güzel =) bu hafta sonuna kadar bişiler yapar gönderirim özelden. Beğenirsen kullanırsın sitede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Pluton said: Sana ajax ile beraber php tabanlı bişiler kodlayayım ben site fikri güzel =) bu hafta sonuna kadar bişiler yapar gönderirim özelden. Beğenirsen kullanırsın sitede... Hocam sana özel mesaj atamıyom. Bana yazacağın şeyin hangi siteye benzer bişey olduğunu söylersen fikrimi baştan söylerim. Böylece daha çok yol alırız. Update kolaylığı önemli benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sir Clexcier said: sitede meme yok ne iş? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 topic'i hortlatıyım. baya zaman geçmiş. değişiklikler yaptım sitede. döviz çevirme olayı geldi. kelimeavla oyununda yüksek skorlar kaydediliyor vs.. tekrardan görüşlerinizi alabilirim.. http://www.kuyruk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kelime avi addictive olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Şimdi ben bu http://www.kuyruk.com domain'ini ziyan etmiyim diye kişisel sitemi http://www.boraweb.net adresine taşıdım. Kuyruk.com domain'im için de yeni bir proje düşünüyorum. http://www.causes.com gibi bi site olabilir mesela kuyruk adına yakışır diye ama bu sadece bir fikir. Her türlü fikre açığım. Kafasında bir proje olanlar ama domain arayanlar benimle iletişime geçebilirler. Sitede belirttiğim gibi hit olan sağlam bir site hayal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar