Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Flameoffear said: Klasik ergen tripleri. Bık, usan, yeter, yetti, eytere bea, vs vs vs (Topağı okumadım da şimdi yaşı 20 üstü bişi çıkar fail die atlarla önceden uyarı vereyim. sdfjşlsdf) okumadan bu şekilde yorumlar yapabilecek kadar ...ehm...(doğru kelimeyi arar,bulur, lakin yazmaz) biriysen zaten o fail i çoktan hakediyorsundur be dostum. FAIL. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kendi paranı kazan, bşi diyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sen takılmana bak.ne yapsan illa ki kulp takarlar.ebebeynler hep öledir.bundan 20 yıl sonrada aynı olacaklar.yani sen onlar için hep minik tatlı bi varlık olarak kalacaksın. nluyoo yaa.adsdfddasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 zaten sorun çözüldü. FINITO. BEN YİNE MUTLUYUM. KAPANSIN SU KONU ARTIK OFGH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ve buda ergen tezimizi doğruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 senin ergen tezini ve benim keriz tezimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 üzülme bombi geçmez bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: senin ergen tezini ve benim keriz tezimi.. üf üf böyle yargı böyle adalet görülmedi pati forum tarihinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 +1 i de almışım. hala burda bik bik edionuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: Hatırlarım denizde bi kere bi çocukla konuşurken annem suyun altından belirmişti “napıyosun uslu ol!” diye! Yine bi kere arkadaşlarlayken arayıp istatistik sorusu sormuşlardı telefonda sarhoş olup olmadığımı anlamak için.. Çok fenaymış istatistik sorusu neyse de suyun altından çıkan anne çok ilginçmiş. Seni korumak için öyle yapıyorlar yaa ne gerek var deme var. Katlanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Balondan ayar aldım kendimi intaar etmeye gidiyorum. :ipiniomzunatıpasacakağaçaramayagidensmiley.gif sdflksdf Muhteşem serzenişin ve oleyy dünya mükemmel mutluyumm heyooo triplerin arasındaki süre baz alınırsa sen baya geç bir ergenlik geçiriyorsun. Üzgünüm... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 buranın moderatörü olmasam şöyle derdim. balonu küçümseme, beyni post sayısından daha çok işlem yapıyor olabilir. her ergen maymun iştahlı yada isyankar değildir. kaldı ki senin mesajların da pek bişey vaad etmiyor olgunluk açısından. tez, hipotez de pek güzelmiş :) ama ben tarafsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dynun ama şöyle birşey varki. WHEN THE TRUTH IS FOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUND TO BEEEEEEEEEE LIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 selam. bende birşey yazayım dedim. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Başlığı açması ile aradan gecen sürede, herşeyin birden "oha mükemmel" pozisyonuna geçmeseyiyle ister istemez öyle düşünüoruz. Aksi halde sana hak verebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Sana hiç olmuyo mu herşey kötüyken o doğru hamleyi yapıp herşeyi düzelttiğin? Kız ballı bence sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ginaly said: kendi paranı kazan, bşi diyemezler. evet olay bu. ama dezavantajları da var. spoiler vermeyeyim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ver ver (spoiler'i) sadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 of kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Flameoffear said: Başlığı açması ile aradan gecen sürede, herşeyin birden "oha mükemmel" pozisyonuna geçmeseyiyle ister istemez öyle düşünüoruz. Aksi halde sana hak verebilirdim. Doğru ama, senin dediğin gibi bile olsa "sus otur! ergensin!" diyerek o kişiye ne katarız ki yani? Öğüt verip geçersin dinlerse ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 of ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 zevki kaçar tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oflu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Garbıçlamayalım. Uyarıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oha editlemedim mi ben bunu pardon.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar