Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aile sorunsalı :(

Bombi

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:
Klasik ergen tripleri.
Bık, usan, yeter, yetti, eytere bea, vs vs vs

(Topağı okumadım da şimdi yaşı 20 üstü bişi çıkar fail die atlarla önceden uyarı vereyim. sdfjşlsdf)

okumadan bu şekilde yorumlar yapabilecek kadar ...ehm...(doğru kelimeyi arar,bulur, lakin yazmaz) biriysen zaten o fail i çoktan hakediyorsundur be dostum.

FAIL. (td)
Sosyal ağlarda paylaş

Bombi said:

Hatırlarım denizde bi kere bi çocukla konuşurken annem suyun altından belirmişti “napıyosun uslu ol!” diye!

Yine bi kere arkadaşlarlayken arayıp istatistik sorusu sormuşlardı telefonda sarhoş olup olmadığımı anlamak için..

Çok fenaymış istatistik sorusu neyse de suyun altından çıkan anne çok ilginçmiş.

Seni korumak için öyle yapıyorlar yaa ne gerek var deme var. Katlanacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

buranın moderatörü olmasam şöyle derdim.

balonu küçümseme, beyni post sayısından daha çok işlem yapıyor olabilir. her ergen maymun iştahlı yada isyankar değildir. kaldı ki senin mesajların da pek bişey vaad etmiyor olgunluk açısından. tez, hipotez de pek güzelmiş :)

ama ben tarafsızım.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Başlığı açması ile aradan gecen sürede, herşeyin birden "oha mükemmel" pozisyonuna geçmeseyiyle ister istemez öyle düşünüoruz. Aksi halde sana hak verebilirdim.

Doğru ama, senin dediğin gibi bile olsa "sus otur! ergensin!" diyerek o kişiye ne katarız ki yani? Öğüt verip geçersin dinlerse ne ala
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...