Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 tamam hallettim sanırım. foruma başlık açtım konuyla ilgili yolladılar çözümünü allah razı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 abi yani anca ellerinde kalan keyleri saçtıklarına alabildik beta key yuh ya çok ezik hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben beta keyle başvurdum alındığınızda haber vercek diye terbiyesiz bir laf dedi bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 onun mevzusu şuymuş; Beta Phase 3, ayın 27'sinde başlıyor. şu anda bizim aldığımız keylerde henüz kullanıma açık değil. 27'si geldiğinde açılacaklar (büyük ihtimalle). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 evet bende gördüm demin yazmaya geliyordum tam :) 27 sinde 3. phase açılınca 30 bin acc alıncakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 zaten bidahaki ayın 9'unda open beta başlıyor. 20 gün falan kaldı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yarın geliyor bakalım davetiyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 30bin beta keymi ee bizim aldigimiz o 5k lik beta keyler ne olcak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hadi bakalım hayırlısı. görelim şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne oldu ses seda yok burda bugun sadece keymi dagitilacakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benim PC'm bozulduğu için deneyemiyorum bile key açıldımı açılmadımı. olacak iş değil günlerdir bu günü bekliyorum dün PC bozuluyor. yanlız hala beta board'a giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 niye bu oynu oyle cok bekliyonki sonucta bi yusho yapimi sanirim veya satin alimi sonuc olarak yusho her pekette extra 30-50lvl eklemeyi sever oyunlara yinede bi bakalim betada sanirim ayin 2 sinde phase 3 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çünkü wow kalitesinde bi mmo istiyorum ama para vercek durumda değilim. istediğim şeyi bu oyun vericek gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 vco dan bildigim kadariyla zaten firma para kazanmak icin tek yaptigi free oyunlarda eyer para veren olursa ona mukemmel item kolay lvl kasma falan vermesi aslinda iyi isler yapabilir vco guzel sayilir ama tek kotu tarafi surekli lvl eklemelesi standart kore isi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 olsun eklesin, ayrıca Cash Shop'larıyla ilgili açıklamaları var yani ben takip ettiğim için biliyorum, kesinlikle öyle üstünlük sağlayacak bir item satılmayacak, aynı zamanda cash shoptan satılan itemlerin hepsini satın almadanda world üzerinden edinebilirsn tabi milyonda 1 şans falandır muhtemelen ama, cash shopun barındıracağı ürünler görsel şeyler olacak genelde, pelerin, rare boyalar falan gibi şeyler. hani öyle imba mage staff of all elements falan gibi şeyler yok:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 firma genelde petleri parayla satiyor oyle cok iyi klicfalan isine pek girmiyor tam can yerinden vuruyo pet olayiyla bile para verenlere kostum falan ayarlaniliyo matrix kostumu dinazor kostumu falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 beta keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aldım mesela şimdi key oyunu çekip başlıyabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 üye olurken o key i kullanırsan muhtemelen başlayacaksın. Bende o niyetle çekiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet yaptım bende başlıyorum çekmeye hadi hayırlısı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 %95 de patlamiş baglantı (tu) oyuna girebilen varmı girilmiyorsa boşa denemeyelim bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pc bozuk vallahi, oyun onda kaldı deneyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oyuna giremesiniz daha 2 sinde phase 3 basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 said: Hello Xenocide, we welcome you to the Invite-Only-Closed-Beta of the Online Roleplaying Game Runes of Magic sonunda invite edildim. beta board'a da girebiliyorum ammavelakin oyun yüklü olmadığı için giremiyorum. hay be pc. tam bozulcak vakti buldun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 benada gelmis bi girdim baktim cok berbat :) vco oynayin daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar