Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runes of Magic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onun mevzusu şuymuş;
Beta Phase 3, ayın 27'sinde başlıyor. şu anda bizim aldığımız keylerde henüz kullanıma açık değil. 27'si geldiğinde açılacaklar (büyük ihtimalle).
Mesaj tarihi:
benim PC'm bozulduğu için deneyemiyorum bile key açıldımı açılmadımı. olacak iş değil günlerdir bu günü bekliyorum dün PC bozuluyor.

yanlız hala beta board'a giremiyorum
Mesaj tarihi:
niye bu oynu oyle cok bekliyonki sonucta bi yusho yapimi sanirim veya satin alimi
sonuc olarak yusho her pekette extra 30-50lvl eklemeyi sever oyunlara
yinede bi bakalim betada sanirim ayin 2 sinde phase 3 olcak
Mesaj tarihi:
vco dan bildigim kadariyla zaten firma para kazanmak icin tek yaptigi free oyunlarda eyer para veren olursa ona mukemmel item kolay lvl kasma falan vermesi
aslinda iyi isler yapabilir vco guzel sayilir ama tek kotu tarafi surekli lvl eklemelesi standart kore isi yani
Mesaj tarihi:
olsun eklesin, ayrıca Cash Shop'larıyla ilgili açıklamaları var yani ben takip ettiğim için biliyorum, kesinlikle öyle üstünlük sağlayacak bir item satılmayacak, aynı zamanda cash shoptan satılan itemlerin hepsini satın almadanda world üzerinden edinebilirsn tabi milyonda 1 şans falandır muhtemelen ama, cash shopun barındıracağı ürünler görsel şeyler olacak genelde, pelerin, rare boyalar falan gibi şeyler. hani öyle imba mage staff of all elements falan gibi şeyler yok:d
Mesaj tarihi:
firma genelde petleri parayla satiyor oyle cok iyi klicfalan isine pek girmiyor tam can yerinden vuruyo pet olayiyla bile para verenlere kostum falan ayarlaniliyo matrix kostumu dinazor kostumu falan filan
Mesaj tarihi:
said:
Hello Xenocide, we welcome you to the Invite-Only-Closed-Beta of the Online Roleplaying Game Runes of Magic

sonunda invite edildim. beta board'a da girebiliyorum ammavelakin oyun yüklü olmadığı için giremiyorum. hay be pc. tam bozulcak vakti buldun!
  • Yeni Oluştur...