Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kıza baskı yaptıkları için, alkol içince de insan baskı hissetmediği için tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kitana said: @nilep abim paticiğe gelip evlatları için endişe duyan ailenin evlat için yarattığı problemi tartışıyoruz. istersen banada geçen fazla sigara içtiğimi söylediler thread açayım mı? öhmmm "kişisel" di sanırım buranın adı? bi hatam olduysa affola! ne tartışmamı uygun görürdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @dasaa: Uyuşturucudan falan korkmam gerekiyorsa teklif edince oğlanı sevdiinden yada popüler olmak istediinden direk atlayacak kadar salak bi kız yetiştirirsem zaten istediğin kadar korumacı ol, o salak hayatını berbat etmeyi başarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: kitana said: @nilep abim paticiğe gelip evlatları için endişe duyan ailenin evlat için yarattığı problemi tartışıyoruz. istersen banada geçen fazla sigara içtiğimi söylediler thread açayım mı? öhmmm "kişisel" di sanırım buranın adı? bi hatam olduysa affola! ne tartışmamı uygun görürdünüz?benı kotu yaptı bu konu :). bende sıkayetcıyım senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @nilep: caney biraz daha tecrübe edindiğinde insanların neden meyve gibi dalda yetişip toprağa düşmediğini, neden aile ile büyüdüklerini, neden çocukluklarında bu kadar aciz olduklarını ve neden ergenliklerinde zıvanadan çıktıklarını daha iyi anlarsın? galiba senin küçük bi kardeşin de yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bılgısayarı kapatıp kacıyorumm. her nekadar konussanızda ailenızle .doru bıldıklerını dusunuyolarsa degısmezler. 18 yasını gecmıs ınsanı degıstıremıyosunuz anne babanızımı degıstırceksınız . kısaca merak edıyolarsa ıcı ıcını yıyosa sızı kırcak kadar sınırlenıyosalarsa bı bıldıklerı vardır. uzulduklerını gormek benı maf edıyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaa küçük kuzenim var ve abisi gibiyim direk. Çoook da zor günler yaşadı benim sayemde şu anda normal bi çocuk. Çok da iyi büyütülüyo ben de idolüyüm ve en iyi şekilde yol gösterdiğimi düşünüyorum. Sonuçta insanlar aileleriyle büyüyecekler, ben de farklı söylemiyorum. Benimle büyüyecek ve gece 2'de eve dönebilecek kadar insanları tanıyacak diye umuyorum. Yani insanın oğluna güvenip kızına güvenmemesini anlamıyorum işte. Kızla erkeğe güven farkı konusunda tek fark kızların cinsellik yaşamasının toplumuzda saçma abartılışı ve bastırılşı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ee. heh gene sekse bağlandı adam.. olm çek elini oradan.. kız ile erkeğe farklı davranılmasının sebebi yapılarının farklı olmasıdır, davranışları farklıdır, görüşleri farklıdır, amaçları farklıdır.. haydar dümen gibi sekse saplanmaya gerek yok yani.. neyse uzatmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 E ab anlat o zaman bi ailenin oğlunun 2de eve gelmesine ses etmeyip kızlarının 22'de evde olmasını talep etmelerinin sebepleri ne olabilir? Erkeklerden o şekilde bi korku değil mi? Seks manyağı değilim ya sadece tek olayın bu olduğunu sanıyorum izin vermemek için başka mantıklıya yakın açıklama bulamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 büyüdükçe bulursun, korkma.. zamanla oturur taşlar yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sen de böyle yap güzel. Zamanla olur, büyüyünce geçer vs. Söyle madem çok büyüksün, madem biliyosun sebebini söyle yani. Adamı hasta etmeyin şöyle büyü diyip kolaya kaçarak. Anlayamayacağım birşey değil ki bilmediğim birşey. Ben neler yaşadım, nasıl büyüdüm haberin yok bana gelmiş büyü diyosun. Yaşla değil yaşadıklarınla büyürsün sonuçta. Anlat işte biliyosan büyü diyeceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nilep sen neymişsin haberimiz yokmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Hayır çocuk yaşta çok ciddi şeyler yaşadımaile içinde ve o yaşa göre cidden inanılmaz bi olgunlukla atlattım bunları. Şu anda o olaylar yüzünden garip bi adam oldum zaten. Daha normal olmak isterdim ama değilim. Yine de seviyorum kendimi. Başka türlü mutlu olamazsın zaten. Ama hayatımda en nefret ettiğim laf "büyüyünce anlarsın" olmuştur, ben büyümeden büyüklerin yapamadığını yapıp beyni yıkanmış iki insanı normale çevirdim sadece sevgim ve çabamla. Büyümeyle bitmez bazı şeyler. Neyse dışarı çıkıyorum zaten siz ayarları verin bana yine, ben dönünce toplarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sorun ne tam olarak anlamadim ki? Vakti zamaninda alkol almissin, sarhos olmussun, yakalanmissin veya kendin soylemissin ailene. Ve suan normal olarak ailen tedirgin oluyor yaptiklarindan. Endiseleri de olabilir normal yani. Aileler her zaman sikar bizi agir kusak farkindan dolayi, ona gore dansetmek gerekebilir tabi zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 arkadaşın isyanı yaradana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 arkadaşlar sakin olun abovv :( ben az önce gittim konuştum ailemle, daha iyi şimdi herşey.. velakin ben problemimi dile getirirken burda yeni problemler türemiş! VER İZ DI LAAAAV!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, über bir yaratık değiliz konuşmadan beyin dalgalarımız ile sorun çözelim. Eğer gerçekten anlayışlılarsa sorun halledilir zaten. Cinsiyetin erkek olsaydı emin ol istediğin kadar içebilir gece 2 den aşşağı eve girmeyebilirdin ama kızsın ve kızsan korunuyorsun. EŞİTLİK!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 urmesque said: amma saçma yerlere dalıvermişiniz gene. ortak yol bulmak zorundasın bence. bu şekilde ya asi olucaksın. bana karışmayın modlarında ki kavgalar olucak bol bol ya da ailenin sözünden çıkmayıp mutsuz olucaksın. konuşmak şart. git konuş karşılıklı bi ortak yol bul. +1 gidip konuşacaksın başka bir yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Hayır çocuk yaşta çok ciddi şeyler yaşadımaile içinde ve o yaşa göre cidden inanılmaz bi olgunlukla atlattım bunları. Şu anda o olaylar yüzünden garip bi adam oldum zaten. Daha normal olmak isterdim ama değilim. Yine de seviyorum kendimi. Başka türlü mutlu olamazsın zaten. Ama hayatımda en nefret ettiğim laf "büyüyünce anlarsın" olmuştur, ben büyümeden büyüklerin yapamadığını yapıp beyni yıkanmış iki insanı normale çevirdim sadece sevgim ve çabamla. Büyümeyle bitmez bazı şeyler. Neyse dışarı çıkıyorum zaten siz ayarları verin bana yine, ben dönünce toplarım.. şimdi şöyle bişe var, ne kadar önemli şeyler yaşarsan yaşa bi yerden sonra farklı bakıyosun olaylara. bi 5 sene sonra ne kadar çocukca düşünmüşüm lan ne malmışım diyceğin şeyler oluyor bol miktarda. ondan derler hep büyüyünce anlarsın diye. daha uzun yazacaktım ama cümleleri toparlayamadm kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ya işte illa büyüyünce bazı şeyleri farklı düşünürüm ama sonuçta bu şu anda bana açıklama yapmaya çalışmak yerine "büyüyünce anlarsın" demenizi gerektirmez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 evet bak doğru dedin ben o halde içelim derim eheuh bu başlık şerefine :D atın ölümü arpadan olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: ben de idolüyüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Klasik ergen tripleri. Bık, usan, yeter, yetti, eytere bea, vs vs vs (Topağı okumadım da şimdi yaşı 20 üstü bişi çıkar fail die atlarla önceden uyarı vereyim. sdfjşlsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 20 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tüh, hemen kıvırayım ozaman. Geç ergenlik!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar