Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuyruk.com


Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

Frame'li, basit bir site. Ticari değil, reklam yok. Kendim oluşturdum ve yürütüyorum. Bilmem belki de geliştirmemde bana yardımcı olmak isticek, kodlama-grafik bilen ya da içeriğe yardımcı olacak arkadaşlar vardır. Domain'i akılda kalıcı olduğu için kullandım.

Olumlu-olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.

http://www.kuyruk.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o domaini kötü günler için saklıyorum :P

Söylediğin link'i ekledim sayfanın altına.. Herbişey varmış sahi..

Kimse girmese bile kendim bakarım diye yaptım siteyi. Zati çoğu ilgi alanımdaki şeyler.. Ama reyting olmayınca insanın içinden içeriği geliştirmek bi yana, eski linkler hala aktif mi diye bakmak bile gelmiyor. Elimden geldiğince türkçe içerik olmasına özen gösteriyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler desteğiniz çok önemli. Birinci derecede önemli olan içeriğin geniş olmasından ziyade mevcut içeriğin doğru ve tam olması. Bill Gates amcanın bi lafı vardı, kitabında okumuştum sanırım; yanlış bilmektense hiç bilmemek daha iyidir diye. Adamın başına gelmiş ki söylüyor. O yüzden ben de herşeyi koyarken en az iki bağımsız kaynakla karşılaştırma yapıyorum.

Sonuç olarak açık kaynak olayını sonuna kadar destekliyorum. Paticikte olduğu gibi internette karşılıksız destek beni her zaman duygulandırmıştır :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Pluton said:
Sana ajax ile beraber php tabanlı bişiler kodlayayım ben site fikri güzel =) bu hafta sonuna kadar bişiler yapar gönderirim özelden. Beğenirsen kullanırsın sitede...


Hocam sana özel mesaj atamıyom. Bana yazacağın şeyin hangi siteye benzer bişey olduğunu söylersen fikrimi baştan söylerim. Böylece daha çok yol alırız. Update kolaylığı önemli benim için..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Şimdi ben bu http://www.kuyruk.com domain'ini ziyan etmiyim diye kişisel sitemi http://www.boraweb.net adresine taşıdım. Kuyruk.com domain'im için de yeni bir proje düşünüyorum. http://www.causes.com gibi bi site olabilir mesela kuyruk adına yakışır diye ama bu sadece bir fikir. Her türlü fikre açığım. Kafasında bir proje olanlar ama domain arayanlar benimle iletişime geçebilirler. Sitede belirttiğim gibi hit olan sağlam bir site hayal ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...